לאהבה אין..

לאהבה אין..

לאהבה אין כל תשוקה אלא להגשים את עצמה. להימוג ולהיות כפלג מפכפך המשמיע את מנגינתו ללילה. להתעורר עם שחר בלב קל ולהודות על עוד יום של אהבה. שבת שלום ידידיי מי יתן ותהיה זו שבת שקטה. שבת שלווה עם המון אהבה.

שלום ושבת שלום

לך ניצת ולחופשי וליערית ולאלונה (בודקת את עצמי עם הזכרון) ולעמיגור ולרמיגור ואורלי (המתוקה שנעלמה-שדרתי מהר) ולקורציה ולכלנית ולמתלבטת ולגורן ולאריטו (השובב שנעלם) ולמעוף ולשחף ולעופרה ולסגול העקשן ולחד הורי ולאביגיל ולמאי ו......... ווי לא זוכרת מצטערת אל תכעסו עלי שיהיה שבת שלום עם המון שלום ושלום ועוד שלום ושנעשה אהבה ולא מלחמה.

כמעט ../images/Emo6.gif

רק ערבבת עם השכנים

מוצאת - את קורעת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

עם השמות שאת מחדשת לאנשים, למשל:קורצ.. או רמיגור, הרגת אותי, ובכלל הרומיגור ברח ליגור
נעלמו עקבותיו...

את רואה איזה מזל יש לך

אם היית גבר הייתי קורעת אותך לגזרים חחחחח
ואת לא יודעת איך כיף לראות אותך צוחקת אפילו שזה רק כאן אחלה שתמיד תצחקי

נראה לי שה../images/Emo150.gif../images/Emo150.gifגברים

איזה מכוער השריף הזה, לא יכלו לשים מישהו יותר סקסי, אולי קלסתרון של בראד פיט או האיטלקי מהטלנובלה החדשה בערוץ 3. רציתי לכתוב שנראה לי שהגברים נדבקים אליך בגלל חוש ההומור והתזזתיות הקופצנית הזאת , מה שאני מרגישה בכתיבה שלך.. הלואי שידבק מישהו טוב

חח חחחחח וזה עוד בלי המציאות אחותי

סתם סתם, אני מאוד רצינית בלי רצון כמובן החיים אך מנסה לצחוק מכל דבר שאפשר ולהצחיק עוד יותר כי זה כיף ועושה טוב לא? תודה מאוד החמיא לי (ומי זה המלשן שסיפר לך שנדבקים בי?) ונו את רואה אלונה עוד סיבה להיות מכוערת ומצחיקה (בצחוק כמובן)

../images/Emo25.gif ואתה יודעת כעקרב אנשים

אינם נכנסים לנו ל
כל כך מהר אך את ועוד כמה יקרים ויקרות כאן הצלחתם

ניצת בחדשות מדברים כל הערב

על בלאגן שעובר להיות גם בחו"ל האיום הוא על מקומות של יהודים כמובן ובין היתר בתי כנסת ובתי ספר, מה יהיה?!

לפי תחזית אסטרולוגית של אנשים

שמבינים ודנים בנושא זה לאחרונה צפויים לנו עוד ימים יותר קשים וכמובן גם שם בחו"ל יהיה המון בלגן וב"ה כל היהודים ה"עשירים" סוף סוף יחזרו למלונה שלהם.

למעלה