לאוהבי אבודים שביניהם כנסו בקשה

t a m u s

New member
לאוהבי אבודים שביניהם כנסו בקשה

מרוב מחסור בסדרות רק עכשיו התחלתי לראות את אבודים עונה 1 לביינתים זה ממש משעשעמם אבל ממשיכה לצפות בלית ברירה מישו בבקשה יכול להביא לי כמה ספוליירים על הסדרה לא משנה מאיזה עונה זה לקוח שמעתי שמועה שזה בכלל אנשים משובטים שבכוונה מדענים זרקו אותם על האי בשביל לראות את תנאי ההשרדות שלהם או משו.?? יש אמת בדבריי? אודה לכל עזרה תודה מראש

necky

New member
אני לא אספר לך...

ספוילירים אבל את השמועה הזאת את יכולה לבטל ואין לי מושג מאיפה שמעת אותה אבל אני ממליץ לך להמשיך לראות כי הסדרה ממש לא משעממת כמו שאת אומרת

DshirD

New member
שום אמת בדבריךך

ורק בגלל שאמרת שזה משעמם אני יתן לך ספיילר אין שום פרק בסדרה הזאת שהוא משעמם, שום קטע, שום סצנה, שום שניה שמחתי לעזור.

Elad07

New member
בינינו אני חושב שנמלטים ובמיוחד...

גיבורים אילו סדרות יותר טובות מאבודים...(למרות שלא ראיתי אף פרק של אבודים)

t a m u s

New member
סבה מסכימה איתך לגמרי ש...

נמלטים וגיבורים (וסמולוייל ומגרש ביתי) זה ה-סדרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת פשוט ראיתי שהרבה התלהבו מאבודים ורציתי לדעת על מה כל הרעש ואיפה שמעתי אתזה לא זוכרת אולי צחקו עללזה באיזה פורום כניראה אבלל בבבקקקששהה תתנו לי קצת מידעעע על אבודיםם למה כולם משתגעיםם עלזה משו קטן רמזזז אני אוהבת ספויליריםםםם אני לא מבקשת שתגלו ליה כל אבל בקטנה אתם יודעיםםם

uriler

New member
תסלח לי, אבל איך אתה יכול לחשוב דבר

כזה בלי לראות את הסדרה? אני ראיתי את Lost ואת Heroes, וויתרתי על נמלטים כי לא רציתי לתפוס יותר מדי מהזמן שלי (אני עוקב אחרי עוד כמה דברים). לדעתי - אין מקום להשוות בין השתיים, כי הן שונות לחלוטין באופי (וגם, נראה את Heroes אחרי שלוש עונות). שתי הסדרות מעולות, ועל נמלטים אני לא אעיד

t a m u s

New member
מותק אני בת לא בן זה תמוש

נכון זה אופי שונה בסדרות אבל העלילות מענינניות אני לא אמרתי שכל הסדרות הללו זה אותם משעמועות ואותו דבר ברור שלאא אבל בוא נודע שסמולויל זה קצת דומה בכוחות לגיבורים למרות שהעלילה לא דומה בכלל ומגרש ביתי זה בכלל כמו דרמה יומית בלי קשר לכל הסדרות אמרתי שזה י פה אבל מה שאני לא מסכימה איתך זה שנמלטים זה לא מעניין???? אתה טועה ובגדולללל כמ שאני לא ששללתי את אבודים שזה משעשעמם ולא שווה צפייה ההיפך רציתי שיגידו לי למה דווקא זה כן שווה צפייה שגם אני יתלהב מזה נוכון שהפרקים ה1 היו לא הכי מעניניענם אבל אני לא וייתרתי ישר אלא המכשתי לראות ולפי דעתי הפסדת את 1 הסדרוותת שלא ראית נמלטים....

blagen

New member
מה? משעמם?

