לאוהבי גאיה...

גם לסוזי יש מלא כסף

אבא שלה היה עשיר, זה נאמר שהוא לא סבל את טדי.
&nbsp
אם טדי היה עשיר- איזה מין אבא היה שונא אותו?
&nbsp
אני יודע מה תגיד- כל אבא עם שכל- אבל בוא נסגור שלסוזי אין אבא עם שכל...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני ומירי דיברנו על שתיים שכן יש להן סיכוי להשתתף בסדרה
לא פינטזנו על שחקנים מהאי או מההשמיניה... פינטזנו על שלישית "יומני החופש הגדול" שמורכב מליהי ועוד שתי בנות מעולות שיכולות להשתתף בשכונה אבל הסיכוי שהן ישתתפו הוא קטן....

הסיכוי באמת קלוש לחלוטין.

אתה העלית את הרעיון לגבי שתיהן והאמת שאני לא לגמרי סגורה על כמה הייתי מעוניינת לראות אותן דווקא שם. לא יודעת.
בכל אופן, כמו שכתבתי, אני הכי אשמח ואעדיף לראות פרצופים חדשים אנונימיים לחלוטין בעונה הבאה, כמובן בתנאי שיהיו טובים ומשכנעים. זה הכי מעניין.

Roei152

Well-known member
מנהל
נוסחת הקסם של גיורא
שחקנים אנומנימים+סיפור מרתק ועלילה סוחפת = גיורא חמיצר כמו שאחנו מכירים...
חבל שהוא הורס את זה דרך ליהוקים כמו ליהיי או תותי.....

זו הנוסחה שהוא פיצח...

אבל דווקא ליהי ממש התאימה, הן לתפקיד והן לסדרה, וגם תותי בסדר גמור.
שתיהן אמנם נעשו מוכרות ופופולאריות (ליהי כמובן יותר) תוך זמן קצר מאוד אבל עדיין, מה שאני מנסה להגיד זה שרוב הליהוקים של גיורא הם אנונימיים, וזה מעולה וטוב שכך, אבל מדי פעם אחד ל... מהם יהיה כן מישהו מוכר, וצריך גם את זה.
למה אתה לא אומר אותו דבר על אסף ? כי הוא באמת היה מעולה אבל גם ליהי ותותי, כמו שאמרתי.
אתה באמת לא אהבת את שתיהן, רועי ?

Roei152

Well-known member
מנהל
אהבתי אהבתי אבל.. עדיין חבל לי
שגיורא לא מלהק תפקידים אנונמימים .. הנה למשל צופית עמנואל היתה יכולה להיות מעולה בתור רחלי אם רק היתה נראית קצת יותר צעירה מעומר גולדמן....

קודם שתקבל שדרוג מיידי במשמעות הדמות שלה...

אחרי זה נוכל בכלל לתהות האם היא יכולה להתאים גם במקום אחר או לא.
אני מאוד מקווה שגיורא יתעורר קצת ולהמשך העונה הוא יצק לה קצת יותר תוכן לדמות כי זה פשוט נראה כאילו היא סוג של ניצבת. עד שאתה מגייס עוד פנים אנונימיות, תתאמץ קצת יותר ולא סתם ככה.
מנו לפחות קיבל קצת יותר משמעות ברגע שהתאהב בדינה וכמובן נראה איך זה יתפתח בהמשך...

למעלה