לאהוב את אנה- פרק 4

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifאני ראיתי ../images/Emo9.gif

דווקא אהבתי את הפרק [:

esterosh

New member
היה פרק ממש מעניין!

לא יודעת להסביר בדיוק למה,אבל זה הפרק שבנתיים הכי אהבתי,אולי כי אנה ומנשה מתחילים להתקרב. חוץ מזה שאני מאוד אוהבת את הדמות של ליה,דניאלה קרטס משחקת נהדר,יש לה דמות כל כך רגישה שממש אפשר להתחבר אליה.ו ואהבתי את הסיצנה שלה עם עפר,יש להם חיבור טוב. חבל שאין לעפר קצת יותר סיצנות.. אבל הוא משחק את הדמות בצורה משכנעת( למרות שבהתחלה היה קשה לראות אותו בתור קצין..) חוץ מזה שהאיבר שהכי פרסם את עפר -כלומר התחת שלו עשה קאמבאק בפרק,מי היה מאמין שהוא יראה את התחת שוב אחרי כל הצרות שזה עשה לו בפעם הראשונה?ובכלל תודו שזה מצחיק שאז שהוא חשף את התחת במסגרת אקזיט ששודרה בערץ 10 זה נחשב כפרובקוציה וכמעט העיפו אותו מהערוץ,ועכשיו הוא חושף את התחת במסגרת הדרמה הכי איכותית של ערוץ 10 וזה הופך אותו לשחקן אופי דרמתי מקצועי וטוטאלי חחחח איך שגלגל מסתובב לו???
אהה ויש אפשרות לראות את הפרק לפני יום שלישי אם תצביעו...אז יאללה להצביע-http://anna.nana10.co.il/Article/?ArticleID=568904

esterosh

New member
שכחתי להגיד...

שהוא היה נראה ממש טוב בפרק הזה! אפילו עם התספורת הגלח הזאת ובלי הזקן!!! ושאלה הוא נראה בפרק רזה מהרגיל? כי זה כיאלו צולם בתקופה של פובידליה..וממה שאני ראיתי הוא לא נראה כל כך רזה...מה נראה לכם? אהה והמדים ממש מחמיאים לו!

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifהוא באמת נראה טוב ../images/Emo99.gif

לי הוא דווקא נראה רגיל, אבל יכול להיות, אולי לא שמתי לב.. והמדים באמת מחמיאים לו

MEyTi L O

New member
בנים במדים זה סקסי ! ../images/Emo6.gif

לא , באמת ! *-* אבל לא על כולם

MEyTi L O

New member
חחחח

במיוחד התחת שלהם
אין בנים במדים זה יותר מידי
זאת מחלה אצלי

esterosh

New member
../images/Emo207.gif100 אלף צופים לאיים אבודים!../images/Emo47.gif

בתוך פחות מחודש שברה הדרמה של רשף לוי את שיא הצפייה לסרט ישראלי ב-2008 ובכך השאירה מאחור סרטים כמו "ואלס עם באשיר" של ארי פולמן ו"חסר מנוחה" בכיכובו של רן דנקר ואו כל הכבוד
הם אפילו הצליחו לגבור על גדודי המעריצות של רן דנקר זה אומר משהו
יאללה הלוואי יזכו באוסקר ההישראלי
http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/763/188.html מי כבר ראה את הסרט? אהבתם???

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifייאיי ../images/Emo9.gif

אני ראיתי את הסרט :] באמת סרט יפה
הלוואי שיזכו באוסקר הישראלי D:

esterosh

New member
בבקשה!../images/Emo9.gif

את היחידה שאומרת תודה
איך התפקיד של עפר בסרט דרמטי או קומי?

כבוד../images/Emo47.gif

הלוואי שהסרט יזכה באוסקר הישראלי ושם גם יזכה באיזשהו פרס על שחקן משנה או משהו כזה

למעלה