לאהבת חיי ..

לאהבת חיי ..

אוהבת אותך לנצח נצחים שיהיה לך אחלה יום מקסים ושישמור אותנו האל מכל רע שכל הסבל הזה ייגמר במהרה שכל חיילנו יחזרו הביתה בשלום ללא כל פגע בגופם ובנפשם וכן שישמרו כל אזרחי מדינת ישראל ושלא נדע עוד צער וכאב אמן ואמן.. אלהים שם למעלה שומר על כולנו.........

אמן

למשפחות החטופים תיהיו חזקים כי יש לנו חיילים שמנסים להחזיר את הבנים האל יעזור בעזרת השם תיהיו חזקים אל תאבדו תקווה לעולמים למשפחות הנירצחים אני יודעת שאני מרגישה כמוכם כי גם אני ממשפחה שכולה דוד שלי/בן דודה שלי אני יודעת שזה לא אותו דבר כי זה קרבה 1 אצלכם אבל אני מחזיקה לכם אצבעות שתחזרו לעצמכם כמה שיותר מהר נכון קשה לחייך אך קשה גם לבכות לא לשכוח לעולם את הבן/בת ולא לברוח מהעולם האמיתי לעולם העצוב לעולם של שחור לעולם של בכי כל היום תדעו שמי שנרצח שומר עליכם מלמעלה שלא תדעו עוד צער שלא נאבד חיילים שלא נאבד יותר אזרחים כי דיי כבר נימאס שעוד מלאך שהולך באדמה מלאך קטן בן 18+ נהרג בגלל איזה ערבי שחושב שהוא כל העולם ולצפונים תיהיו חזקים כי אם לא אתם אז מי אוהבת אותכם מחזיקה לכם את הידיים מחבקת אותכם נועה

singlelove

New member
אין לך אהבת חיים

האהבת חיים שלך שנקראה בני העיפה אותך לכל הרוחות. הוא ניצל מחיים עם אדם שסובל ממחלת נפש קשה שגורמת לה להמציא חברים ובני זוג. את סובלת ממאניה דיפרסיה ואת זקוקה לעזרה דחופה. תמשיכי להמציא אנשים שלא קיימים. גם ככה אף אחד לא שם עלייך וכבר לא מתייחסים להמצאות שלך.

דחליל

New member
מניה דפרסיה זה משהו אחר

מניה דפרסיה - מצד אחד רוממות רוח ומצד השני מצב רוח ירוד בניהם יש תקופה של רגרסיה. המונח המקצועי שמתאים להמצאות הוא אלוזיות ודולוזיות

לא היתעייפת יא משועמם?

אף אחד לא סובל אותך כאן שמת לב לזה? יש לך כניראה בעיה פסיכוטית אז למה שבעצם תבין... יאלה זרום לנחל הירקון תבלע שם קצת מים בזמן שאתה בולע את הכדורים לטיפול הנפשי הקוקטיל הזה יסייע לך אולי ורצוי להזכיר אולי... כואב לך תמיד שאני כותבת כאן לאהבת חיי וכואב לך גם כשאחרים מביעים את דעתם תמיד יהיה לך מה לומר ... אז עכשיו אני אומרת .... תעוףףףףףףףףףףףףף לי.......מהעיניים....... קוקסינל... בוא ניראה באמת את הפרצוף שלך מעניין ממה אתה פוחד דומה לבדואי?או לערבי? מדבר על האף של.... טיפוס לילי.... אתה לא תגיע לשערה מראשו... אני מתארת לעצמי כבר איך אתה ניראה יא חתיכת קקטוס גרוני.... יאלה סע מהעיניים שלנו....צלופח מדבר עליי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא תגיע לרבע שלי ........ ותיתעוררררררררררררררררררררר אבל דחוף תיתעורר כאילו מיזה בני ביכלל??חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יודע משהו בדיעבד אני פשוט לא מתארת לעצמי איך אבל איך אלהים נתן לי את הזכות הזאת להכיר במציאות אחד כמוהו.. מה פשעתי במה חטאתי??? איכססססססססססססססססססס פשוט איכס אחד גדול........... שהיה וניגמר במהירות פשוט נתתי גז והשארתי לו אבק בפרצוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה ואם במיקרה אבל במיקרה אתה לו בני אז תגיד לבני בעצמך ש................... יקח את הסיבוב לאט ולא יתנגש בקיר בטעות .חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימשועמם שכמוך וחסר חיים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולסיום אהבת חיי האמיתית זה כפיר לעולם ועד נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וחיבקוים ענקיים

וואי הסיפור הזה עוד לא נגמר פה?

פעם במיליון שנה אני נכנסת לפורום החברתי וזה נראה אותו הדבר בדיוק כמו לפניי 3 שנים.. מה נסגר איתכם אנשים?

