לאוהבי הגלגולים

רותי 11

New member
מי מאמין בשטויות האלה ?

אולי מי שכתב אותם כי זה באמת שטויות שאין להם בכלל ביסוס חוץ מקטע של הפחדה אין פה שום דבר וזאת כנראה הדרך של אותם אנשים

pembencipolisi

New member
זאת בדיוק הסבה שפתחתי שרשור בענין

נתקלתי במסמך המצחיק , והצגתי אותו במקום שיהפך נושא לדיון

אמא'לה../images/Emo2.gif

האמא'לה לא בא בגלל המסמך המצחיק הזה, אלא אני קצת חוששת שעדיין יש אנשים שבאמת ובתמים מאמינים לזה... לא יודעת אם לצחוק או לבכות, סוחרי הדת למינהם, ומעשיהם פשוט מעבירים בי חלחלה. ובכלל, שכר ועונש זה משהו שאפשר לדון בו בעקבות המסמך ה"מזעזע" הזה.
ערב נפלא לנו

אבאלהההה, כאילו מה נבהלת?

מה רע בלבוא בגלגול בעלי חיים וחרקים? יש תאוריה שאומרת שזה חלק מתורת הגלגולים, מזווית ראיה של חובב טבע וחיות איני רואה בכך כל רע עוד סוג של חוויה.

בוא רגע../images/Emo27.gif

עד כמה שאני יודעת, וזו רק אני.. נשמה של אדם לא מתגלגלת בחיות.. כאילו, אנו אמורים לעלות בסולם,,, מה לא? יש מצב לדיון שיאיר את עיני? חוצמזה, מואההההההה.... בלי להרטיב את המסך
ערב אהבה לנו

גילי זה סותר את הבנותינו על

אין שם זמן ומרחב. מה דעתך אם אין שם זמן ומרחב האם כל הגלגולים נחווים באותה עת?? ומי אמר שהאדם הוא נזר הבריאה מה לדעתך היא התורה של תולעת שני. מה חושב ווירוס המציק לחברתי. אולי הוא גלגול של חבר הקודם שלה, חחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו בני האדם שאינם משתלבים עם הטבע והאבולוציה קבענו שאנו נזר הבריאה ובדרכנו המשכילה משמידים הכל סביבנו. איננו יכולים לחיות בשלום עם הטבע ועם בני מיננו. (בגלל זה מצחיק אותי התקשור עם חוצנים)

../images/Emo24.gif נדמה שלעולם לא נוכל לדעת

לפחות לא בזמן שהותנו פה. מהי התורה של תולעת שני? בקושי את התורה של שני (הבת שלי) אני יודעת.. לא כל שכן תולעת
האמת היא שאני לא ממש מתיימרת לדעת סוגיות שכאלה, לעיתים נדמה לי שאנו עוסקים הרבה יותר מדי בעולם שמעבר, בהנחות והשערות כשבעצם טרם החלנו לפתור את העולם בתוכנו, העולם מסביבנו, הדברים הקרובים לנו, אלה של יומיום. אין זה סותר את אמונתי. משום מה ברור לי שקיים עולם שמעבר, ברור לי איכשהו שהכדור שלנו הוא לא ממש התחלה או סוף, אלא ששוב, מעדיפה להעמיק בכאן ועכשיו. נזר הבריאה אמרת.... אולי משום שאנו יודעים לחשוב ולתקשר במילים, להרוס ולבנות מחדש, לחבל וליצור... לך תדע... תיקשור עם חוצנים.... אשרי המתקשרים
ערב אהבה לנו

אתמול חלמתי שאני פרפר ../images/Emo2.gif

וכשהתעוררתי כבר לא ידעתי אם אני פרפר שחולם שהוא אדם או אדם שחלם שהוא פרפר. (קראתי באיזה מקום). כשאני נעור משנתי באמצע חלום האם החלום ממשיך ללא מודעותי? (זה שלי) האם בחלומותי אני נזכר בחלק מגלגולי גם בחיים אני לא זוכר הכל. אולי הקשר בן כל הגלגלי חיים שלי הוא באמצעות מודעות אחרת הנקראת חלום.

למעלה