לאוהבי גאיה...

לאוהבי גאיה...

גאיה שליטא כץ המהממת כמובן

גם היא מצטרפת לעונה השנייה של פצועים בראש ואיתה גם גאלה קוגן. שתיהן מצטרפות, כזכור, לחן אמסלם ולי בירן.
טוב, אז אני באמת אתן צ'אנס ואצפה בסדרה הזאת לראשונה בגלל כל הליהוקים האלה, למרות שקצת מצחיק שהם הכניסו לשם סוג של החממה, עם דר ועכשיו גם לי וגאיה
זה סתם משעשע, אני מקווה שיהיו לשניהם דמויות מעניינות ומשמעותיות, עד שכבר מלהקים אותם...

נתקלתי בזה קודם בדף שלהם באינסטגרם, הנה המקור מאתר מאקו :
http://www.mako.co.il/culture-tv/local/Article-c58c627b8e79c41006.htm?Partner=searchResults

שיר m

Well-known member
נשמע טוב:)

תראי תראי! זה שווה! זה כדאי! זה גיא וחנן!

תודה

איזה קרועים והזויים הם היו בזמנו, ב"מה בכריש?", למרות שלא צפיתי בכל הפרקים כי זו הייתה סדרה מאוד פרווה.
אחר כך הם עשו פתאום את המעבר החד הזה ועברו ליצור את עספור ואת פצועים. ולחשוב שהם בכלל התחילו אי שם ב"זאפ לראשון" בערוץ 1...

שיר m

Well-known member
חולה עליהם עוד מימי זאפ לראשון:)

ועוד לפני (זה היה לפני? אני כבר לא זוכרת) "שוונג" בחינוכית 23...
&nbsp
הם שני גאונים:)

איזה ילדות חינוכית היינו...

סתם סתם, צוחקת

אבל לא נראה לי שהייתי עד כדי כך... רק פה ושם, מה שבאמת עניין אותי.

שיר m

Well-known member
צוחקת או לא, זה מה שהייתי רואה כל היום...:)

Roei152

Well-known member
מנהל
כן אני יודע תודה
קטע שגם בפצועים וגם בשוברי מצרפים שחקנים לשחקן מהסדרה הקודמת שלו..,

זה יהיה נהדר אם בעונה השניה של שכנה יצרפו את גאיה גור אריה וכרמל לוטן לליהי סתם פנטטזיות....

כן אה? יכול להיות קטעים...

למרות שאני לא ממש רואה את שתיהן מתאימות לסדרה הזאת. מעבר ליומני, הן באמת נעלמו, אבל גאיה ממש מתוקה כזאת.

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת? בתחילת שכונה היה לי קשה להתרגל.....
את עוד לא נכנסת להתכתבות הענפה הזאת מירי אבל כפי ששיר יכולה להעיד... ואחת הסיבות שהיה לי קשה זו היתה ליהי היה לי קשה לראות אותה הופכת לביצ'ית הכי רחוק מתמר הילדה המתוקה והעדינה. היה לי קקשה גם עם איתן שהוא דמות רחוקה מגדי באופי עם רחלי היה לי קל כי היא בסה"כ דומה לנועם אבל הכי היה לי קשה עם ההבדל בין אגם ותמר
ככה שאפשר חלהכניס את גאיה וכרמל לסדרה... השאלה איך? נראה שבעונה הבאה בית משפחת שיינפלד יפונה בגלל כניסתו של טדי לכלא ותכנס משפחה חדשה .........

אין בכלל ספק...

אני אמנם באמת הצטרפתי אליכם בזמנו לפורום רק במחצית העונה, אבל גם לי לא היה קל "לעכל" את הדמות הכל כך שונה של ליהי אחרי תמר. לא סתם היא נדרשה לצבוע לבלונד, הכל בהתאם לאופי הדמות ובאמת רק ככה זה גם הלך והסתדר.
לגבי אסף, אכן גם אצלו זה די היה כך אבל ייאמר לזכותו שהוא פשוט הצליח לגלם את הדמות הרעה בצורה ממש טובה, משכנעת ואמינה ואין מה לעשות - זה מה שיפה ומה שצריך שחקן לעשות, להתפתח לקצוות השונים...

לגבי בית משפחת שיינפלד - לפי דעתי הוא ימשיך איתנו גם בעונה הבאה, במתכונתו הנוכחית, כלומר עם משפחת שיינפלד בתוכו, בהרכב מצומצם או מלא.
לגבי טדי, אצל גיורא הרי אי אפשר לדעת וייתכן מאוד שהוא יברח מהכלא או משהו כזה, או שמעולם לא יגיע לשם בכלל, והוא ימשיך ממקום מסתור, אבל בהחלט סביר גם שאולי הוא לא יופיע יותר בכלל ותגיע דמות מרכזית רעה במקומו.

