לאוהבי ברוזה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
לאוהבי ברוזה

שני שירים .... "זה הכל או כלום" "סרבנד" לרדת למטה באתר..... עד המקום שכתוב "להאזנה"

אשור

New member
בקשר לדיויד!

אמו שרונה אהרון היתה אחת מהקריניות הריאשונות של גלי צה"ל,כאשר הם עוד שידרו מרמת גן.

אשור

New member
סבו שלו!

היה ממיסדי הישוב הקהילתי נווה שלום,ליד לטרון ישוב מעורב של יהודים וערבים.

magy

New member
לנתי שם......מקום משגע.....

מיוחד במינו........ לפני מספר שנים עצרנו שם, במסגרת טיול גבינות ויין, שאירגנתי. בדרך היין והגבינות........עברנו בפרובאנס של ישראל... התרשמתי מאד מהמקום וגם ממקום ששמו "קלע דוד"....... גידלו שם ענבי ------.......אוף...............ברח לי.... זה היין הראשון ששתיתי........בכלל.... גלמידי, איך קראו ליין הזה?????? ריזלינג???????????

אשור

New member
כול אהבת היין שנפלה על הישראלים

נראה לי משהו פלצני,לא עדיפה לימודה קרה עם נענע טרייה?

magy

New member
עדיפה.

זה היה בתקופת הפלצנות.......כמה שנים אחורה. לכל דבר יש פעם ראשונה, אז גם אני טעמתי. ואז חיפשתי איפה מגדלים ולמה. כשאני טועמת משהו, אני עושה עבודת מחקר.........הא? כבר לא שותה מספר שנים, ולא מתעניינת..... בכל תקופה יש את המאפיין שלו. ומה עם כמה תשובות על הטריוויה הנוסטלגית???????? אתה אמור לדעת.......תשובות..... אתה אלוף הזיכרונות שלנו........

טרה10

New member
בקיבטץ נחשון מייצרים יין מרלו.

שמות היין לקוחים מהזנים של הענבים. בשבוע שעבר בכל כוס של מיץ אשכוליות שמתי קצת קצת יין לבן ולאחר מכן הסתובב לי הראש. היום לא חזרתי לא כך.! בפרובנס בלה- בו דה פרובאנס היינו ביקב ששם מייצרים יין וורןד ואדום. הכפר הזה נמצא למעלה על גבול האלפים..ושם יש בכניסה מאפיות של מעדנים, עוגיות וסוכריות..חבל"ז.בולנז´ה קוראים לאופה שלהם.! איפה הם ואיפה אנחנו עם הפיתות..והשמן זית..!

למעלה