סינגל כנסי שניה

אני ממש מצדיק אותך במה שרשמת. חלום היא מפנטזת אבל בגדול ובגדול על האקס שלה לשעבר. זה שבן אדם חי בפנטזיות זו כבר בעיה נפשית חחחחחחחחח. אבל הגעתי למסקנה. שהיא נותנת איתותים שהיא מתה על האקס שלה. בתקווה שיחזור אלייה. אבל אחרי הבעיטה שהיא קיבלה זה היה הלם. שלא נדע מצרות מה עושה אהבה הורסת את הבן אדם. הנה חלום שיר יפה ספיישל בשבילך נו באמתת חחחחחח נונה בנדנונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. וזו היד שלך וזה הלב שלי תקחי אותו לאט, כל כך תיזהרי וזה הגוף שלך וזו היד שלי רוצה לנשום איתך שתנשמי איתי ואם צריך אני מוכן לתת הכל רוצה לראות איתך, לדעת בלי לשאול לשבת בפינה כשחם וקר וגם כשחשוך לגעת בך עוד נגיעה כשטוב ורע וגם כשעצוב אני אקטוף ענן שלא ירד עלייך גשם ואצנן אותך כשחם ואת כמעט כבר מתייבשת וזו היד שלך וזה הלב שלי תקחי אותו לאט, כל כך תיזהרי

../images/Emo4.gif4 ניקים באותה הודעה

ואני לא מדברת על יוני יוני זה יוני....והוא לא מתחזה לאף אחד אותו אחד שכותב ב 4 ניקים שונים...מדבר עם עצמו מספיק...כבר כולם מכירים את הניקים שלך ולפי התגובות שלך...אתה הוא זה שאוכל את הלב על זה שרינת מצאה אהבה.....גם אם היא וירטואלית היא מאושרת וטוב לה...וזה הכי חשוב אז תתבגר ותתגבר יותר טוב מלהחליף ניקים כל פעם ולכתוב הודעות עלובות

יוני מאמי לא דיברתי עליך בכלל

והבהרתי את זה בתגובה... יש את עורך דין, איש החרמש ..ותיסלם משהו... אההה סליחה...3 כתבתי בטעות 4

OK בשבילך

חבר עשה בדיקת IP ומצא 3 כתובות שונות. עורך דין זה שחר, כולם יודעים. איש החרמש לא זיהינו וכנ"ל תיסלם. איפה יש פה אדם מרובה ניקים?

1 2 3 בום

New member
יוני צודק בהחלט

לאחר בדיקת IP הם שונות לא של אותו ניק... בעצם מה אכפת לך לולו?? מה את מתערבת ? תרדי למקלט יש מצב חירום במקום לבלבל פה ת'מוח. אם היא שפויה לא שפויה מה זה מענין אותנו בכלל?? שתלך לכל הרוחות היא והחבר הדמיוני שיש לה.. סלאמת

ששששששש תנוח 123 בום

אני לא צריכה מקלט תודה לאל ואתה אל תגיד לי מה לכתוב וממי איכפת לי וממי לא אז תנוח ובשקט שבת שלום לכם

ממש סיפור אהבה.נו באמתתת../images/Emo6.gif

וזו היד שלך וזה הלב שלי תקחי אותו לאט, כל כך תיזהרי וזה הגוף שלך וזו היד שלי רוצה לנשום איתך שתנשמי איתי ואם צריך אני מוכן לתת הכל רוצה לראות איתך, לדעת בלי לשאול לשבת בפינה כשחם וקר וגם כשחשוך לגעת בך עוד נגיעה כשטוב ורע וגם כשעצוב אני אקטוף ענן שלא ירד עלייך גשם ואצנן אותך כשחם ואת כמעט כבר מתייבשת וזו היד שלך וזה הלב שלי תקחי אותו לאט, כל כך תיזהרי. שיר יפה .נו באמתתתתתתתת. שבת שלום

