לאוהבי שירי בון ג'ובי!!

ofir1948

New member
לאוהבי שירי בון ג'ובי!!

דרגו את החמשת השירים הכי יפים של בון ג'ובי לדעתכם... זה קשה תודעו!... אני יגיד לכם את שלי.... תיראו: 1) this aint a love song 2) always 3) lie to me 4) the last night 5) its my life לא מזניח את השאר אוהב המון שירים שלו...

שלי../images/Emo3.gif

1. Bells Of Freedom 2. It's My Life 3. Always 4. Everyday 5. Open All Night [אני חורשת עליו לאחרונה
]

משמיעה ראשונה גמאני לא, אבל אחרי ששמעתי את ה-

דיסק שוב ושוב ושוב ושוב [לא היה לי כוח להחליף, מה..
] אז התאהבתי בשיר. אבל זה בטח יעבור לי עוד מעט
. 4 הראשונים הם הקבועים שלי
.

nogao10

New member
זה כמו לשאול איזה חלק בגוף אני מעדיפה לחתוך!!

את הרגל שלי, אז מה????? חחחחחחח 1. Put the boy back in cowboy 2. I want you 3. Love for sale 4. We got it going on 5. Wanted dead or alive גרסאת הופעות..... זה השירים הכי אהובים עליי היום, מחר זה ישתנה......... סחתיין על ה The last night, באמת אחלה של שיר!!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif:))))

Always Bed of roses I'll Be There For You לא סגורה על השאר יש כמה שירים שנצאים באותו מקום מבחינתי..אממ

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifהדירוג שלי../images/Emo9.gif

1. Always
2. It's My Life
3. Wanted Dead Or Alive 4. We Got It Going On 5. Bed Of Roses היה עדיף 10 השירים האהובים כי 5 זה קצת מדי לדעתי...

LIRONSH100

New member
הדרוג שלי...

) this aint a love song 2) always 3) its my life 4)lie to me 5) the last night וזהו וזה באמת היה קשה... ובגלל זה חיכיתי כל כך הרבה זמן...

LIRONSH100

New member
אוף....

טוב אחרי שכבר פירסמתי אני החלטתי שזה לא החמישה שלי בכלל... 1. אולוויז 2. אול אבאוט לאבינג יו 3. אי בי דאר פור יו 4. נאבר סאד גוד ביי 5. דיס אינט אה לאב סונג... כול אחד מהם יכול להיות המקום הראשון שלי אני לא מצליחה לדרג אותם ויש עוד המון שלא נכנסו לרשימה הזו... אני לא ממש מצליחה.. טוב זה ממש קשה...

Black Balloon

New member
אבל זה קשה ../images/Emo10.gif

טוב נו, ננסה. 1. Dry County 2. I'll Sleep When I'm Dead 3. Something To Believe In 4. In These Arms 5. Love me Back To Life

למעלה