לאהוב היקר שלי

לאהוב היקר שלי

(גם לי יש אלא מה? חחחחחה) אם היית יודע שאני ערה עד עכשיו בטח היית שולח לי וירוס אבל בחרת לישון ולתת לי לחלום ואני מופרעת שכמותי התגנבתי לי בשעת לילה מאוחרת כאן במחשב וממשיכה לדסקס עם חברים וירטואליים הם החברים הוירטואליים שלי בוא תכיר יש את בלוז, את ארבל את כוס קפה ואת בארי אה יש גם בנות האחת שרון השניה חוקרת שדרך אגב טובה במעקבים... אבל לא עלי חומד אני לא בוגדנית אל דאגה חמודי איך שכחתי את בלו לאב זה הרומנטי שבחבורה שלא מפספס שום תגובה ומשום מה נעדר לאחרונה יש גם את אביב34 שמצ`אטט עם נטע ומפריח לה המון אהבה מקוה שלא שכחתי להכיר לך את כל החברים ואתה הקבוע שלי טוב נו לא ממש קבוע אבל נגיד שכך זו רק התחלה שאולי יהיה לה המשך זה תלוי בי אבל עם הרדידות שבי מקוה שתתן לי את הכוח להמשיך את הכוח לקבל את הכוח לתת את הכוח להתלהב את הכוח לרצות ולגעת באהבה באמת ולא רק להתרחק להתקרב כמה שיותר ולהאמין שזו אהבה אמיתית טוב, אתה כבר ישן ומחר טלפון ממני תקבל טוב שאתה לא רואה שיש כאן פרפרית לשעת לילה מאוחרת כמו שאמרתי היית שולח לי כמה וירוסים בעצם כבר שלחת אחד והוא כרגע בתוכי זהו, נידבקתי ממך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה אוהבת משתוללת עושה חיים יוניתושששששששששששש יוניתוש התחרפנה והולכת לישון שעה.

blue love

New member
ניתוש...

איזה כייף שיש המון חברים..?...(-: מאושר בשבילך שאהבה חדשה ניכנסה לחייך... בקשר לוירוס....בדרך כלל ממליצים לעשות פירמוט...ולהתחיל מחדש... אבל במקרה הזה...תישמרי על הוירוס בתוכך...נראה לי שהוא לא מזיק.. ;-) שיהיה לך ערב מקסים ניתוש... blue

חחחחחחחחחחח בלו לאב

אתה חמוד לאאלה בטרוף, ידעת את זה? לאן אתה נעלם? צריכים אותך כאן, אתה יודע רומנטיקה לא שחסר אבל לא יזיק עוד. תודה אתה פשוט מקסים. יוניתוש אה עוד דבר, תודה על הכינוי החדש B-)

למעלה