לאהבה יש גיל?

katrina12

New member
לאהבה יש גיל?

קודם כל-בהקשר להודעה שכתבתי לאחרונה, הגעתי למסקנה שהטקטיקה שאני פועלת בה לא בהכרח טובה. בעצם היא באה אולי מלחץ וגורמת לי להיות יותר ׳׳קפואה׳׳ בזמן שאם אני רוצה לתת לדברים הזדמנות לקרות(לא שאני לחוצה שיקרו), עדיף שאהיה משוחררת.
פשוט לפעמים נראה לי שלהיות ׳׳קשה להשגה׳׳ זה להיות אניפטית, ואם את נחמדה זה אומר בהכרח שאת ׳׳זורמת׳׳. קרו לי כמה דברים שגרמו לי לחשוב שאולי זה לא נכון.

דבר שני זה שנראה לי שדי התאהבתי במישהו. זה מישהו שהכרתי לא באופן אישי,מראייה, והיום הכרתי באופן אישי.(אני פשוט לא רוצה לפרט כדי שלא יזהו אותי)
פשוט הרגשתי מדהים לידו. באמת שבחיים לא הרגשתי ככה. אבל מה? מסתבר שהוא מבוגר ממני ב17 שנה. יכול להיות שדווקא ההבדל בגיל יצר איזשהי משיכה שלא קורת לי בדרך כלל עם גברים צעירים. לצערי אין הרבה בחורים ש׳׳מפילים אותי מהרגליים׳׳, והיום זה קרה לי. פשוט השתוקקתי לאותו בן אדם.
מה אתם אומרים?

sani48

New member
לאהבה אין גיל

ואם הוא 17 שנה מעליך הוא אמור להיות בגיל שלי פחות או יותר,כך שהוא לא כזה זקן
,דרך אגב רק בפגישה גילית שהוא מבוגר ממך ב17 שנה?זה לא משהו שהוא ציין מהתחלה?
חוץ מזה הוא סיפר לך איזה תוכניות יש לו לעתיד?ומה הוא מחפש בדיוק?כי בכל זאת הוא כבר לא ילד,ואולי הוא מחפש מישהי להתחתן איתה ולהקים משפחה,זה משהו שאת רואה קורה אצלך בשנים הקרובות?כי את רק בת 20 נכון?אז תחשבי אם זה מתאים לך העינין הזה וזה לא כבד עליך,ותצטרכי לעשות את השיקולים שלך.
ובאופן כללי לגבי ההפרגש גילאים הגדול בנכם,אז זה מאוד תלוי בבגרות שלך,ובהתאמה בנכם,שאת זה תכלי לראות רק בהמשך ולא תוך פגישה אחת,אז אם את באמת מרגישה שהוא בן אדם כזה מיוחד שכבר הצליח להשפיע עליך ככה,אז תתני לזה עוד זמן ותיפגשי איתו יותר,רק תקחי הכול באיזי ועל תמהרי בשביל שלא תיפגעי אחרי זה,שיהיה המון בהצלחה
מקדיש לך עוד שיר,לכבוד זה שאת מתחילה להישתחרר סוף סוף
-
https://www.youtube.com/watch?v=vYUkq8JAal4

Daolina

New member
כל מקום שיש בו קפיאה הוא מקום שיש בו פחד

לדעתי את צריכה פחות לפחד ויותר להעיז פשוט להיות את עצמך. לא לנסות לשחק אותה מי שאת לא.
כייף לשמוע שהתאהבת. רוצה לספר לנו על זה? מפריע לך שהוא מבוגר ממך ב-17 שנים או שמפריע לך יותר מה
יהייה לסביבה להגיד על זה.

אני חושבת שאם יש משיכה, עניין משותף ואהבה בין שני בני אדם אז זה מה שחשוב באמת. ולא המספר.
מה אתה חושבת?

זה ממש בקטנה

אם הוא בן 37 ואת בת 20
זה סבבה לגמריי.
הכי חשוב שם שהוא יכבד אותך
ולא יהיה בעל אגו נפוח שישמח לך כהורה -שיקח תפקיד של אבא בקטע של ''אל תעשי ככה''
''אל תעשי טעויות'' ''את עוד ילדה '' וכו
&nbsp
גם אני התאהבתי במישהו מבוגר ממני
וחתכתי כי הבנתי שיש לו אגו מנופח וכאילו תמיד הוא הקטין אותי
ואמר לי 'את עוד ילדה'
אין לך ניסיון חיים
תלמדי ממני, תקשיבי לי וכדומה
&nbsp
אז זהו שאני לא ילדה
ושונאת שמקטינים אותי וחושבים שהם יודעים יותר טוב ממני !
&nbsp

Daolina

New member
צודקת לגמרי, לא נעים שמישהו מקטין אותך

זה יכול לקרות בין בני זוג גם בלי הפרש גילאים משמעותי.
צודקת שבגיל עשרים ובגיל שלושים ושבע נמצאים במקום אחר בחיים.
זה עלול ליצור חילוקי דעות וחוסר הבנה.

katrina12

New member
מסכימה

ברור לי שבגיל 37 ובגיל 20 נמצאים במקום אחר בחיים. (לא יודעת באיזה מקום נמצאים בגיל 37, אף פעם לא הייתי בגיל הזה
)
וכנראה שלא הבהרתי את עצמי נכון, לא יצאנו לדייט. הכרתי אותו מראייה ורק אתמול הכרתי אותו באופן אישי. אני פשוט לא רוצה לפרט יותר מזה כדי שלא יזהו אותי.
וברור שזה תלוי גם באופי של הבן אדם. אם לא כיף להיות איתו וזה לא זה אז ברור שאין מה לחפש שם.
ומהבחינה של להשתחרר אנסה לעבוד על עצמי אבל זה לא קל. משהו בי מתעקש לשדר:׳׳ אני יכולה לבד, לא צריכה אף אחד, טוב לי לבד׳׳

DogsPCI

New member
הלו קטי, מה שלומך?

