לאוהבים דומינו

לאוהבים דומינו

דומינו-דיי בעיצומו. מחצית כבר עברה, אבל למי שאוהב ויכול להתחבר לאיזה ערוץ אירופאי שמעביר את התחרות מהולנד צפויה מחצית שנייה
סה"כ יפילו הערב כ-4 מליון אבני דומינו.

אם אתה רציני...

הנה תיאור הדרישות מהאתר של המארגנים: Domino Builders Domino building is more than a couple of weeks of fun ! It is hard work, often on hands and knees, and requires an enormous amount of concentration and stamina. For Domino Day, builders have to be at least 18 years old, speak English and be available during the whole building period on the location. There are a lot of other requirements, such as no shaky hands, infinite patience, immunity to stress and being able to concentrate for long periods of time. Furthermore, good communication and team player skills are absolutely necessary. לשם הידע הכללי - את אתר הדומינו של השנה בנו במשך חודשיים !! מתאים?

בלי כל קשר לדומינו,

אני נראה לך רציני?
והאמת היא שהייתי מאוד שמח לעשות את זה, רק שלקחת פסק זמן מהחיים למשך כמה חודשים - לא ממש מציאותי עבורי.

פעם בכך וכך זמן אני צריך לשוב

ולהסביר
כפל לשון: בראשית ד´ 21 : "ושם אחיו יובל, הוא היה אבי כל תופס כינור ועוגב" אז בתור התחלה קוראים לי יובל, בתור המשך אני מוסיקאי ובתור המשך אני מנגן עוגב (ומתפרנס מזה), כך שלא נראה לי שאני אשחרר אותו באופק הנראה לעין. ושקטה הארץ 40 שנה

דווקא לא

תופש או תופס בלשון המקראית - חד הן. יש לש שמאלית ולס נטיה לתחלף. ישנה הגישה שתופש בש´ הוא ענין של תפישה שכלית אבל אם נבדוק במילון ובמראי מקומות, נגלה שיש דוגמאות לשתי הצורות. בכל אופן הפסוק לקוח מתוך הגנאולוגיה של בעלי המקצועות, הכוונה היא היובל במקרה דנן הוא אבי המוסיקאים. אחת הסברות, היא שהמילה "עוגב" שמשה במקרא בדיוק כמו ORGAN באנגלית לשם כללי לכלי נגינה. אלה היו 60 שניות על יובל והעוגב

למעלה