לכל הדגנרטים בצהוב.
עקרונית , ואני מכוון את דברי בעיקר לשני הלצים , אני לא אוהב לבוא בדין ודברים עם דגנרטים אבל בכל זאת , לדגנרט מגה שמנסה להסיט את הדיון לדברם שלא קשורים : חוק בריסקר הוא חוק מצויין ותפסיק לזיין לי את המוח (או שזה היה החבר שלך ``צהוב עולה , בשבילי שניכם אותו זבל) על גזענות שהיתה כאן כביכול כי כולנו יודעים שמרק בריסקר ודומיו יעופו מהארץ כמו טיל ביום שיסיימו לשחק כאן כדורסל (ואולי אפילו לפני זה). אני התייחסתי אך ורק לדברי דיוויד בלאט לאחר המשחק מול חיפה שבהם הוא התלונן שבעקבות חוק בריסקר הם נאלצו לשחק בלי צ`ורה וזו ההוכחה הכי טובה לכך שחוק בריסקר עובד . אגב , מגה , אולי קשה לך לקלוט את זה (זה בסדר , אני לא מאשים אותך , אני מאשים את מי שעשה אותך) אבל חוק בריסקר בא כתוצאה מכך שבדיוק כמו דגנרטים כמוך , גם להנהלת מכבי ת``א לא איכפת משום דבר ובטח שלא איכפת לה מהכדורסל הישראלי והבעיה מחריפה שבעתיים שאותם אנשים הם למשל סגן יו``ר איגוד הכדורסל , מה שיווצר ניגוד אינטרסים שלא קיים בשום מקום בעולם ואכן , גם הליגה שלנו נראית כמו שום מקום ועל כן באו חוקים כמו חוק בריסקר ועוד יבואו חוקים רבים ובסוף ייגמר המונופול שלכם ושחצנים כמוך לא יוכלו לצאת מהחורים.(וכבר אנחנו רואים תוצאות ותודה רבה למכבי חיפה שזיינה לכם את הצורה וסתמה לך קצת את הפה). ועכשיו נעבור לדגרנט השני ,צהוב עולה , ולך יש לי להגיד דבר אחד : הפועל חולון אולי תפסיד למכבי ת``א אבל תאמין לי שאנחנו נמשיך ללוות את הקבוצה שלנו גם וובעיקר שהיא בתחתית בניגוד למכבי ת``א שכשהיא גרועה בגביע אירופה אנחנו רואים קרחות גדולות ביציעים שלא לדבר על כך שבמשחקי הליגה באים מאות ספורות בלבד אבל לא זו הנקודה. הנקודה היא שתמיד נהנה יותר ממכם כי אצלנו בחמישיה לא משחק כושי מסלובניה , צ`כי משבדיה , רומני שאשתו יהודיה וכושי שהתחתן עם יהודיה וכמובן כבר הספיק להתגרש ממנה. אצלנו משחקים בראש ובראשונה שחקני הבית (קובי בלול , משה מזרחי , מוטי דניאל , אלי בלול בעבר , יואב ספר) והם אלה שנותנים את הנשמה ואין סיפוק יותר גדול מאשר לדעת ששחקנים גדלו אצלך במועדון תופסים את המושכות בקבוצה הבוגרת שזה הטופ של הפירמידה אז אתם תמשיכו לנצח , SO FUCKING WHAT, אבל בשורה התחתונה אין לכם עם מה להזדהות ובקרוב אתם גם תפסיקו לקחת אליפות בתדירות כה גבוהה , בזכות עמי מנור וחוקים כמו חוק בריסקר.