לאוהבי ביונסה

i love gina

New member
לאוהבי ביונסה

בסוף החודש יוצא דיוידי חדש שלה בהופעה חיה בוומבלי באנגליה... אולי לא שווה קנייה, אבל פה בקישור יש 3 שירים מההופעה, והיא מבצעת אותם ממש יפה, אלה שלושת הסינגלים המצליחים, בייבי בוי, נוטי גירל וקרייזי אין לאב... אולי לא שווה קנייה, אבל בהחלט שווה צפייה! היא שרה מדהים בחי... (למרות שבפזמונים לרוב זה פלייבק...)

NoWords

New member
מי אמר

שלא שווה קנייה?! כלומר, יש ביקורות מסוימות או מה? נראה לי דווקא שווה לקנות, ביונסה בטח נתנה אחלה הופעה.

dilan angel

New member
בטח ששווה לקנות../images/Emo70.gif

ביונסה היא אחלה זמרת אבל יותר טוב להוריד

i love gina

New member
לא נראה לי ששווה לקנות הופעות חיות

בכלל, אבל למי שאוהב, ואוהב את ביונסה- אז כן, שווה... ככה לא הייתי מתנגד לקנות את זה במחיר זול, אבל לא הייתי הולך ומוציא על זה 100 שקל כשאני יודע שאני הולך לראות את זה אולי פעמיים- שלוש גג...

ערן1987

New member
כנ"ל

זה קצת דפוק,אבל האמנים מרוויחים מזה כסף אז אני דיי בטוח שהם לא מתלוננים

dilan angel

New member
החיים כל כך לא הוגנים../images/Emo7.gif

איזה כיףףף לך
כל שבוע מקבל דיסקים בחינם
יעעעעע *מקנאה*מקנאה* תהנה וספר איך הדי וי די

ערן1987

New member
לא כל שבוע

כמעט כל שבוע
אני עושה הפתעה לאמא שלי,שולחים לי את הסינגלים של עפרה חזה ואריק איינשטיין שהיא מחבבת אותם.. אני לא אכתוב עליהם כי הם לא מתאימים לקהל היעד(וזה בסדר מחברת התקליטים,הם לא ייקחו בחזרה סינגל) ואני מקווה שאקבל את ה-DVD.. היחצ"נית של המחלקה הבינ"ל של NMC אמרה שברגע שזה יגיע אליה היא תשמור אחד בשבילי בצד(היא חמודה זאת),אבל יש סיכוי שזה ייעלם בדואר.. עד היום אני מחכה לדיסקים של קיילי,אטומיק קיטן,נאוו10 ומארון5 שאני אמור לקבל.. שלחו לי אותם לפני חודש ולא קיבלתי אותם,בטח פילחו לי אותם בדואר.. אוווווווף!!!!

i love gina

New member
הו, הנה הדיסק שהתחיל את האגדה...

אין, לא משנה מה, הדיסק הזה תמיד ישמר אצלי בפינה מיוחדת בלב, זה היה הדיסק הראשון אי פעם שקניתי, ושמעתי נון סטופ על גבי חודשים... אני יודע בו כל צליל שני, כל מילה, כל מעבר.... פשוט הדיסק המושלם של הלהקה... אין עליו..

ערן1987

New member
אה,לא הבנתי.. אגב,ידעתם שלפי VH1

האלבום Survivor של דסטיניז צ'יילד נמצא במקום ה-26 ברשימת האלבומים הטובים של כל הזמנים? קצת מוזר אה? אבל לדעתי זה אלבום מעולה

i love gina

New member
אחלה דיסק, אבל פופי מדי...

דה רייטינגז און דה וול היה קלסיקה, היה ועדיין ככה... יש לו סאונד אל-זמני, אני יכול לשמוע אותו תמיד, ותמיד הוא ישמע מתאים בכל מצב נתון.. הוא פשוט... דיסק מושלם!!! הוא גם היה ברשימה של הדיסקים האלה בויאייץ'1?

ערן1987

New member
לא יודע,יש סיכוי

אני חושב שהיה ב-100 הראשונים,סביבות ה-80 או ה-70

למעלה