לאוהד מכבי המשפטן.

עידו ל

New member
לאוהד מכבי המשפטן.

תראה , עצם זה שמר דקוקר לא הגיש תביעת דיבה לאחר האשמות כה חמורות כלפיו אומרת בעצם את הכל. אין ספק שיש משהו בדבריו של מנור ואין ספק שהשנאה שלך למנור מעבירה אותך על דעתך אז כדאי שתתרגל לעובדה שעמי מנור עוד יהיה כאן הרבה שנים וחוקים מבורכים כמו חוק בריסקר ימשיכו לעבור ,זהו , נגמרה תקופת הדיקטטורה של מכבי ת``א. לא אתם , ולא קבוצת הבת המגעילה שלכם מרעננה , תוכלו לעשות ככל העולה על רוחכם.

עידו ל

New member
ועוד משהו..

אתמול היתה לדרוקר הזדמנות נהדרת לקבל במה ולחשוף את האמת שלו בפרשה וזאת בתכנית צעדים , במה שהיא עויינת לחולון. בתחילה יצאה הודעה חגיגית של שתום העין ולביא כי דרוקר עשוי להגיע אלא ש``למרבה ההפתעה`` דרוקר בחר שלא להגיע , כנראה שיש לו הרבה ממה לחשוש אבל לי יש הרגשה ויותר מהרגשה שהפעם תפסו אותו על חם. נ.ב יותר ויותר פרטים מתחילים להתברר. עכשיו מתברר כי סיימון אכן היה בקשר כל הזמן עם הנהלת רעננה.

MegaYellow4

New member
אני אנסה בפעם האחרונה בהחלט

לחדור אל תוך המוח המעוות שלך, אבל זה יהיה ללא ספק הניסיון האחרון: אין לי שום דבר בעד או נגד עמי מנור בפרשה הזו, ואין לי שום דבר בעד או נגד רעננה. אני לא משפטן (וגם אתה לא!), ולא עו``ד (וגם אתה לא!) ולא הייתי במקום ההתרחשויות (ונכון, גם אתה לא היית שם!). לא הצדקתי את דרוקר, לא סינגרתי עליו, הוא לא חבר שלי, וגם לא הלפרין או עמי מנור. הקבוצה שלך מעניינת את התחת שלי, וגם הקבוצה של דרוקר. ובאשר לחוק בריסקר : כדאי שמישהו ירגיע אותך משכרון הנצחון של יום ראשון ויזכיר לך שרק לא מזמן חטפת בראש 60 הפרש מירושלים, שהיא אפילו לא אחת משתי הקבוצות החזקות בארץ כיום. אז לפני שאתה מפיל את מכבי בהבל פיך, תדאג שהקבוצה שלך תשאר ליגה.

עידו ל

New member
לכל הדגנרטים בצהוב.

עקרונית , ואני מכוון את דברי בעיקר לשני הלצים , אני לא אוהב לבוא בדין ודברים עם דגנרטים אבל בכל זאת , לדגנרט מגה שמנסה להסיט את הדיון לדברם שלא קשורים : חוק בריסקר הוא חוק מצויין ותפסיק לזיין לי את המוח (או שזה היה החבר שלך ``צהוב עולה , בשבילי שניכם אותו זבל) על גזענות שהיתה כאן כביכול כי כולנו יודעים שמרק בריסקר ודומיו יעופו מהארץ כמו טיל ביום שיסיימו לשחק כאן כדורסל (ואולי אפילו לפני זה). אני התייחסתי אך ורק לדברי דיוויד בלאט לאחר המשחק מול חיפה שבהם הוא התלונן שבעקבות חוק בריסקר הם נאלצו לשחק בלי צ`ורה וזו ההוכחה הכי טובה לכך שחוק בריסקר עובד . אגב , מגה , אולי קשה לך לקלוט את זה (זה בסדר , אני לא מאשים אותך , אני מאשים את מי שעשה אותך) אבל חוק בריסקר בא כתוצאה מכך שבדיוק כמו דגנרטים כמוך , גם להנהלת מכבי ת``א לא איכפת משום דבר ובטח שלא איכפת לה מהכדורסל הישראלי והבעיה מחריפה שבעתיים שאותם אנשים הם למשל סגן יו``ר איגוד הכדורסל , מה שיווצר ניגוד אינטרסים שלא קיים בשום מקום בעולם ואכן , גם הליגה שלנו נראית כמו שום מקום ועל כן באו חוקים כמו חוק בריסקר ועוד יבואו חוקים רבים ובסוף ייגמר המונופול שלכם ושחצנים כמוך לא יוכלו לצאת מהחורים.(וכבר אנחנו רואים תוצאות ותודה רבה למכבי חיפה שזיינה לכם את הצורה וסתמה לך קצת את הפה). ועכשיו נעבור לדגרנט השני ,צהוב עולה , ולך יש לי להגיד דבר אחד : הפועל חולון אולי תפסיד למכבי ת``א אבל תאמין לי שאנחנו נמשיך ללוות את הקבוצה שלנו גם וובעיקר שהיא בתחתית בניגוד למכבי ת``א שכשהיא גרועה בגביע אירופה אנחנו רואים קרחות גדולות ביציעים שלא לדבר על כך שבמשחקי הליגה באים מאות ספורות בלבד אבל לא זו הנקודה. הנקודה היא שתמיד נהנה יותר ממכם כי אצלנו בחמישיה לא משחק כושי מסלובניה , צ`כי משבדיה , רומני שאשתו יהודיה וכושי שהתחתן עם יהודיה וכמובן כבר הספיק להתגרש ממנה. אצלנו משחקים בראש ובראשונה שחקני הבית (קובי בלול , משה מזרחי , מוטי דניאל , אלי בלול בעבר , יואב ספר) והם אלה שנותנים את הנשמה ואין סיפוק יותר גדול מאשר לדעת ששחקנים גדלו אצלך במועדון תופסים את המושכות בקבוצה הבוגרת שזה הטופ של הפירמידה אז אתם תמשיכו לנצח , SO FUCKING WHAT, אבל בשורה התחתונה אין לכם עם מה להזדהות ובקרוב אתם גם תפסיקו לקחת אליפות בתדירות כה גבוהה , בזכות עמי מנור וחוקים כמו חוק בריסקר.

