לאוהבי צ'ק

שירשור תמונות של צק ברקמן../images/Emo26.gif

שפישל של לימור לכל מי שיש לו תמונות של צק שישרשר...

לירן תודה על היחס כנס../images/Emo26.gif

פירסמתי את כל התמונות האלו ועוד איזה חמש תמונות כאן בפורום אתמול

לימור1977

New member
תזמינו לי אמבולנס דחוףףףףףףףףףףףףףף

קודם כל תודה רבה למיטל וללירן ולהילה המתוקים והמקסימים. אתם יודעים כמה זמן רדפתי אחרי ערוץ Eonline הישראלי בשביל שיכניסו אותו לרשימת הסלב? כמעט שנה!!! אחרי שהם הכניסו אותו לרשימה, התחננתי בפניהם שיערכו ראיון עימו ושיחדשו את התמונות. כל יום במשך 5 החודשים האחרונים אני נכנסת בשביל לראות אם משהו זז, וכל הזמן התבאסתי מחדש. דווקא היום ביום השואה כשחשבתי שבטח לא יהיה משהו חדש, הם הצליחו להפתיע אותי. אם לא הייתם מביאים את זה לכאן הייתי רואה את זה רק מחר. אני מתה עליכם והלילה אני בטוח לא ארדם, כי אחרי תמונות כאלה יפות של צק וראיון כזה יפה איתו מי יכול להירדם. אוי צק אם רק היית יודע שבתקופה הזאת שהיא לא כל כך קלה לי אתה קרן האור החיובית שלי... תודה רבה

לאוהבי צ'ק

חזר מניו יורק היישר לחיקה החמים של האהבה מעבר לפינה. חגי לוי, יוצר הסדרה, פנה אליו והציע לו לגלם דווקא דמות עבריינית. 'בוא נלך הפוך לטייפ קאסט שלך', הוא אמר לו, ו'ניתן לך לעשות משהו שהוא לא רך ונוגה'. ברקמן נענה להצעה ומאז הוא מגלם בסדרה את עמי, עבריין קשוח חובב הימורים אבל עם לב טוב. הרזומה שלו כולל שלוש שנים בתיאטרון גשר, הוא שיחק בסרט "היה או לא היה" את דמותו של אלכסנדר פן, השתתף בדרמות "בעל בעל לב" ו"הצל של החיוך שלך" ששודרו בערוץ 2, וכמובן - ב"כנפיים" של ערוץ 1, שלמרות שלא ממש זכתה לביקורות מי יודע מה נלהבות, היא הצליחה לעשות לפחות דבר אחד טוב - לשים את צק בסרבל טיסה. ברקמן, 28, מספר שהוא מתייחס ברצינות מוחלטת לג'וב שקיבל ומתנגד לקביעה שהמשחק בטלנובלה דורש משחקן פחות מאמץ. "נכון שזאת דרמה שמצלמת המון סצנות ביום, וזה לא כמו קולנוע, אבל אני בתור שחקן מכין את עצמי כמו שצריך, עובד על עיצוב הדמות ולא עושה הנחות בעניין הזה". אפילו כשהוא משכשך במיימיה של הסבונייה המקומית, ברקמן מקפיד לשמור על כובד ראש. "אני לא מכיר דרך עבודה אחרת, ככה אני עובד, אפילו אם זאת דרמה יומית, אחרת זה לא מעניין בשבילי". עם מי מהשחקנים על הסט התחברת? "עם רננה רז אני מצטלם הרבה כי אנחנו משחקים שני אחים, נעים לי איתה בתור שחקנית ובתור אדם. גם עם יהודה לוי. אני לא רגיל לסט עם אווירה של כוכבים אבל יצא שאין שם את זה, לפחות לא כמו שחשבתי שאולי יהיה. אנשים באים לעשות עבודה מאוד מקצועית ובלי אגו, וזה מתאים לי כי גם אני בלי אגו". איך אפשר להיות שחקן בלי אגו, זה לא חלק מהחבילה? "כן, אבל אני מנסה לפעול כמה שפחות מהאגו כי זה לא נכון לאומנות שלנו, זה יכול לשבש ולהתערב את התפקוד של האומן. זאת גישה שבאה לי מהתיאטרון - אתה עובד מתוך משהו טוטאלי וטהור. זאת השפה אני מכיר וזה מה שאני מביא איתי". יוצא לך לצפות בסדרה? "בדרך כלל לא יוצא לי כי אני מקדיש את שעות הערב לעבוד על מוזיקה, אבל פה ושם יצא לי לראות איזו סצנה". אחרי "כנפיים" עזב ברקמן את הכל כדי להגשים חלום וחתך לשנה בניו יורק. "תכננתי לנסוע לשם כבר המון שנים, וכל פעם החלום הזה נדחה בגלל כל מיני פרויקטים. טסתי כדי להעמיק בלימודים ולקחתי כל מיני קורסים שעניינו אותי ועזרו לי להרחיב את היכולות והידע שלי בתור אומן מסוקרן", הוא מחייך לעצמו כשהוא שם לב לתואר שנתן לעצמו וממשיך, "עשיתי שם איזה מחזמר שרץ כמה פעמים וזה היה נחמד להרגיש איך זה לעבוד בניו יורק". וכאמור, ברקמן מנסה לגעת גם במוזיקה. הוא הריץ הופעה אינטימית לפני שטס לניו יורק אבל הקפיא את התהליך כי רצה עוד קצת להתבשל עם החומרים. כעת הוא שוקד על פרויקט סודי חדש. "יש כל מיני דיבורים ומגעים ובינתיים אני יכול רק להגיד שהסגנון שלי הוא רוק פיוטי וחריף". מספרים שאתה לא מי יודע מה בליין, זה נכון? "אני הולך למסיבות, לא הרבה, סתם נהנה ככה לשתות ולרקוד פה ושם אבל אני לא הולך כדי לטפח אימג'. יש לי בילויים אחרים שאני אוהב לעשות ואנשים לא מבינים את המורכבות הזו שבי, מצד אחד אני אוהב לשמוע בווקמן ברהמס וללכת על הים מצד שני אני יכול ליהנות גם באיזה פאב תל-אביבי". נשמע שאתה לא נוהג כסלב המצוי, אז איך הפופולריות של הז'אנר הטלנובלי וההערצה מתלבשים עליך? "פופולריות זה חלק מהענין וזה דבר חיובי ונחמד כשהוא בא בצורה הטבעית. אני לא עושה מזה עניין. כשבנות באות אליי ומתרגשות לקבל חתימה זה נראה לי מצחיק, אני אומר להן שיש לי כתב נוראי". וכאילו בהזמנה זכינו להיחשף למופע הערצה בשידור חי כשחבורת נערות עוברת מולו ברחוב כשהן מצקצקות בהתרגשות. ברקמן מחייך ונשמע ספק נבוך, ספק משועשע כשהוא עונה למצחקקות "כן, כן, זה אני". אותה מבוכה תוקפת אותו כשהוא נשאל בנוגע לחייו האישיים, אבל אחרי התפתלות קצרה הוא נאות לגלות שכרגע אין לו חברה. מישהי בעניין?

למעלה