לאון ``החפרפרת``

מצב
הנושא נעול.
לאון ``החפרפרת``

לאון ``החפרפרת`` אין לי שום בעיה שלאון טעה אבל יש לי בעיה שהבנאדם חוזר מחופשה, מפציץ את הפורום בעשרות הודעות, יום אחד של עליות (יום א`) הוא חוגג ואח``כ שמתברר כמה הוא טעה הוא נעלם. זה לא מקצועי, לא אחראי, ולא במקום.

גם ``גורו`` לא חי לנצח

לאון ``החפרפרת`` אין לי שום בעיה שלאון טעה אבל יש לי בעיה שהבנאדם חוזר מחופשה, מפציץ את הפורום בעשרות הודעות, יום אחד של עליות (יום א`) הוא חוגג ואח``כ שמתברר כמה הוא טעה הוא נעלם. זה לא מקצועי, לא אחראי, ולא במקום.
גם ``גורו`` לא חי לנצח

ל.ס

New member
כריש כריש מה ששמעו אזניי..... :)))

גם ``גורו`` לא חי לנצח
כריש כריש מה ששמעו אזניי..... :))) קודם כל איך אומר השיר : יבואו ימים טובים ועכשיו אין לי מה להתחפר בגלל טעות בניתוח הנאסדק הבעייה היא שתמונת המצב של השוק המקומי קצת מטרידה אותי בטווח הקצר ( עדיין אינני מודאג מן התמיכה ב 447 ) וזאת לאחר שנראה היה לי כי מהלך ל 480 יקדים את הירידות האחרונות. אבל גונבה שמועה לאוזניי שמישהו כאן השתמש בדעתי לעשיית כסף בתחילת השבוע ... אני אישית לא האמנתי ... אבל אם הבאת דעה בשם אומרה - הבאת גאולה לעולם. אני מניח שאף אחד כאן לא יבין על מה מדובר אבל רק שתדע.... אני יודע :)) שבת שלום ידידי.

א-ר

New member
מסכים 100%

מסכים 100%

מצב
הנושא נעול.
למעלה