אנחנו מדברים על אותה סדרה? אבודים?? לא מבין מה משעמם בסדרה הזאת חוץ מהכמה פרקים הראשונים של העונה ה-2. והשמועה הזאת ממש מעוותת. קיצר זה לא נכון. ואיך אפשר להגיד שגיבורים/נמלטים יותר טוב מאבודים (במיוחד למי שבכלל לא ראה את זה)?! אבודים לוקח את שתי הסדרות הנ"ל בהליכה (טטוובב אולי אבודים לא לוקח את העונה ה-1 של נמלטים *בהליכה* אבל לוקח בריצה
).

t a m u s

New member
../images/Emo53.gif אז אוולי בבקשה תגיד לי

מה כן מעניין באבודיםםם פליזז תנו ספוליייריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני נואשתתתתתתתתתתתתתתת אני כן מאמינה בסדרה שיכול להיות שיש בה פוטנציאל אבל מהיי אני רוצה להיות מאלה שאומרים בואנה אחלה סדרהההההה

Y0NaTaN

New member
המתח והמסתורין

עונה 1 יותר דרמה מאשר מתח, חכה לעונות הבאות (ובמיוחד עונה 3
)

Y0NaTaN

New member
סליחה :$

ותאמיני לי שעדיף לך בלי ספוילרים
אבל אם את בכל זאת רוצה.. כנסי לאתר של אבודים בחתימה שלי, ואז למדריך הפרקים. יהיו לך כמה ספוילרים שתרצי, אבל.. על אחריותך בלבד

t a m u s

New member
אויש סוף סוף../images/Emo23.gif

המוני תודותתתתת אני חולת ספולייירים גם אם יהרסו לי את הסוף של כל סרט או סדרה הכי מעניינים בעולםם אני ירצה לדעת אותו כי הסקרנות הורגת ת'חתולה שבי
ואני עדיין מתעניינת באיך ולמה זה קרה וככה נותן מוטיבציה להמשיך ולראות למרות שהסוף ידוע מראש

GuGuSH

New member
אני ראיתי רק את העונה ה-1 של אבודים ו...

דווקא דיי אהבתי את הסדרה.. בגלל המתח והדרמה וכל מניי דברים כאלו.. פשוט תמשיכי לראות את הסדרה, אף אחד לא ייתן לך ספויילרים..P:

deewana

New member
איך את יכולה להגיד שאבודים משעממת???

הסדרה הכי טובה שיצאה!!! וכבר בפרק הראשון לא עניין אותך מה הדבר הזה שבג'ונגל?

t a m u s

New member
נכון אמרתי זה משעשעמם

הפרקים ה1 ובכן לא הכי התלהבתי מה כבר יכול להיות בג'ונגל תיארתי לעצמי שזה בטח תושבי הג'ונגל הקנבילם או משו נכון שאמרתי שזה משעשעמם אבל לא שללתי את הסדרה שאמרתי אני לא רוצה לצפות בזה יותר ההפיך שמעתי הרבה אנשים אורמיםש זה מענינין אז רציתי לדעת מה כלך מעניין רציתי שתעזרו לי לעילילה להיבין אותה ושתתנו לי מרצ יותר לראות מה אכן מענינין בזה אני ל אמרתי אתזה בציניייות אלא התכוונתי באמת שתעזרו לי להבין למה זה כן מעניניון כי אני כן רוצה להמשיך ןלצפות והלגיד וואלה אחלה סדרה פשוט הקטע הזה של להיות ת'קועים במשך 3 עונות על אי 1 בלי מטוס בלי כלום זה פשוט משכווו ומרחו את הענייין הזה יותר מידי כיאלו מה לא היגיוני שלא יחפשו את שאריות המטוס משו שרידים ואף מטוס לא עבר בסביבה במקרה או ספינה כיאלו בחייאת זה קצת הזוי אבל בכל זאת אמרתי נו ניתן לזה צ'אנס

Elad07

New member
יש למישהו שקית הקאה??../images/Emo67.gif

זהות בדויה???????!?!?!?!?!?! DISCUSTING!!! אני רוצה לראות את ה-3 פרקים הראשונים כרגע של אבודים אז בקשה שישהו ישלח לי קישור במסר

למעלה