לאוהבי השוקולד והנוסטלגיה
פריט מעניין שקניתי: תבנית לעשיית שוקולד כנראה מניירוסטה של מפעל צדה, שנקנה ע"י עלית בשנות הששים או השבעים (אולי מומחי הפורום יוכלו לספר עליו יותר).
גודל של השוקולד (החלק הפנימי) הוא 13.5x 6 ס"מ - קטן מאוד יחסית לשוקולד הפרה שאנחנו מכירים היום. נראה לי שמשקלו של השוקולד אפילו צריך להיות כ-50 גר.
מעניין גם אם התבנית הייתה חלק מסרט נע עם תבניות דומות, או שהכל נעשה בצורה ידינית.
פריט מעניין שקניתי: תבנית לעשיית שוקולד כנראה מניירוסטה של מפעל צדה, שנקנה ע"י עלית בשנות הששים או השבעים (אולי מומחי הפורום יוכלו לספר עליו יותר).
גודל של השוקולד (החלק הפנימי) הוא 13.5x 6 ס"מ - קטן מאוד יחסית לשוקולד הפרה שאנחנו מכירים היום. נראה לי שמשקלו של השוקולד אפילו צריך להיות כ-50 גר.
מעניין גם אם התבנית הייתה חלק מסרט נע עם תבניות דומות, או שהכל נעשה בצורה ידינית.