לאוהבי starcraft למיניהם

Illithid

New member
לאוהבי starcraft למיניהם

כן, אני יודע, starcraft משחק ישן... זה לא אומר שהוא לא טוב. לא מזמן השלמתי את התיאור של גזע הפרותוס (כך שיתאים למשחקי תפקידים) עם שינוי קל במקור הגזע שלהם. הגרסה הזו מתארת את הפרותוס כמה אלפי שנים לפני עלילת starcraft (לא, אין להם סופר טכנולוגיות) טוב... תגידו מה אתם חושבים

backdoorslam

New member
קמפיין ע"פ starcraft

לפני די הרבה זמן יצא קמפיין רשמי של סטארקראפט שמורץ תחת החוקים של Alternity ז"ל. לפעמים אפשר למצוא את זה באי-ביי.

דרגורן

New member
הפרוטוס מתאימים ל-Starcraft בזמנו

הנוכחי. להחזיר אותם אלפי שנים אחורה, גורע מהיופי שלהם. אם אתה רוצה להכניס אותם למשחק תפקידים פנטסטי - אל. הם לא מיועדים לשם. אם אתה רוצה לעשות משחק תפקידים מד"ב חללי - אז תעיף מבט בקישור הזה. מה שעשית הוא נחמד, אבל צריך השלמה עם סוגי דמויות חדשות, הסבר על העולם שלהם והתרבות שלהם, ועוד ועוד.

Illithid

New member
En Taro Adun

אחלה חתימה... אהבתי. להחזיר את הפרותוס (או פרוטוס, איך שאתה מעדיף) אלפי שנים אחורה בהחלט לא מוריד מיופיים. אם אתה בקיא (בערך) בהיסטוריה של starcraft, אני מחזיר אותם אל העידן שבו הקסלנגה אהבו את הפרוטוס ועדיין לא פרצו מהומות וכו'. בתקופה הזו הם לה השתמשו הרבה בטכנולוגיה, אלא ניצלו את כישרונותיהם המנטליים במלוא הפוטנצייל (ודגלו בכל הנושא הזה של שיפור עצמי... בלה בלה בלה) אני לא מעוניין במשחק תפקידים עתידי, אני רוצה d&d שאני מכיר ואוהב. בשביל זה הם לא מאיור (למרות שזה מאוד חבל) אלא ממישור קיום אחר. עם שינוי קל במקור הגזע, הם יכולים להשתלב יופי במשחק פנטזיה. אם אתה רוצה יותר מידע על התרבות אני יכול להוסיף... אבל ניסיתי לשמור על מבנה כתיבה כמו בplayer's handbook. אני אתחיל לעבוד עוד מעט.

למעלה