אשכולון

New member
RELAX BABY RELAX

עידו, אני מניח שפסק הזמן שלקחת מהפורום נותן כעת את אותותיו . התשוקה גדולה ואין כל כך שליטה (לאחר הנזרות ממושכת). חבל שתקלקל את נימוקיך וטענותיך המצויינות בשפת רחוב. זה לא יאה ולא נאה. אפשר לנהל שיחה תרבותית גם אם כאלה שלא מסכימים עם דעותיך.

עידו ל

New member
אני בן אדם ישיר ואני מוכן

לרוב להתאפק שדגנרטים מהרמה של הנ``ל מדברים שטויות אבל שדגנרט מכנה את המוח שלי מוח מעוות אני נאלץ להגיב , זה כבר ממש אבסורד.

MegaYellow4

New member
כולכם מוזמנים לקרוא את סדרת

ההודעות היפות של עידו לוצקי, ולחוות בעצמכם דיעה מי הוא הפה המטונף, מי הדגנרט ולמי אין מושג מהחיים שלו. כל התשובות מובילות לחובת``י האימבציל. רק הערה קטנה : תגיד לי, פלוץ קטן, איפה אתה היית כשמכבי ``מילאה בקושי 6000 מקומות ביד אליהו``? אני במקרה מסתובב בהיכל כבר אי-אילו שנים, וגם בעונה של גביע קוראץ` היו 10000 איש בכל משחק, אז אל תספר לי על הקהל של מכבי. ועוד ממי זה בא, מאוהד של קבוצה שמביאה 800 איש למשחק עם כניסה חופשית...

עידו ל

New member
תתפלא לשמוע אבל דווקא

עשו לי מנוי מאז שאני זוכר את עצמי למכבי ת``א (כמובן שלו שלא שילמתי עבורו אגורה אבל ככה זה באגודה של מאפיונרים , השחיתות חוגגת). בכל אופן , אתם אופורוטוניסטים שבאים רק בשביל הסטטוס , הרי אפילו טמבל כמוך יודע שיש לכם לא יותר מ- 200 אוהדים אמיתים , המספר שמגיע לליגה. לגבי חולון , 6500 צופים בגמר הגביע ו- 2000 מול רעננה ועד אז גם בני ששים אלףזונות עם שפה של ילד מחנה פליטים בעזה כמוך לא ישנו זאת. תחזור לאתר המצ`וקמק שלך , אתה מוזמן להכפיל את מספר הכניסות.

MegaYellow4

New member
הטעות הגדולה

שעשו ההורים שלך היא שלא מעכו אותך עוד בטרם יצא להם המפגע הסביבתי הזה. מאותו רגע ואילך כנראה שלא היתה להם שליטה בנושא. :) חובת``י. לך תיתלה יחד עם הקופים האחרים בטריבונות מעל עמי מנור.

עידו ל

New member
חחח...

לפני רגע מחית נגד חוק בריסקר ועכשיו אתה מראה שאתה גזען נאצי.. טוב , זה מתאים לטמבל כמוך.. חחחח...מן הסתם אתה מתאים לסביביה של האולם שלך ביד אליהו , בין הררי החרא

עידו ל

New member
ועוד משהו , לדגנרט.

