לאוהדי חולון.

לאוהדי חולון.

חבר`ה , לצאת מהדיכאון. אני ראיתי את המשחקים האחרונים של הקבוצה ויש שיפור גדול , לפחות יחסית למשחק מול לב השרון. ווליסון מתגלה כשחקן מדהים , אין לי מילה אחרת וראפין נתן היום מחצית שניה טובה מאוד. אל תצפו ממנו להיות מקדונלד , הוא לא. ראפין אוהב שהמנהיגות אצלו ונכון , הוא מעדיף את הקליעה על המסירה ובכל זאת , תסתכלו במאזן האסיסטים שלו בשנים האחרונות ותגלו מינימום 4.5 אסיסטים למשחק שזה המון.ברגע שהתיאום של ראפין עם שאר הקבוצה יגבר , הכל יראה יותר טוב. היום גם ראינו מתפרצות קטלניות של חולון ויכולת למחוק פער גדול תוך כמה דקות ואפילו שיפור ביכולת של סאנדרס. הבעיה היתה ונשארה איבאנוביץ ולפי מספר הדקות המועט שהוא קיבל הוא כנראה בדרך החוצה. בכל אופן , אני לא זוכר שנה כמו השנה שניצחנו בה שני משחקי אימון אז כנראה שאנחנו בדרך למעלה.

תגובה

עידו הלוואי שאתה צודק אבל לצערי נראה לי שאלה דברים שאתה רוצה להאמין בהם. ראפין הוא לא מנהיג ולא בטיח. הוא אגואיסט ותו לא. והוא גם שומר גרוע. לגבי וילסון אני מסכים שהוא נפלא אבל הוא לא יחזיק לבד את חולון חולון מוגבלת בהתקפה, וחלשה מאוד בריבאונד. בקיצור לדעתי המצב קצת יתר קשה ממה שאתה מתאר.....

נחיה ונראה..

אני רק אזכיר לך שבשנה שעברה רצו בהנהלה להחליף את גילמור כי היה חלש במשחקי האימון. עוד אזכיר לך את השלושים ושש נקודות הפרש שחטפנו ממכבי ר``ג כמה ימים לפני פתיחת העונה. ראפין שחקן מליגה אחרת , תן לו קצת זמן (הוא רכז , הוא צריך להכיר את הקבוצה יותר מכולם !!) ואני מבטיח שהוא יהיה תותח , עלי.

תגובה

עידו הלוואי שראפין היה הבעיה היחידה שלנו... צריך למצוא מספר 4 במקום איבנוביץ ודחוף....

תגובה

תגיד ידוע לך אם אכן עושים משהו בכיוון? יש כוונה בכלל להחליף אותו? יכול להיות שישאירו אותו?

לצערי הוא כרגע נשאר. הוא בחירה

אישית של זיו ארז שטוען שהוא עקב אחריו כבר כמה שנים והתרשם ממנו.

אגב , גיא , אל תזלזל בנשר. הם

עשו תוצאות יפות מאוד במשחקי האימון האחרונים שלהם והם קבוצה טובה מאוד לדעתי.

roy_ma

New member
יש שיפור קל בנשר, אבל איפה הם

ונשר של איבניסביץ` משנה שעברה????

למעלה