לאודי תודה

shamon51

New member
לאודי תודה

הסיכום בנושא הבריח ממש טוב ולענין ומתאים לרמת ההבנה שלי. הסכום על עמיר היה קצת כבד (בעצם מאוד כבד) אז אצטרך לקרוא שוב ושוב ושוב, עד שיפול לי האסימון שמעון

בבקשה. בינתיים סיימתי עוד קטע וזה

אוטוטו טס להגהה כפולה. מה זה האותיות האלה ששירשרת ?

אני מעלה מחדש את האנונימי מהעתון

היות שדרכו אפשר לדון בכמה תופעות של בריחים. אז יש לנו אחד בריח נישא, די אחיד לחץ, קשתי סימטרי ומסתיים בגדם. ומרחיב במגמה ימינה ל "כל" יש לנו אחד גבוה וצר, בעל מגמה ימינה מקוצרת אך גם נגדמת בימין במלה "המקבל" יש לנו לפחות 2 שסיומם שפיצי ומחסיר בריח. אלה מזדקרים ונותנים את הבכורה לציר האנכי המטפס, ע"ח קיצור/השמטה אופקיים. אז יש לנו בעצם סקאלה, ומתוקף העובדה שיש סקאלה ניתן קודם כל ללמוד שיש כאן איזה ניגודים, סתירות, חוסר עקביות, מאבק של יסוד א' מול יסוד ב' על הבכורה. אולי נסיגה מיסוד ליסוד. בקיצור, מעניין אצלו שם למעלה ונשמח לשמוע התייחסויות.

ולמי שלא הבין, זהו הכתב מהעיתון של

יום ששי האחרון, וזהו כתב ידו של איש הטלויזיה אברי גלעד שגם נותח ע"י חנה קורן. לאחר שנגמור לחסל גם אותו נעלה כאן את הניתוח מהעתון ותוכלו גם להגיב אם תרצו. בינתיים השלמתי את חלק ג' בנושא הבריחים בעלי, והמלאכה קשה במיוחד. העברתי זאת למילה שתשבור גם היא קצת את הראש. נגמר לי הכוח וכמו ששמעון כתב לי אני לא בטוח שיהיה לי את הכוח והסבלנות לסיים את הפרוייקט. יש עוד המון חומר, ועוד לא ניגשתי בכלל למה שיש לי במחשב, מהעבר. מה אתם אומרים על אברי גלעד, חביב לא ?

למעלה