לאוהבי מייקל ....
M maayan15 New member 28/9/02 #8 אוי..אתן ממש נחמדות.... סליחה..תיקון...אריאלה..את נורא נחמדה....לולי...את סתם מוכשרת....אבל את לא נחמדה..את מעצבנת...
אוי..אתן ממש נחמדות.... סליחה..תיקון...אריאלה..את נורא נחמדה....לולי...את סתם מוכשרת....אבל את לא נחמדה..את מעצבנת...
L lolly1 New member 28/9/02 #9 אם אני כל כך מעצבנת!!!!!! תחזירי לי את הגלידה ואת העוגת שוקולד!!!!!!!!!
M maayan15 New member 28/9/02 #14 אני מבקשת.... אין לי בעייה לראות תמונות של ג´סטין...יש לי איזה 300 תמונות שלי במחשב.....אני את הבחילה מקבלת שהוא ביחד עם בריאן...
אני מבקשת.... אין לי בעייה לראות תמונות של ג´סטין...יש לי איזה 300 תמונות שלי במחשב.....אני את הבחילה מקבלת שהוא ביחד עם בריאן...
P princess of love New member 28/9/02 #16 ווווווווווואי כמה שבריאן נראה כאן סקסיייייייייייי!!!!!!!!!! הוא כזה חתיייייך!
T the silence girl1 New member 28/9/02 #25 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif(הורס!)
M maayan15 New member 28/9/02 #18 את מנסה להרוג אותי?!?!?!?! בסדר...קראתי לך מעצבנת..מה לעשות?!?!....את באמת מעצבנת!!....אבל את גם בן אדם מתוק....אחותי....סלחי לי...שלחתי לך 2 תמונות של בריאן וג´סטין...הסתכלתי עליהן במיוחד בשבילך.....למה את עושה לי דברים כאלה?
את מנסה להרוג אותי?!?!?!?! בסדר...קראתי לך מעצבנת..מה לעשות?!?!....את באמת מעצבנת!!....אבל את גם בן אדם מתוק....אחותי....סלחי לי...שלחתי לך 2 תמונות של בריאן וג´סטין...הסתכלתי עליהן במיוחד בשבילך.....למה את עושה לי דברים כאלה?