לאהובהההההההההה

לאהובהההההההההה

אהובה, אני מרגישה שאני עיפה משהו בלתי מוסבר וכשזה קורה לי אני רוצה להיות לבד, רק שלפעמים הלבד הזה מביא לי מחשבות לא טובות מכיון שאני חושבת שהמחשבות שלי הן הכי הכי... מה שהכי כואב לי זה כאבם של אחרים, כל עוד זה כואב לי אני מסתדרת עם זה....אבל כשאת רוצה לעזור לאדם ולא יכולה זה הכי הכי קשה לי......יש לי אחד כזה שאני יודעת שהוא בבעיה,,,,אני לא יכולה לעזור.....וזה עושה אותי חולה. אהובה, אין לך מושג איך אני מעריכה את התגובה שלך אלי...אבל מאוד... אני מרגישה שאני ממש, אבל ממש עצבנית, צריכה לשמור על איפוק לא יודעת איך עושים את זה, אז יושבת ושותקת. זה הרגע שבו אני מעדיפה לשתוק. ואני מסתירה סוד ענק, תתפלאי למרות שעברתי מה שעברתי יש לי סוד,,,ואני לא יכולה לגלות אותו בחיים, כי הגילוי הזה יגרום לכל מיני השלכות ותזוזות שעדיף לי לא לספר..... אבל הסוד הזה יכול לגרום לכל מיני גרורות שלא יהיה אפשר לטפל בהן. טוב, אני יודעת שדיברתי בשפת הסתרים, אבל כזו אני,,,,שומרת על קשר של שתיקה. אוהבת יונית ושוב תודה, כשהארגיש טוב אדבר איתך,,,כי כמו שאמרתי כשרע מעדיפה לשבת בשקט. יונית אהובה, אני אוהבת אותך גם בגלל שיש לי אחות עם השם הזה ואני אוהבת אותה מאוד מאוד חחחחחחחה אבל בטח גם בגלל מה שאת.... אוף, קשה לי לסיים בהרגשה רעה, לא אוהבת לעשות רע,,,,אבל את בטח מבינה שאני בוגרת ואחראית למעשי....ולכל מילותי.... טוב נו, יהיה טוב. ביי יונית

למעלה