כנסו כולם.מצאתי משהו חשוב מאוד

לאחר חיפוש בארכיון הפורום ושיחה עם יודעי דבר מצאתי מכתב שכתבה רינת למאהב שלה לשעבר בני. אחרי שהוא בעט בה לכל השדים והרוחות היא חטפה מחלה קשה של הזיות היא מדמיינת שיש לה חבר. אבל רק"חבר" היא שמה פה "מכתב גט" שעשו אותו במחשב.ואז אמרה שהיא וה"חבר"שלה יפתחו מצלמה חחחחחחח. רינת למה בני בעט בך? נו באמת חחחחחחחחח למה? מה קרה את לא יודעת לקבל את המילה לא?נו באמתתת חחחחח. יאלה רינת לכי לחוף שמחה תתפסי קצת שמש על התחת שלך. תוצאות • אתה חלק מגופי..........ו rinat32 / בלוג TV חברתי ו 14:29 | 15/06/04 היי נשמה........ מה שלומך?כניראה שמיותר לשאול אה? אני מתארת לעצמי בדיוק איך אתה מרגיש..מרגיש חרא כמוני.... אני כותבת לך חנוקה מדמעות.דמעות שעוטפות את פניי.שזולגות ממני בכאב ...... בכאב עצום כל כך שקשה להסביר... דע לך דבר אחד..שמאוד הפתעת אותי שכתבת לי... ציפיתי ממך כבר כמה ימים לאיזה טל.. או לאיזו מילה.... אבל לא שמעתי ממך כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רק היום היתחברתי לאינטרנט..חיפשתי מסר חיפשתי ממך משהו.ולבסוף מצאתי... מצאתי אותך 'המשוטט ללא הרף'.... מאוד מרגש מאוד יפה.....ומאוד מכאיב האמת נשמה שלי...... שאין לך מושג עד כמה אתה יודע כמה שאני כואבת.. כמה קשה לי..כמה רע לי....כמה אני חושבת עליך ..אין לך שמץ של מושג מה באמת עובר עלי... אני כאן לבד. עם הילד.... חשבתי שבאמת אקבל ממך תמיכה ותחזיק לי אצבעות ותהיה קרוב אליי ברגעים אלה של משבר.. אבל חבלללללללללללללל חבל השארת אותי לבדדד עם הכל עם כל הכאב בלי תמיכה בלי מילה בלי עידוד.. למה?אני שואלת אותך למהה?זה מה שמגיע לי ?חשבת שאני צוחקת עליך?חשבת שאני לא רצינית לגבינו?עד כדי כך? יום לפני אמרת לי שאם לא אלך לתחנה ואגיש נגדו תלונה אז את תבין ... לא? אמרת לי בעצמך שאני צריכה לבחור או אתה או בעלי? ואני בחרתייייייייייייייייייייייי רק שאתה לא היית שם........ הלכתי הגשתי תלונה הוא היה עצור באב כביר.ואחרכך מורחק לשבועיים. ביררתי בתחנה הכל..... ואיפה אתה היית?אני זו שמיתקשרת אליך.. מבקשת לדבר איתך....וצריכה לשמוע באוזניים שלי שאתה לא רוצה איתי קשר? זה מה שאני צריכה לקבל? אז איך יש ל עוד פנים להגיד לי שאני ממהרת להסיק מהר מסקנות וחושבת מהר?אם זה מה שהבנתי... וכששאלתי אותך אמרת לי כן אבל זה לא בדיוק ככה..... מה ככה מה? יש עוד אפשרות להסביר? איך וויתרת עלינו?איך וויתרת על האהבה שלנו?הרסת הכללללללללל נשמה שלי. אני מתארת לעצמי אותך כעת.... דע לך שאתה יקר לי הכי יקר שבעולם לא תוכל לדעת כמה... אני לא משחקת איתך משחקי כבוד. אתה יודע שאתה זה שפישלת ובגדול..לא אני.. אל תנסה אפילו לבוא אלי בהאשמות.... אני לא אמרתי לך שאני לא רוצה אותך..זה קרה בדיוק הפוך..שמעתי את זה בעצמי מהצד שלך. אז איך אתה מסביר שקשה לך לישון בלילות ואתה ניזכר בכל הרגעים היפים..נכון אולי באמת קשה לך...אני לא אומרת שלא אבל יחד עם זאת כניראה שטוב לך אם זה מה שהחלטת שאתה מוכן לוותר על האהבה שלנו.....עד עכשיו אני לא מצליחה לעקל את זה.. היינו מוכנים לעשות הכלללללללללל כדי להיות יחד... לא עשינו חשבון ציפצפנו על כולם... זאת היתה אהבה ....אהבה כל כך אמיתית כל כך חזקה... אהבה מהלב שלא ניתן לתאר ... ניזכרת כל הזמן התמונות רצות לי בראש כמו סרט נע... לפעמים מחייכת לפעמים בוכה.... ניזכרת בכל המיפגשים בכל המצבים שבהם היינו יחד... אבל למהה?למה זה מה שמגיע לנו? למה עשית את מה שעשית? הלוואי והיית יכול לתת לי באמת תשובה הגייונית ולא לתרץ לי שזה לא באשמתי ולא באשמתך אלא רק בגלל המצב.. כי זה לא נכוןןןןןןןןןןןןןןן. וחבל חבללללל כי הלב שלי ניקרעעעעעעעע אני קרועה.... אני בוכה .... כואב לי בלב כואב לי בנשמה..... ודע לך...... בחיים בחיים אני לא יעלה קללה בפי עלייך..... ואל תחשוב על זה אפילו... אני לא שונאת אותך ולעולם לא אשנא אותך... ההפך הוא הנכון גם אם יש לי טעות וגם אם לך יש טעות.. גם אם סתם היתה אי הבנה ולא הצלחנו להבין אחד את השני מחוסר תיקשורת... זו גם אפשרות......אבל לעולםםםםםםםםםםםם לא אקלל אותך ... אתה נצור בליבי..ותמשיך להיות נצור שם לנצחחחחחחחחחחחח כי אני באמת אוהבת אותך.... כל כך כואב לי לדבר על זה אני לא מפדיקה לבכות.... לא קרה לי דבר כזה בחיים... שאני אצטרך לבכות בשביל משהו.... לא היתכוונתי ללכת בל לומר שלום ביחס למה שכתבת לי. אבל אני חושבת שהבנתי אותך היטב.. כי בטל האחרון שהיתקשרתי אליך ביקשתי אותך והיתקשרתי לא פעם אחת.. אלא מספר פעמים..אלא שאתה העדפת להיתחמק ממני משום מה..... ורק אלהים יודע למה..... מאמי.... עצוב לי.... עצוב לי נורא....... כואב לי שככה אנחנו צריכים להיפרד..... הייתי בלי אינטרנט כמה ימים וזה מאוד היקשה עלי.... רק יומיים בקושי או שלוש הייתי אצל אחותי בבית וניכנסתי לבלוג טויו ראיתי אותך משדר... ישבתי היתסכלתי עלייך כמה שעות.... שמעתי אותך....אבל לא כתבתי לך כלום... אני יודעת ששמת לב לזה.... אפילו שידרת עם החולצות שקיבלת ממני מתנה גם הטבעת היתה ראיתי... אמרת למישהו שהחולצה הכתומה שווה המון עבורך ולא תוכל להסביר עד כמה....שמעתי גם חלק מהשירים שהיינו שומעים יחד... כפרה... כואב לי עד עכשיו אני ניחנקת.... הייתי בוכה לאלהים מבקשת ממנו שיעזור לי...מיתחננת אליו..... נשמה שלי לא נורא...... אם זה מה שבחרת אני מבינה אותך.... אני מאחלת לך חיים הכי מאושרים שבעולם הכי טוב ורק טוב... שתמיד תהיה מאושר וחייכן ותמיד תשאר אתה..... כי בעיני היית אדם ניפלא.. אדם שתמיד אפשר לציין אותו בטוב..... מאחלת לך המשך חיים ניפלאים וטובים..... ודע שגם אני לא הייתי מוותרת עליך ..... אבל זה מה שאתה רצית או קי.. אז הבנתי את זה. יאלה נשמה... אם תירצה תיתייחס לזה אני מאוד מקוה שכן... אתה חלק ממני ואני חלק ממך..... כך תמיד ישאררררררררר אהבתי אותך..ואמשיך לאהוב אותך לעד..... לא אשכח אותך לעולםםםםםםםםם שולחת לך נשיקות וחיבוק חזק ....... שלך לעדדדדדדדדד חלק מגופי רינת תעברי טיפול את חייבת לשכוח את בני ודי עם האשליות והזיות שלך נו באמת חחחחחחחחחחחח. ביי לכולם