עלו לא-מעט נושאים בשרשור, ולדעתי עדיין לא התחלנו לדבר עליהם לעומק...

אני רוצה להתייחס רק לאמירה מסויימת שלך פה בהודעה, ובלי קשר לכלום - אלא עצה כללית עבורך ועבור כל מי שנמצא/ת במצב דומה :). שאני עומד מאחוריה ב- 100% (ואין הרבה כאלה...)
.

ואני מתייחס לדברים הבאים שלך : "ומהבחינה של להשתחרר אנסה לעבוד על עצמי אבל זה לא קל. משהו בי מתעקש לשדר: "אני יכולה לבד, לא צריכה אף אחד, טוב לי לבד׳׳...".

אני שמח שאת מתעקשת לשדר את זה, ואפילו אומר שאת צריכה (משמעת חייבת לעצמך!) להגיע למצב בו לא רק תשדרי את זה, אלא גם - תחיי את זה!

אבל עוד דיוק אחד, אני מפריד את המשפט שלך לשניים :)

1. "אני יכולה לבד + אני לא צריכה אף-אחד". שזה יהיה מצויין אם תהיי שם באמת...

2. "טוב לי לבד". נחמד, אבל לא באמת אמיתי במציאות
לאף-אחד לא טוב להיות לבד - לתמיד!

אז:
סעיף 2 בא לשדר "כוח" אבל הוא מוטעה, כי הוא לא משדר "כוח" כלל...
סעיף 1, אכן משדר כוח - והוא באמת כוח :). (כשלא צריכה אף אחד - בא להעיד על חוסר בתלות...).

טוב, אחרי פירוט הרכיבים... לעצה עצמה... :)

את חייבת להשקיע עכשיו כשעת צעירה בכדי להגיע למצב בו את באמת יכולה לבד ובאמת לא צריכה להיות תלויה באף-אחד! זה הדבר הכי חשוב שאת חייבת לעצמך! לפני הכל! ולפני כולם!

את בהתחלת הדרך, וזה המקום בו את יכולה לבחור להשקיע בעצמך כמו שצריך בכדי באמת להיות עצמאית בעתיד.

תקשיבי, בטח בגיל שלך - גברים באים וגברים הולכים...
וגם אנשים נשואים יכולים יום אחד למצוא את עצמם שוב לבד בעולם...

בגיל שלך הייתי אומר - תשקיעי בזוגיות, אבל קודם ויותר בעצמך :). שלא תמצאי את עצמך בשלב מסויים לבד בעולם, ובלי הידע והנסיון להסתדר לבד...
.

מאנשים בגיל שלי למשל, אני כבר מצפה שישקיעו יותר בזוגיות מאשר בעצמם...
.

טוב, אני מקווה שהייתי ברור ולא מבולגן :).
ואני מקווה שהצלחתי אולי לעזור לך או למישהו אחר
.

לילה-טוב, והמון בהצלחה לך

katrina12

New member
שלומי מצוין

תודה על התגובה:)
מסכימה איתך מהבחינה הזאת ובאמת שרוב הזמן באמת טוב לי לבד. הייתי מגדירה את עצמי כבחורה עצמאית וגם לא תלויה באנשים מבחינה חברתית(אולי בגלל שהייתי הרבה שנים בבדידות(גם אם היו כביכול ׳׳חברים׳׳), למדתי להפוך את זה לכוח.
אבל יש את הרגעים האלה שנורא בא להכנס לזוגיות, במיוחד כש׳׳נדלקים על מישהו׳׳ ויש את כל הפרפרים בבטן. אני אוהבת את הריגוש שיש בתחילת קשר, וגם אחרי ש׳׳מתרגלים׳׳ לאדם השני זה מאוד נחמד.

sani48

New member
יופי

זה שאת בן אדם עצמאי שלא תלוי יותר מדי באף אחד זה מצוין,אני בטוח שהרבה גברים יעריכו את זה,רק חשוב אבל שהצד השני לא ירגיש שאת אדישה או קרה אליו,כ י אחרת זה כבר לא טוב, אז את החוסר תלות שלך את יכולה להראות בזה שתתני לבן אדם שאת איתi בקשר את המרווח נשימה שהוא צריך,בדיוק כמו כמו שאת צריכה,אבל מצד שני תראי גם את הצד החם שבך,שזה ה כי חשוב,,שאנשים ידעו שלמרות שאת לא תלותית כמו הרבה בחורות אחרות,את לא פחות חמה ואכפתית מהן ,ושיש לך המון אהבה לתת,זה בעיני השילוב המנצח,וברגע שתכלי לעשות את זה,הרבה גברים יעופו עליך :),רק תשתדלי לא לשבור יותר מדי לבבות טוב?
,שיהיה בהצלחה

שלום

ברור שקשר זוגי אסור בין קטין ומבוגר ונראה סוטה בין צעיר וזקן, אבל חוץ מזה אפשר להיות בקשר רגשי בלי תלות בגורמים כמו גיל, כי העיקר ההתאמה באופי כבני אדם והאהבה. כשמחבבים אדם ובוודאי כשאוהבים אותו, צריך להיות נחמדים אליו וכדאי לנסות ליצור אתו קשר בעדינות ובהשקעה רגשית כנה. ככל שטובים ונחמדים לאדם, יותר סביר שירצה קשר אתנו.
&nbsp

למעלה