לאוהבי הקצ'קבל

the other 99

New member
לאוהבי הקצ'קבל

אם זכרוני אינו מטעני אזי לפני זמן מה חפשו מספר אנשים קצ'קבל באמריקה. האבידה נמצאה בניו ג'רסי בחנות הנקראת international food ונמצאת על route 17 north . חוץ ממחלקה ישראלית (משולבת עם ערבית) עניפה הכוללת מוצרי חלב שימורים ואף תבלינים מארץ הקודש, ניתן למצוא שם מעדנים מרחבי תבל(מזרח רחוק ספרד איטליה הודו וכו') במחירים שווים לכל נפש. מאוד מומלץ.

roy269

New member
אוכל ישראלי

במשך שבועיים - 19 עד 31 במרץ יהיה מסע קידום מכירות של אוכל ישראלי בדרום קליפורניה המשמעות, חוץ מהחנויות הרגילות למזון ישראלי גם ראלפ'ס תציב דוכנים עם מזון מהארץ במחירי מבצע מיוחדים אז כל מי שמתגעגע - מוזמן

אפשר לקבל עוד פרטים ?

אנחנו נוסעים ל-LA בסוף שבוע האחרון של מרץ (רמי וריטה) ואולי זו תהיה הזדמנות טובה בשבילנו לראות עוד כמה דברים (למרות שבאמת את הרוב יש כאן).

sashkashurik

New member
../images/Emo2.gifגם אני אשמח לקבל פרטים!!!

אני בכלל גרה בדרום קליפורניה, ולא ידוע לי על שום דבר שכזה! מאיפה המידע? איך? למה? וכמה? אני מאוד מאוד אשמח לדעת!!!!!!!!!! :-O

az ma

New member
כשת'מגיע לל.א. תעצור בחנויות באיזור

היהודי של Fairfax תמצא כמה וכמה מכולות. המבחר הגדול ביותר של מוצרים ישראליים תמצא במכולת סמי, רק תזהר שלא להרגיז את סמי כי הוא עיראקי מזויין (באקדח) עם פיוז קצר מאד... סגור בשבת! בכלל, רוב החנויות באזור היהודי סגורות בשבת.

az ma

New member
מילקי, שמילקי, אנא עראף... ../images/Emo5.gif

יכול להשיג לך ת'טלפון שלהם...

ליאתA2

New member
יש שם קרמבו!!!!

אני לא זוכרת ספציפית לגבי מילקי (הייתי במכולת סמי לפני יותר משנה) אבל ההגיון אומר שודאי שיש. הם מביאים מה שאנחנו אוהבים ומילקי זה אחד המוצרים הכי מבוקשים...

sashkashurik

New member
וואי, תודה! המון המון ../images/Emo51.gif!!!

לא רק שלמדתי על שבוע האוכל המתקרב ובא, אלא מצאתי חנות (אולי ישראלית?) די קרוב אלי. בתקווה שיהיה מילקי!!!!

למעלה