חחחחחחחח.. חוצמזה שיש לך פוביה מחתולים שחורים....
E eMiFrEaK New member 4/8/04 #27 חחחחח מגיל קטן.... אני פשוט אוהבת לעשות את זה חח.. אל תתייחסו =) אני מסתכלת לחתול בעיניים עד שהוא לא מפנה את הראש... זה נוטה להגיע לפסים אלימים.. אבל חפיף חח
חחחחח מגיל קטן.... אני פשוט אוהבת לעשות את זה חח.. אל תתייחסו =) אני מסתכלת לחתול בעיניים עד שהוא לא מפנה את הראש... זה נוטה להגיע לפסים אלימים.. אבל חפיף חח
T tan4ka New member 4/8/04 #19 יש לי חתולפובייה.... אאני מפחדת חתולים...הם שונאים אותי... הם מנסים להרוג אותי...פעם סתם ברחוב שנכה אותי חתולה בלי סיבה...
יש לי חתולפובייה.... אאני מפחדת חתולים...הם שונאים אותי... הם מנסים להרוג אותי...פעם סתם ברחוב שנכה אותי חתולה בלי סיבה...
S s h u r i k New member 4/8/04 #30 סתם שאלה.... ../images/Emo4.gif בעולמם של חתולים, חתולים שחורים ניחשבים בתור ניגר
S Sheep From Hell New member 4/8/04 #31 לא נראה לי..... כי מתייחסים אליו נורמלי.... בעולם של בני האדם מתייחסים אליו כאל יהודי...(יורקים שלוש פעמים כשהוא עובר לידך..חח)
לא נראה לי..... כי מתייחסים אליו נורמלי.... בעולם של בני האדם מתייחסים אליו כאל יהודי...(יורקים שלוש פעמים כשהוא עובר לידך..חח)
S s h u r i k New member 4/8/04 #32 ../images/Emo12.gif גם את יורקת כיהודי עובר לידיך?!?!!?!?! ואני חשבתי שאני לבד בעניין הזה!!!
S Sheep From Hell New member 4/8/04 #38 spooky.....!!../images/Emo121.gif חחח... אפילו החתול נבהל!! חי חי....