לאדם קלר...... רק שתדע שכייף לי לקרוא את ההודעות שלך ו....... שיהיו עוד הרבה כמוך !!!
L love at first jagged New member 29/7/02 #1 לאדם קלר...... רק שתדע שכייף לי לקרוא את ההודעות שלך ו....... שיהיו עוד הרבה כמוך !!!
D Deathatred New member 30/7/02 #2 רק שתדע ההודעות של אדם קלר, מלבד היותן הסתה ותמיכה בטרור, מלאות בשקרים וסילופי אמת רבים מאוד. למשל הודעתו לגבי התקרית בהלוויה בחברון, הודעתו לגבי פעולת החיסול של שחאדה ועוד. אז נכון, זה לפעמים כיף לקרוא שקרים, אבל אני מוצא את זה לרוב כבזבוז זמן.
רק שתדע ההודעות של אדם קלר, מלבד היותן הסתה ותמיכה בטרור, מלאות בשקרים וסילופי אמת רבים מאוד. למשל הודעתו לגבי התקרית בהלוויה בחברון, הודעתו לגבי פעולת החיסול של שחאדה ועוד. אז נכון, זה לפעמים כיף לקרוא שקרים, אבל אני מוצא את זה לרוב כבזבוז זמן.
ד דובי123 New member 30/7/02 #4 אבל זה מה שמתאים לו כל אחד ומה שמתאים לו אינך אמור להיות בחו"ל? אם תבדוק עמדתו לעומק יתכן ויתברר שגם לו לא בדיוק חשוב היות מדינת ישראל והיותה בית לעם היהודי
אבל זה מה שמתאים לו כל אחד ומה שמתאים לו אינך אמור להיות בחו"ל? אם תבדוק עמדתו לעומק יתכן ויתברר שגם לו לא בדיוק חשוב היות מדינת ישראל והיותה בית לעם היהודי