לאהובתי

לאהובתי ../images/Emo141.gif

שלום לך יקרה שלי קצת התמהמהתי עם המכתב הזה,,,כבר רציתי אתמול לכתוב לך, אבל העייפות הכריעה אותי עד מאד,,,את יודעת, כל היום אתמול חיכיתי בציפייה דרוכה לרגע שנוכל להיפגש, שייווצר בינינו מגע פיזי, אני חושבת שאפילו חלמתי על זה בלילה, הדמיון שלי מפותח את יודעת,,,שלא לדבר על הרומנטיות שבי,,, שלעיתים משתלטת עליי ללא יכולת שליטה,,, האמת שסבלנותי בקושי עמדה במבחן, המון זמן "ביזבזנו" על הבילוי בבית שלי,,,ורציתי כבר להגיע למקום שקט ורומנטי כדי שאוכל לחוש אותך יפה שלי, אבל, היו כל כך הרבה הפרעות, כל מיני אנשים מוכרים שלא ויתרו על הרצון להשמיע את דבריהם החכמים והחשובים,,, שמחתי שסוף סוף כבו האורות,,,נעשה שקט והיינו רק שתינו במרחק נגיעה, כל כך התרגשתי, הרגשתי איך כל העצבים שלי מתרוננים, העור שלי נעשה חידודין חידודין וכולי הייתי כמיהה למגע איתך,,, אחרי זמן קצר סוף סוף נוצר המגע שהיה כל כך חם , נעים, מרגיע, מלטף,,,התמכרתי למגע הזה, שכחתי היכן אני נמצאת וכולי התמסרתי לתחושות שחלפו על פני עורי,,, ככה נשארנו חבוקות מתחממות זו לצד זו, נהנות מהאהבה שמילאה את כל הווייתנו, לא יכולנו להיפרד ולהתרחק,,, אין לי מילים לתאר לך את התחושות שעוררת בי באותם רגעים שנדמו כנצח של סוף העולם ותחילתו של עולם הרבה יותר טוב,,, לפעמים בלילות כשאני לא מצליחה להירדם אני חושבת עלייך, מנסה להיזכר בך, יש בך משהו כל כך נשי, נעים ובמידות הנכונות,,,אני מנסה להיזכר במגענו בזמן שאנחנו מתנות אהבה, ומייד סומרות שערותיי אפילו שרובן מגולחות למשעי,,, כן, אני יודעת שגם את חווית חווייה מאד דומה לשלי וזה מרגש אותי מאד, האפשרות לחוות את אותן התחושות ולייצור יחד את ההווייה המיוחדת שלנו,,,זה כייף אמיתי,,,זו אהבה אמיתית,,, את יודעת,בשלב מסויים נפרדנו וקצת התרחקנו זו מזו ופתאום היתה לי תחושה מוזרה כזו של חוסר, עורי שכבר התרגל לחום גופך הנעים החל לחוש את האויר ואת החלל שנוצר, חשתי מעין עיקצוצים כאלה קלים על פני עורי,,,מעין געגוע לאותה תחושה שהופרה עם ההיפרדות זו מזו,,,רציתי לחזור למקום החמים והמנחם ההוא , אבל את היית כבר קצת מרוחקת,,,כנראה שהיה לך יותר נוח עם המרחק שנוצר,,, ועד עכשיו אני חשה את הגעגוע והכמיהה אלייך יקירה שלי, את שחיממת אותי והיית לי כאם ואחות, כנחמה לכל געגועיי והתאוותי אלייך,,, כן את בודאי מנחשת מי זו הכותבת אלייך מתוך ליבה האוהב, זו אני הירך של נצח זו שחיממה אותך כמעט לאורך כל הסרט שנצח ראתה,,, אלייך יקרה שלי הירך המהממת של זיכריני ,,, בקושי יכולתי לשים לב לסרט,,,רק מתוך ערפילי תודעתי חשתי שנצח וזיכריני נהנות מהסרט, כי שמעתי אותן צוחקות ומתלחששות בהנאה,,, מקווה שניפגש בקרוב כי אני מה זה מתגעגעת אלייך,,,אין לך מושג כמה,,,

מדהים!!

מדהים, פשוט מדהים. כתיבתך תמיד נגעה וממשיכה לגעת גם כעת. ראיתי זאת רק כעת, אחרת הייתי אומרת לך זאת גם פנים מול פנים. שבת נעימה לך/לכן ולכולןןןן

למעלה