לאוהדי מכבי ....

JUVENTINI

New member
לאוהדי מכבי ....

קראתי את כל התגובות שלכם .. מצטער שקצת באיחור ... דבר ראשון אני רוצה לציין שאני בן אדם שפוי לחלוטין .. דבר שני .. אל תתלהבו מכך שנתתם ``הצגה`` מול אורטז .. כי אחרי הכל כל שחקן הרגיש שהוא חייב לתת את כולו .. ועוד מול קהל של 10000 איש שמטריפים .. ויחד עם כל זה .. אתם לא נראיתם כמו קבוצה שצריכה לייצג את מדינת ישראל .. מעבר לכך .. אני חושב שכולכם .. כל הצהובים למיניהם .. מדברים על כדורסל ועל המצב של הכדורסל בארץ .. למה הוא כל כך ירוד .. ושמעון מזרחי שיש לו גם תפקיד נכבד בהתאחדות ..מדבר כל יום בתוכניות טלוויזיה על כך שהכדורסל הישראלי יורד ברמתו מכיוון ששחקנים ישראלים לא משחקים בקבוצתם .. אני חושב שזאת חוצפה להגיד דבר כזה כשהוא קונה לו לקבוצה שחקנים כמו תומר שטיינהאור גור שלף טל בורשטיין ועוד כמה שלא עולים לי בראש .. אבל הכמה האלה הם כמות נכבדת .. ומשיב את כולם על הספסל (סליחה .. נותן להם לשחק 5 דקות ..) אבל העיקר ששמעון מזרחי .. יודע לדבר יפה ... דואג לכדורסל הישראלי ........ נ.ב פורצה הפועל !

תגובה של אדם ממש שפוי....

כל הדברים שאמרת טובים ויפים, ונשמעים כמו מפיו של אוהד מתוסכל. מדבר על ציונות (``לא נראים כקבוצה שצריכה לייצג את מדינת ישראל...``) תן לי להסביר לך משהו קטן: דבר ראשון - אף אחד לא לוקח בכוח שחקנים. היום שחקנים נמשכים חזק ע``י כסף ולמכבי ת``א יש. גם להפועל ירושלים יש. ואם קבוצות אחרות יתחילו לנהל את עצמן כגוף עסקי ויפסיקו עם כל העניין הזה של ציונות, הליגה תיראה יותר טוב. תסתכל על קבוצות באירופה, נניח פנאתינאיקוס: כמה יוונים יש בקבוצה? יש שם יותר ישראלים מאשר יוונים... היום שוק השחקנים באירופה הוא פתוח, בעיקר בזכות חוק בוסמן. אז חאלאס עם הציונות, העובדה היא שמכבי תל אביב היא אלופת המדינה וסגנית אלופת אירופה, ואגב, היא לא הקבוצה היחידה שמייצגת את מדינת ישראל. (גליל, ירושלים, רעננה, ר``ג). סתם, לידיעתך.

JUVENTINI

New member
``אוהד כדורסל מתוסכל`` ?!

אני נשמע כמו אחד שמתוסכל מכך שמכבי לוקחת אליפויות הא ? :) האמת שיש בזה משהו .. אבל מה שכתבתי .. כלל לא קשור לכך .. ו .. להזמין את רדיסאב צ`ורצ`יץ` לפיצה במסעדה בזמן שמשחקים את משחקי גמר הפליאוף זה לא נקרא ``לקחת שחקנים בכוח`` ?! דבר שני .. את באמת חושבת שצריך שקבוצות בליגה יתחילו לנהל את עצמן כגוף עסקי כמו פנאתינייקוס ?! ההשוואה בין פנאתינייקוס למכבי תל אביב היא מטומטמת .. ליוון אין את הבעיה שיש לישראל .. הנבחרת שלהם מצליחה .. הרבה יותר מישראל .. והם יכולים להרשות לעצמם לקחת זרים לקבוצות שלהם .. למה לא נתת דוגמא יותר טובה ?!?! היית יכולה לתת דוגמא את הNBA ולא הבנתי את המשפט האחרון שלך .. מה הקשר לכך שמכבי תל אביב היא סגנית אלופת אירופה ?! נ.ב יש כאן מישהו שחוץ מלדבר על כדורסל הוא גם שחקן כדורסל ?

MegaYellow4

New member
תיקון טעות

לפני שאתה קורא לאנשים ``מטומטמים`` כדאי שתבדוק מה מצבה של נבחרת יוון. היא עפה בסיבוב הראשון של אליפות אירופה האחרונה, וסיימה במקומות 13-16. ישראל סיימה באותה אליפות במקומות 9-12. מצבו של הכדורסלן היווני והנבחרת היוונית רע בהרבה ממה שיש לנו כאן.