Roei152

Well-known member
מנהל
יש לנו את כל הסיבות לחשוב שבעוונה הבאה נצטרך להתמודד עם
מעבר של אגם ,נמרוד וסוזי לשכונה/דיירה קטנה יותר בנרקיס ועם שכנים חדשים ועשירים
א. טדי הולך לכלא.... וגם אם נזכה לראות "שידור חוזר " של רובי עדיין הוא לא יוכל לפרנס אותם בקלות...
ב. סוזי שהיא מפרנסת עיקרית הולכת לאבד את הקנדציה בגלל סיפור חוליו אולי לאגם יצאה אהבה מדהימה אבל עדין התושבים כועסים ובבמדק.....

זה יהיה סיפור טוב

אם יהיו בחירות וסוזי תנסה להיבחר מחדש.
&nbsp
חוץ מזה, אני בטוח שלסוזי יש מספיק כסף... חשבתי שממנה בא הכסף ולא מטדי?

ההשערות שלך סבירות וייתכן שגם יקרו...

אבל אני דווקא פחות חושבת כך לגבי סוזי ולדעתי גיורא "יחליק" את זה ולא יהפוך את סאגת ותקלת חוליו לכזה אישיו שבאמת ישפיע עליה עד כדי איבוד משרתה.
אבל בוא, קודם כל, נקווה שהיא בכלל תמשיך איתנו גם לעונה הבאה. אני ממש מקווה שכן. יעל שרוני היטיבה להוסיף את ה"חן" והפלפל שלה לדמות והעונה, כמובן בתנאי שיהיה לה המשך סיפור מספיק מעניין ושלא תופיע סתם כדי להעביר את הזמן בין הסצנות.
אם היא תמשיך, גיורא צריך לתת לה הפעם יותר נפח והתפתחות. עוד די משעשע אותי עצם זה שהיא ונמרוד פשוט טסו להם ולא זכינו לראות אפילו את תגובתם אחרי החשיפה של טדי והכל...
אני שונאת ששולחים ככה דמויות לדרכן ואפילו לא מחזירים אותן לכבוד סיום עונה, די בדומה למשפחתו של יונתן בעונה האחרונה.

dar dahan

Member
אני מת על סוזי שיינפלד ועל יעל שרוני

היא שחקנית כל כך מצוינת, כל דמות שהיא שיחקה בין אם זה בהשיר שלנו, בין אם זה ברמזור, בין אם זה במשחק החיים ובין אם זה עכשיו בשכונה ובטח יש עוד, היא פשוט משחקת נפלא, לא הצלחתי לזכור את הדמויות הקודמות שלה וזה סימן לכך שהשחקנית היא שחקנית נהדרת.

לגביי מה יהיה בעונה השנייה, גיורא חמיצר התראיין לערוץ 2 ואמר שהוא יודע מה יהיה בהתחלה אבל הוא לא יודע מה יהיה באמצע ובסוף, וייתכן שזה סוד הקסם שלו, כמו השינוי שהוא עשה לאיתן או ליתר דיוק השינוי הכפול
, בכל מקרה לדעתי בעונה השנייה סוזי שיינפלד תתחיל מעבר עם הבת והבן שלה לבית קטן "בערבה" חחח, או ליתר דיוק בית קטן בשכונה, כי עכשיו אין לה את מר שיינפלד העשיר, ואולי היא תתחיל להבין את השכוניקים.

בכל מקרה אל תצפו מגיורא להשתגע ולהביא שחקנים רבים ששיחקו אצלו בתפקידים ראשיים לעונה הבאה, אולי לפרק או שניים לא יותר, גיורא אוהב להמשיך עם אותם שחקנים או עם שחקנים חדשים ולא למחזר שחקנים, אלא אם הוא ממש אוהב את השחקנים כמו למשל ידידה ויטל שזכה לשחק בעונה הראשונה של האי, או תום אבני.

שיר m

Well-known member
שחקנית מעולה.

אתה חושב שסוזי וטדי ייפרדו? אולי...

dar dahan

Member
הם לא ייפרדו אבל נראה לך שסוזי תוכל לחיות בעושר?

הריי מר שיינפלד היה עשיר בזכות הקוברה (או שלא?) אז דיי ברור גם אם היא תתגרש ממנו שהיא לא תהיה עשירה...
&nbsp

שיר m

Well-known member
אני הבנתי את זה אחרת

הכסף של טדי מהיין (מה שהוא לא עשה איתו) ומהמגרש גולף...
הכסף של סוזי מראשות המועצה.
לשניהם לא חסר...

למעלה