תמשיך לבוא ליד אליו ולהנות מביצועיהם של ערב הרב מכל רחבי העולם , איזה כיף , שנה הבאה תביאו עוד כושי מקרואטיה ואולי תצליחו לזכות בסופר ליג החזקה !!

MegaYellow4

New member
לזבל המזובל

כנראה ששכחת את העונה הגדולה שלכם מלפני שנתיים, כשהגעתם למקום השלישי עם גיא קנטור ושבעה אמריקאים. תביאו עוד סומלי אחד, אולי תצליחו לעבור את הפועל צפת.

עידו ל

New member
תגובה.

לא רק שאתה בן ששים אלף זונות , אתה כנראה גם טיפש ולא מבין מה קורה מסביבך. באותה עונה עזבו אותנו כל השחקנים בעקבות המשב הכלכלי הגדול אבל בכל זאת הבאנו לארץ שחקנים יהודים שחלקם כבר הספיקו לעשות עליה ולהביא את המשפחות בניגוד לחבורת הכושים , הרומנים והסלובנים שלא יודעים אפילו מה זה שלום. כדי לנצח אנחנו לא צריכים סומלים , יש לנו שחקני בית , קובי בלול , מזרחי , מוטי ועוד רבים טובים שנגד רעננה קלעו 49 נקודות שזה מה שיקלעו הישראלים שלכם (לא שחקני הבית חלילה) במשך 10 משחקים ביחד . תלמדו מחיפה שעם רבע מהתקציב שלכם ועם שי קרביבוב קרעה אותכם שלא לדבר על ההוא שהגיע מהטירונות בהרצליה. חחחחחחח..

עידו ל

New member
זה כל ההבדל.

אנחנו מקבלים 60 הפרש ומביאים לאחר מכן 2000 צופים ששומעים יותר יותר מ-10000 שלכם בעוד שאם אתם הייתם מפסידים לקבוצה בליגה לא היה מתקרב כלב לאזור שלכם. עד אז , תמשיכו להלחם מול ילדים בני 18 שחזרו מהטירונות ולנצח אותם בפוקס וזה עם 40 מיליון שקל תקציב.. אפסים !

leeno

New member
רק תזכור...

שבזכות מכבי דניאל הגיע לאן שהגיע... ועוד משהו... אויל כדיי שתרגיע את עצמך... כי חולון.. בחלומות לא סליחה בפנטזיות הכי גדולות שלך לא תמלא את יד אליהו במשחק נגד הקבוצה הכי חלשה בסופרו ליג... אז בבקשה... למכבי ת``א ואני אומרת את זה חד וחלק יש את הקהל הכי טוב באירופה! חד וחלק!

עידו ל

New member
אוי מותק , תלכי לישון כי את

מדברת שטויות. הרי רוב הקהל של מכבי ת``א זהו חבורת אופורטוניסטים שבאים לתפוס הזדמנויות לצילום ביד אליהו וגם זה רק בעונות טובות ,( אני זוכר עונות שלמכבי לא הלך באירופה והיא מילאה בקושי 6000 צופים). עובדה שבליגה אפילו כלב לא בא לאולם שלכם, הרבה בגלל כל הכושים מסלובניה למיניהם שאתם מביאים. אין לכם נשמה , אין לכם לב ואל תמכרי לי את הבולשיט שמקדונלד הוא נשמה כי הוא לא , חד וחלק. אגב , לגבי הקהל של חולון , אך טבעי הוא הדבר שחולון שהיא סה``כ קטנה בהרבה מת``א , יהיו פחות אוהדים ובכל זאת , לגמר הגביע מול הרצליה הבאנו 6500 אוהדים אז כדאי שלפני שאת פותחת את הפה תדעי לפחות על מה את מדברת , זה המינימום אפשרי. נ.ב כדאי שלא תקללי אותי כי את באמת לא רוצה שאני אפתח עליך את הפה שלי.

leeno

New member
תרגיע את עצמך ומהר! למה מי אתה?

התלהבת!!!!!! אפשר לחשוב הרי אם היה לכם שחקן כמו בריסקר (היית מת!) אז לא היית אומר ככה! התלהבת! ולחולון אין אוהדים אמיתיים אוהדים אמיתיים לא זורקים חולוצות של הקבוצה ואל תזבל לי את השכל שזה בגלל שאיכפת לכם! אוווווווו האיומים שלך לוצקי מפחידים לי את אתה יודע מה!

עידו ל

New member
שוב , אין לי כוונה להתווכח

איתך בענינים מקצועיים , ממילא אתה נגוע בטמטום (ובניגוד לכלבת , נגד זה אין חיסון , זה פאק לכל החיים). יש לי רק דבר אחד לומר לך : אתה בן ששים אלף זונות !

למעלה