יש לי רעיון ליישב את הסכסוך פה

שלום לך ולכולם חלום או איך שלא קוראים לך תשמעי.אל תכתבי בסימנים תפני לבני תסבירי לו כמה שאת אוהבת אותו ולא יכולה בלעדיו. כי לפי מה שאת כותבת פה אנשים מבינים שאת מתה שהוא יחזור אלייך. אל תכתבי פה תשלחי לו מסר אישי. תרשמי לו כמה שאת חולה על התחת שלו. ושאת חולה על החיים שלו. ועצה חינם ממני:תפסיקי להשלות שיש לך מישהו או חבר או משהו כזה. אנשים טועים בחיים ואני מאמין שאת יכולה להתנצל על החטאים שלך. זה לא בושה להודות בטעות.תפני לבני תגידי לו כמה שאת אוהבת אותו וזהו. אל תשלי את עצמך בכל מיני סיפורים שיש לך אהבה וחבר זה לא בריא לנפש. תודי במציאות שאת לא יכולה לחיות בלי בני.כולנו יודעים את זה זה שקוף מאוד יאלה חלום תוציאי את כל הסיפורים והאגדות מהראש שלך. תחיי את המציאות האמיתית. אין הרבה מה לעשות... תצאי מהשטויות שלך. שבת שלום

למעלה