לאהוב זה כלום.

mga-abir

New member
לאהוב זה כלום.

לאהוב זה כלום. להיות נאהב זה משהו. להיות נאהב ולאהוב,זה הכל. ולכל מי שאוהב את כולם אפילו אהבה ללא גבולות, אך אינו נאהב עולמו דל ביותר. מספיק עם האשליות ללא אהבה אין חיים כך טוענים כולם. אך יש להסביר שיש לקבלה למען החיים.

אלדר

New member
כולם!! זה כולם ולא כלום!!

נכון? ואני אומר ככה! צריך לאהוב קודם לפני שמקבלים... צריך לתת כדי לקבל... אחרת אתה צובר בך יותר מידי בלי לתת ולא תקבל בכלל.... לא נכון? אתה לא תלך לעשיר ותתן לא כמה מיליונים!! אבל הוא תורם מהכסף שלו... ויש עוד דוגמאות.... אור ואהבה אביר... שלך tksr

mga-abir

New member
שטות

אדם לא אהוב כואב מאוד אינך יודע???????????????????????. בברכה אביר

אלדר

New member
אדם לא אהוב הוא לא קיים!!!!!!!

חד משמעית.. אין משהו שלו מקבל אהבה!!! כי הוא לא קיים!! עד לפה... ומי שמקבל מעט אהבה... יש הרבה כאלה... סתכל על כל מי שאתה פוגש יושב בסימטעות הארץ וחו´ל ותראה עד כמה חסרי אהבה הם ממך! לך יש הורים שאוהבים... או אחים... להם יש את האוויר השמיים הרצפה וה´בית´ שלהם... ולא אף אחד אחר... מי שעובר אולי נותן שקל או חמש שקל... רק פעם אחת שמעתי על מישהו שלא היה לו מה לעשות עם 500 דולר ונתן לאחד כזה.... אור ואהבה אביר... שלך tksr

mga-abir

New member
זנות ללא אהבה

ילדה ושמה גלית בגיל 15 עובדת בזנות ומקבלת בין 30 ל50 לקוחות ללילה. אין מי שיאהב אותה.אז אל תדבר סתם.פגוש את ילדי הרחוב(לא בקבוצים)בעיר הגדולה תל אביב ופגוש מציאות אחרת.ומי שיאמר זו השתקפות בלבד והכל אשליה. לא בטוח שישרוד אם בתו או אחותו יעברו חיים כאלו. בברכה אביר. דבר נוסף ענית על דבר שלא שאלתי.

זליג

New member
אין חוקים...

לאהוב זה כלום אתה אומר והרי האהבה היא הכל להיות נאהב זה משהו... והרי זה משהו של מישהו אחר של האוהב הכל מראות, הכל השתקפויות והרי מה היא האהבה אם לא השתקפות? מה היא אותה תחושת נאהב אם לא חוסר? והרי כבר נאמר זה בעל האושר שמגיע מהאחר יותר טוב לו שיהיה עצוב כי אנשים הריהם כשיטפון... הם יחלפו ביום מן הימים... האהבה האמיתית היחידה היא זו שאתה מרגיש בתוכך... שאוהבים אותך זה סיפוק, אולי אפילו אגו... שאתה אוהב אתה הכל... אתה בא מהאהבה... יום מופלא וקסום שיהיה

אלדר

New member
יש חוקים לא ברורים......!!

לפי דעתי.... לאהוב זה לא כלום כי זה נותן משהו... מה שאתה נותן אתה מקבל במקום... אז זליג מה שכתבת ממש לא מובן...למדת עברית?? אני לא רוצה לרדת עליך.. אבל מה זה?? אני יצטט אותך שניה... "לאהוב זה כלום אתה אומר והרי האהבה היא הכל להיות נאהב זה משהו..." אז אתה משלים אותו ממה שכתב קודם.. אבל ההמשלך לא מובן... למה לא לכתוב עברית??? אתה אומר שאהבה זה כלום והרי (אני אומר או חושב) שאהבה היא הכל זה כבר יותר מובן.... ממה שכתבת... אני לא רוצה לפגוע בך אני פשוט מתרגם את זה לי כאן.. כדי לענות לך... להיות נאהב זה משהו... מובן עד כאן... והרי זה משהו של מישהו אחר של האוהב הכל מראות????? זה משפט?? או מה? והרי להיות נאהב זה קבלת רגש של אחד (מישהו אחר) רגש אהבה של מישהו אחר (אהוב) ......עד כאן אני מבין.... מסכים איתך עכשיו הקטע של המראות.. אהבה היא לא השתקפות.....! לפי דעתי האישית אהבה זה משהו שאי אפשר להגדיר אותו... זה יכול להיות הכל ולא כלום...במובן המטפורי שלו.. זה יכול להיות כולם ואף אחד זה יכול להיות בך אבל לא יכול להיות שאין בך אותו.....!!!! זה ההבדל... אתה לא יכול לתת השתקפות של רגש שיש בו משהו בלי צד שני! שנאה זה גם רגש שאני אישית אומר שאין באף אחד!!! אתה יכול לבחור אם לשנוא או לא לשנוא מישהו... אתה עושה את זה או מתוך אנוכיות או מתוך פחד או מתוך בריחה ממך או מתוך התכחשות אישית... אבל זו בחירה.... אני עשיתי את הבחירה שלי בגלגול הקודם כבר.... אני לא יכול!!!!! לשנוא!!!!!!!!!!!! אף אחד..! ניסיתי ולא הצלחתי! אי אפשר לגרום לי לשנוא אף אחד! ככה שאם אצל אחד אין אותו זה יכול להיות אצל כולם! כמו אהבה ברגע שלא תהיה אצל מישהו אחד אז זה יגיע שבכולם לא יהיה... ובגלל זה הגוף מת כשהוא לא יכול להתקיים בגלל זה מתים! כי אתה מת אתה לא אוהב יותר ואז זה לא פוגע בכלום... עד השניה האחרונה את חיי ואז כשאתה לא אז אין בך אהבה... כי היא זו שבאמת מקיימת את הגוף... אני יכול להסביר הרבה יותר... אבל לפי דעתי האישית אין לאהבה השתקפות יש השתקפות נגד שזו השינאה... ואז זה או אהבה ושינאה או רק אהבה... אתה יכול לבחור או להיות בלי צל או להיות אם צל אבל עדיין להראות... כי אתה לא יכול לבחור להיות רק צל! וזה ההבדל בין השתקפות! תחושת נאהב היא לא חוסר! היא אלוהות...אני יכול להרגיש בי אהבה אבל לא להתקיים איתה! כשאתה לבד בתוכך אתה משתגע שכאין לך על מי להוציא כעסים רגשות ואהבה אתה משתגע בתוכך.... קשה לך לחיות אם כל הרגשות שיש בך.. בגלל זה הרשות נמצאים כדי שלא תשמור אותם... בשביל זה יש עוד בני אדם... אין לי מה להוסיף עכשיו ואני מדבר באי סי ככה שאם תגיב חזרה עוד יהיה כאן דיון..........איזה כיף..... אור ואהבה זליג... שלך tksr

למעלה