לאדון לירון...

אני לא ממש מבין מה קשור כבוד

בד"כ הכותבים אינם מודעים לשגיאות הכתיב שלהם. הם פשוט כותבים איך שיוצא להם - דבר כזה אולי ניתן לומר על שגיאות הקלדה אבל בהחלט לא על שגיאות כתיב.
 

tomoshe

New member
אני אסביר לך מה הקשר

מי שאפילו לא משקיע עשרים שניות לראות שהתגובה שלו ברורה ובהירה סימן שלא ממש שווה בלהשקיע בלקרוא. לא ככה?
 
תסביר יותר לאט ועם ניקוד בבקשה

כי עדיין לא הבנתי איך מישהו עם שגיאות כתיב יכול לדעת איפה הן!
 

tomoshe

New member
מה??

שגיאות הכתיב ברובן הענק נובעות מחוסר שימת לב וחוסר אכפתיות - ולא מחוסר ידע - אתה רומז שיש אנשים שבאמת לא יודעים לאיית מילים כמו "שיר" או "קבל" וכאלה??? אני חשבתי שהם סתם לא רציניים - אתה חושב שהם מטומטמים?
 
תתפלא!

רוב שגיאות הכתיב נובעות מחוסר ידע ולא מחוסר השקעה, לא אמרתי שזה מצביע על טמטום או משהו כזה (ע"ע דיסלקטים). אבל לחלק מהאנשים יש שגיאות כתיב ככה זה, לא כולם דיסלקטים חלק מהם פשוט לא מאייתים טוב אבל ככה זה - תשים לב שבד"כ לאנשים שאין שגיאות כתיב אין שגיאות כתיב באופן קבוע ולאנשים שי שגיאות כתיב יש שגיאות כתיב גם כן באופן קבוע. זה בכלל לא קשור למידת ההשקעה, ודווקא אתה רמזת משהו אחר(מילון ואונה שמאלית).
 
זה בגלל שאתה רוסי

האווו סתם...סתם...כבר סיכמנו שאתה תרביץ לי לא ? רק לא בין ראשון לחמישי כי אני עסוק בלהרעיל בארות,למצוץ למחבלים פלשתינאים,להריץ את יוסי ביילין לראשות הממשלה,למסור מידע לאויב,לסרב,ועוד כל מיני מינים. בריא עליך למרות שאתה ימני כמו סאבלימינל(מצד שני אני גם חבר שלו אז אולי אני בעצם ימני גם ??? האווווו)
 

2PAC4EVER

New member
לירון, אתה בוגד!!!!

הבטחת שהרעלת בארות יהיה בוויקאנד!!! אתה יודע שאין על המורעלים של שבת...
 
"לירון אתה בוגד" בקרוב הסטיקר !

אני מתכוון לצרף אותו לאלבום שלי ובעבור 19.90 יהיה אפשר לקבל צעצוע של חבל תליה ובובה שלי (בעבור 20 מקבלים גם עץ)
 

2PAC4EVER

New member
יש הנחה לכמויות?

ואהבתי יותר את הסטיקר המחודש שלך: " תנו לסמולנים לחיות"
 

tomoshe

New member
אחלה רעיון לסטיקר

הנה עוד כמה : "לירון תמורת שלום" "לירון וקוואמי תחילה" "פושעי עסק שחור ואוסלו לדין!" "לירון מאז ולתמיד" "לירון לאבותינו ולנו" "אין לירון אין פיגועים" "תנו לצה"ל לכסח" "תנו לצה"ל להשתלח" ""כהנא חי לירון מת" "ח חר חרא - חרא בשארה" (סטיקר אמיתי שראיתי בחיי)
 
מה עם

"לירון אתה לא חסר אפילו קצת" "הלוואי שתמות מאן אמן אמן אמן" "אין לנו במי לבטוח ובמיוחד לא בטעני" "מדליק מי שמצית לירון"
 

RotemY

New member
טוב דיי...

תראו כל השירוש הזה מרגיז אותי כי אתם הבנתם אותי לא נכון.. לא התכוונתי לפגוע בלירון בכל צורה שהיא ובכלל הפריסטה הזה סתם כתבתי אותו כי לירון כתב בכל הודעה "למה לא כותבים על סאב" וכאלה.. ובכלל כל השירוש הזה קיבל תפנית שבכלל לא היתה אמורה להיווצר כי לא היו בי כוונות זדון.. אנא קבלו את התנצלותי הכנה ביותר על כך שהבנתם אותי לא נכון נ.ב. אם יש פה אנשים תושביי ירושליים והסביבה אז יש מסיבה במועדון "הקמפוס" לגילאי 18+ בתאריך 20.8., יהיה ראפ, סול, אר נ´ בי, והיפ-הופ. די ג´יי- רוני גלמידי.
 
למעלה