JUVENTINI

New member
אחי היקר ...

דבר ראשון אני רוצה לציין שאני קורא פה לאנשים מטומטמים או משהו אחר .. אני לא מתכוון לכך אלא לתגובתם ...הרי אני כלל לא מכיר אותכם ..דבר שני .. תגובתך.. היא לא ממש תגובה .. ממה שהבנתי ממך .. אתה אומר שצריך להסתכל על יוון וללכת בדרך שלה .. יוון שנתיים לפני שהם הגיעו באליפות אירופה למקומות 13-16 הם הגיעו גם לגמר אליפות העולם ..או לחצי גמר .. (רק אל תגיב לי על סטטיסטיקה לא מוטעת ..) זה שהמצב של הכדורסל היווני רע בשנים האחרונות זה לא אומר שמצבם שווה ערך לשלנו ... בנוסף לכך .. אני חושב שאתה תסכים איתי על כך שהנבחרת חשובה יותר מאשר הליגה..

JUVENTINI

New member
אחי היקר ...

דבר ראשון אני רוצה לציין שאני קורא פה לאנשים מטומטמים או משהו אחר .. אני לא מתכוון לכך אלא לתגובתם ...הרי אני כלל לא מכיר אותכם ..דבר שני .. תגובתך.. היא לא ממש תגובה .. ממה שהבנתי ממך .. אתה אומר שצריך להסתכל על יוון וללכת בדרך שלה .. יוון שנתיים לפני שהם הגיעו באליפות אירופה למקומות 13-16 הם הגיעו גם לגמר אליפות העולם ..או לחצי גמר .. (רק אל תגיב לי על סטטיסטיקה מוטעת ..) זה שהמצב של הכדורסל היווני רע בשנים האחרונות זה לא אומר שמצבם שווה ערך לשלנו ... בנוסף לכך .. אני חושב שאתה תסכים איתי על כך שהנבחרת חשובה יותר מאשר הליגה..

roi cohen

New member
רגע רגע אני לא מבין...

אז את אומרת שזה טבעי לגמרי שיש 3 ישראלים בלבד במכבי? את אומרת שזה בסדר לקחת דוגמא מפאנאתינייקוס? (שאגב יש להם 2 ישראלים פחות ממכם). אני, ואני לא אומר את זה כי אני אוהד הפועל ירושלים, לא מרגיש שמכבי מייצגת אותי כישראלי. ובגלל זה אני כל כך לא מעריך (נו טוב... שונא) את מכבי. הכל כשר למען המטרה. גם אם זה אומר 3 ישראלים בסגל, שמתוכם אחד משחק בקביעות, השני לפעמים (טל) והשלישי מקבל טחורים מרוב ישיבה על הספסל. (שלף, למי שלא הבין.)

MegaYellow4

New member
תראו מי מטיף לנו מוסר

איזו חוצפה. אוהד של קבוצה שרק לפני שתי עונות, כשכולם התעלפו מהפועל ירושלים ופיללו לאליפות שלה על-חשבון מכבי, שחקו בחמישיה האדומה ארבעה זרים (צ`ורה, וויליאמס, המילטון וולדמן), והמחליף הראשון היה מארק קארבר...בחשבון פשוט - חמישה לא-ישראלים מתוך השישיה הראשונה. ומה העונה? לקחתם לרעננה את פלג כדי לייבש אותו, עשיתם אותו דבר לטפירו, ומי הכוכבים שלכם? בלקוול, דורסי, סטיוארט...ממש ישראלים למהדרין. די עם הצביעות הזו שלכם. עושים מעצמכם הכי ישראלים שיש, וכולם יודעים שזה בלוף אחד גדול. ואגב, גם אני לא מרגיש שירושלים מייצגת את ישראל. אולי זה בגלל שהיא באמת לא מייצגת אותה. לא זכור לי שמישהו כאן שלח את ירושלים ליורוליג, זולת ירושלים עצמה..

JUVENTINI

New member
אבל ...............

אבל היו``ר שלנו לא הולך לטלויזיה ואומר שהכדורסל הישראלי יורד ברמתו בגלל שישראלים לא משחקים .......

MegaYellow4

New member
כמה...אפשר...לשמוע...

את...אותן...השטויות....שוב....ושוב.....ושוב....ושוב.....כמו תוכים....או תקליט שרוט.....או רק מה שלא תרצו...

JUVENTINI

New member
גרוע לגמרי ...

אחי .. תגובה של בן אדם מאעפן לגמרי ... זאת לא תגובה ...פשוט אין לך תגובה .. טוב שלא רשמת: ``אתה פשוט מתוסכל .``

למעלה