לאווה שלום....

לאווה שלום....

בקשר לחוזה עם המהנדס, לא כל כך הבנו איפה לחפש. אם תוכלי לכוון אותנו יותר מדוייק נודה לך, אנו זקוקים לאינפורמציה בנוגע לחוזה עם מהנדס, אנו הורסים בית ישן, ובונים במקומו חדש. אולי יש מקור אינפורמציה אחר אליו תוכלי לכוון אותנו. תודה זוג צעיר

תיקנתי את המאמר

( כבר אי אפשר לשמוח על צבעים, אז פשוט, בדף הפורום, יש שורה של דברים כמו חברים, קבצים, מאמרים, לוח,...תכנסו למאמרים. לאחר שקראתם, תגידו, באיזה שלב אתם נמצאים. חוזה עם מהנדס, לאחר, שתפקידו מוגדר היטב! ועל תעשו את הטעות, שתחסכו בשכר טרחה של מתכנן טוב! בבקשה! כאן, אני מוציא את נשמתי כמה שעות ביום, כדי שתבינו, תכנון לפני כל דבר!!! רוב עבודותיי תיקונים של מתכננים שעשו עבודה רעה, לפניי, עד כדי הפסד כספי של הלקוח. נמאס לי כבר! לבחור מתכנן טוב ולשלם מה שמגיע לו לעבודה טובה, העסק הכי משתלם! לבנות בית טוב, חשוב מאוד, אבל על תהרסו את החיים שלכם על בלעגנים של שנים, בגלל חיסכון לכורה, בהתחלה. זוג צעיר נחמד! תאמינו לאישה זקנה !

abam

New member
חוזה די פשוט הוספתי למטה

אם תזדקקו לפרטים או לחוזה מפורט יותר כתבו לי בפרטי

תקראו ות המאמר, ותענו בבקשה

לשאילה....חוזה עם כל אחד, צריך להתבסס על סוג השרות, שמצפים ממנו. בלי זה על מה מדברים?

זה שאינו יודע לשאול - את פתח לו

קראנו את המאמר ואכן מופיעים בו פרטים חשובים אותם לקחנו לתשומת ליבנו. אולם דוגמת הסכם שנחשב הוגן לדעתכם תוכל לסייע ומדובר בהסכם עם אדריכל ובהסכם עם מהנדס. פשוט כדי לראות מה הדגשים.מה גם שנאמר כי מדובר בהסכם פשוט וזה בנמצא אודה לכל מי שיוכל לסייע לנו בכך . לאחר שנראה במה דברים אמורים נוכל להציג שאלות נוספות כרגע אנו בבחינת שאינו יודע לשאול.

למעלה