לאהצליח

מצב
הנושא נעול.

בריזה1

New member
אני כל כך מצטערת../images/Emo7.gif

לאהצליח

טוב הפעם השלישית שלילי אני כבר גיבורה לדבר על זה כי כבר עברו יומיים וקצת התאוששתי האמת אני די מיואשת ובאמת כבר לא איכפת מה יקרה נישארו לנו שתיים ברומניה נאסוף אותם כניראה עוד כחודשיים תלוי מתי תהיה נסיעה ומה שיקרה יקרה לא סופרת כבר ימים כמו הפעם מה שיקרה יקרה אם לא חצליח נחשוב איך ממשיכים
אני כל כך מצטערת

מתפללת שתצליחו עם המוקפאים. בריזה

הי תותי מבינה לליבך עברתי את זה

אני כל כך מצטערת

מתפללת שתצליחו עם המוקפאים. בריזה
הי תותי מבינה לליבך עברתי את זה
בעצמי לפני כמה ימים,אני מאחלת לך שזאת היתה האכזבה האחרונה שלך.ואני מאמינה שכמו שבאופן טבעי כשבחור ובחורה עושים אהבה,זה לא נקלט בחודש הראשון תמיד,ההפך לרוב לוקח בין חודשים-5-6 בממוצע ואם נתרגם את זה לניסיונות אז אני אפילו הכנתי את עצמי שזה יכול לא להצליח 4-5 פעמים(החזרות),אבל הרי הכל תקין אז זה יקלט גם בדרך מחליפים תורמת ומנסים, אז מכל כך הרבה נסיונות אני בטוחה שנצליח. שיהיה לנו רק טוב,ואנחנו נהיה בהריון רק עוד קצת...

ronitili

New member
שיט ../images/Emo10.gif באסה

לאהצליח

טוב הפעם השלישית שלילי אני כבר גיבורה לדבר על זה כי כבר עברו יומיים וקצת התאוששתי האמת אני די מיואשת ובאמת כבר לא איכפת מה יקרה נישארו לנו שתיים ברומניה נאסוף אותם כניראה עוד כחודשיים תלוי מתי תהיה נסיעה ומה שיקרה יקרה לא סופרת כבר ימים כמו הפעם מה שיקרה יקרה אם לא חצליח נחשוב איך ממשיכים
שיט
באסה
פעם שלישית עם אותה תורמת או עם תורמות שונות? האם בדקת זרע? מאחלת לך הצלחה רבה, אבל מפצירה בך לבצע בדיקות מקיפות.

מצטערת לשמוע! ../images/Emo24.gif

לאהצליח

מצטערת לשמוע!

ayoosh

New member
../images/Emo7.gif כל כך עצוב לשמוע.

לאהצליח

כל כך עצוב לשמוע.
ממש לא יודעת מה לומר, ומאיפה שואבים כוחות, מלבד האיחול לשידור חוזר של יפעת שדווקא עם הטריים ובנסיון חמישי (או רביעי ואני סנילית???) הצליח לה...

../images/Emo51.gif לכולם

כל כך עצוב לשמוע.
ממש לא יודעת מה לומר, ומאיפה שואבים כוחות, מלבד האיחול לשידור חוזר של יפעת שדווקא עם הטריים ובנסיון חמישי (או רביעי ואני סנילית???) הצליח לה...
לכולם
אתם כל כך מקסימים ומעודדים ואני בטוחה שאם זה יצליח הפעם זה יהיה גם בזכות האיחולים שלכם אז ככה רוניתלי אנחנו עשינו את כל הבדיקות גם אני וגם בעלי והכל בסדר רק ההוא למעלה צריך לרצות שיצליח לנו ואז זה יקרה כי אנחנו עושים מקסימום ומנסים לקחת הכל בסבבה אז יש לנו מנוי לרומניה פעם רביעית ואנחנו מתכוונים גם הפעם לטייל כמו בפעם האחרונה

דנה271

New member
עצוב כל כך, אבל...

לאהצליח

עצוב כל כך, אבל...
כמו שאמרו לך, בסוף זה יצליח, אז אל תתיאשי, תהיי חזקה ותמשיכי בדרך! ה"קרטיבים" שלך מחכים לך ברומניה ולמרות שאת לא סופרת את הימים הם כבר בטח סופרים אותם ומחכים לאמא שתבוא... אז תעשי את כל הבדיקות שעוד לא עשית כדי לשלול כל סיבה אפשרית או למצוא מה הבעיה ולפתור אותה, תנוחי, תתפנקי קצת, תתאוששי, תאזרי כוח ואנחנו נחכה פה לשמוע חדשות טובות מהנסיעה הבאה! ותזכרי שכמה שזה נראה קשה עכשיו כשאת בדרך, כשתגיעי למטרה ותהיי אמא, כל התלאות שעברת ישכחו כאילו לא היו בכלל. ואנחנו תמיד פה, לחלוק גם בעצב וגם בשמחה ( שעוד תגיע )

תודה

עצוב כל כך, אבל...
כמו שאמרו לך, בסוף זה יצליח, אז אל תתיאשי, תהיי חזקה ותמשיכי בדרך! ה"קרטיבים" שלך מחכים לך ברומניה ולמרות שאת לא סופרת את הימים הם כבר בטח סופרים אותם ומחכים לאמא שתבוא... אז תעשי את כל הבדיקות שעוד לא עשית כדי לשלול כל סיבה אפשרית או למצוא מה הבעיה ולפתור אותה, תנוחי, תתפנקי קצת, תתאוששי, תאזרי כוח ואנחנו נחכה פה לשמוע חדשות טובות מהנסיעה הבאה! ותזכרי שכמה שזה נראה קשה עכשיו כשאת בדרך, כשתגיעי למטרה ותהיי אמא, כל התלאות שעברת ישכחו כאילו לא היו בכלל. ואנחנו תמיד פה, לחלוק גם בעצב וגם בשמחה ( שעוד תגיע )
תודה
תודה דנה את חמודה והלואי שאת צודקת

מצב
הנושא נעול.
למעלה