לאהוב שלי

• פותח הנושא sufa
  • פורסם בתאריך

sufa

New member
לאהוב שלי

אתה מכיר את הבקשה - be my valentain? אני לא מבקשת כי אתה אהובי, אהובי היחיד. מים רבים לא יכבו את האהבה, את האש שבוערת בליבי. מילים רבות לא יתארו את עוצמתה ואת תשוקתי אליך. פוחדת הכי בעולם שיום אחד אפקח את עיניי ופשוט לא תהיה כאן. פוחדת לאבד את המצב של יחד. ופוחדת להיות לבד בלבד. אוהבת להיות איתך יחד ולגלות דברים חדשים עיתים עליך, עיתים עלי. מסירה את כל המחסומים ופורשת את רזיי נפשי לפניך. פוחדת הכי בעולם שיום אחד לא תהיה כאן... ואז הכל ישאר בפנים. יום שטוף אהבה לך אהובי היחיד. יום של שמש וציפורים, וגם אם פתאום מזג האוויר יהפוך עורו והשמיים יאפירו, יודעת אני שהשמש שבליבך לעולם לא שוקעת. מאוהבת בך עד בלי די סופה

מיכל 1

New member
אשה בתהום

אל תפחדי סופה יקרה ואם ילך לא נמצא תחלופה? אל תבכי את לכתו טרם נפרד לשלום אל תתיפחי מול עיניו המביטות לחלון ומה הוא רואה שם האיש המיוחד? כשמסתכל הוא עלייך אי שם מהצד חשבי יקרה מה רואה הוא הלב חשבי לך אשה האם הוא גם כה כואב אל תבכי את לכתו עוד לפני שנפרד ואת צערך אל תטביעי ביגון מיוחד אל תפחדי שם במקומות נדחים העלי על פנייך חיוך מסתורין חיוך שרק אשה יודעת ללבוש בחדרה לצאת לעולם בלי דמעה נמסה בין חיוך - לתקווה - לחלום אני מחבקת אותך אשה במבוכי התהום...

למעלה