לאהבתי הראשונה..

מנורית

New member
לאהבתי הראשונה..

התגברתי עלייך! וסוף סוף אני באמת מרגישה את זה ולא אומרת את זה על מנת לשכנע את עצמי או את הסביבה שלנו. הכרתי מישהו. והוא מדהים ואוהב וכן ורך ותומך ומבין, והוא נותן לי כנפיים כדי שנעוף ביחד- וזו הרגשה מדהימה- לרחף כל הזמן! אני ואתה עברנו כל כך הרבה וכל דקה איתך לימדה אותי המון. כאב לי כל כך כשנפרדנו. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. הייתי בטוחה שהכאב הזה לא יעבור לעולם, הייתי משוכנעת שבחיים לא אתאהב שוב. ופתאום הוא הופיע, כמו הקשת בענן, והוא הפתיע אותי כל כך! והמוזר הוא שהוא הייה שם כל הזמן, ממש מתחת לאף שלי אך לא יכולנו להבחין בזה באותה העת. ועכשיו הוא חלק מחיי והוא יקר לי יותר מכול. ואני מתגעגעת אליו המון בגלל השירות הקרבי שלו, אבל הציפייה שיחזור שווה את הרגע בו הוא מגיע ונותן לי חיבוק. אני והוא לא תלויים אחד בשניה, אנחנו לא חיים אחד את השניה- אנו חיים אחד לצד השניה- וזה הבדל עצום!!! חומד, תודה רבה לך על שלימדת אותי מהי אהבה אמיתית, על שנתת לי את האפשרות להתגבר על פחדיי, להיות מי שאני, על שלימדת אותי מהם הדברים בהם אסור לוותר. לימדת אותי שבאהבה אין פשרות, שאהבה אמיתית מורגשת ממבט, מרגע מיוחד שבו פשוט יודעים שזה זה. אחרי שנפרדנו ניסיתי להתפשר, למצוא קשר, להתאהב בכוח, לגרום לעצמי להרגיש. כשלא הצלחתי השתכנעתי עוד יותר שלעולם לא אמצא שוב אהבה. אבל אז בערב חמים של אמצע הקיץ הוא הופיע ונרקם ביננו קשר של קרבה מדהימה ואמיתית. גם אם מאוד אנסה לא אוכל לתאר לך איך הוא גורם לי להרגיש. אני רק יכולה להגיד לך שהוא פשוט מדהים! אתה תמיד תהיה אהבתי הראשונה. תמיד תהייה חלק מגופי, כשאני אעבור ליד חוף ים לא אוכל שלא להיזכר באחד מהלילות המדהימים ביותר שהיו לנו על החוף. המון דברים קטנים יזכירו לי לנצח אותך, אבל סוף סוף הם רק זיכרון שכייף להיזכר בו, שכייף לחייך בו, זיכרון מתוק- רחוק. אין ביננו כאב יותר. הוא נותר מאחורי. אז נשאר לי רק לומר לך תודה על שהיית חלק כל כך מדהים בחיים שלי, ותודה נוספת על כך שכשהגיע הזמן שיחררת אותי, כדי שאוכל להכיר את אותו האחד שיתן לי הכל. אני תמיד יאהב אותך יקירי, אבל סוף סוף, גם אני, מוכנה לשחרר אותך (וזו הרגשה נהדרת). רק תביח לי שתהייה מאושר- רק זאת אבקש.. תמיד תמיד ולנצח שלך באהבה..

ה מוזה

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo91.gif../images/Emo140.gif

מכתב שיש בו סוף והתחלה דלת שנסגרה ואחרת נפתחה יקרה שלי שתדעי רק מעוף אהבה ודרכים של שלווה אהבתי מאוד את המילים שלך ואת התודה שלך לאותה אהבה שתמיד תלווה אותך ... כזכרון נושן וטוב מקדישה לך ולקשת שלך שיר יפייפה (מוזה במוזה של שירים )
UNFORGETABLE
מכתב אגדה .. "הייתי משוכנעת שבחיים לא אתאהב שוב. ופתאום הוא הופיע, כמו הקשת בענן, והוא הפתיע אותי כל כך! והמוזר הוא שהוא הייה שם כל הזמן, ממש מתחת לאף שלי אך לא יכולנו להבחין בזה באותה העת. ועכשיו הוא חלק מחיי והוא יקר לי יותר מכול"
חג אהבה שמח לכם

מנורית

New member
תודה רבה לך!

על התגובה היפה והחמה.. הייה לי כל כך חשוב שמישהו יקרא את המכתב הזה לפני שאחליט האם עליו להגיע לבעליו.. ולאור התגובה היפה שלך החלטתי שאני אכן אתן אותו לאותה אהבתי הראשונה ואולי אפילו לאהבהתי הנוכחית והמדהימה מכול.. תודה רבה לך וחג אהבה שמח ומלא אהבה ומתיקות!! אוהבת מנור

למעלה