לאדון לירון...

RotemY

New member
לאדון לירון...

הו סאבלימינאל הו סאבלימינאל לכתוב עלייך בפורום לעולם לא אחדל ובכלל, אחריי שיצא הדיסק המהולל אבל לחברינו לירון לא דיי בכך שרואים את הפנים שלו בכל עיתון נמרח כבר קראתי עליו כל-כך הרבה שעוד שנייה אני אצרח תפסיק לדאוג שנדבר עליו כי אותו לא נשכח כתבו על סאב הרבה וגם שמי לינקים לאתרים אחרים ככה שלא חזרים עליו הדיבורים טוב זה פריסטה מעפן אבל הבנת ת´כוונה סאבלימינאל והצל שולטים במדינה!

וואי רותם !!! נעלבתי..מאד...זה אומר

ששרפת את כל הפוסטרים שלך של "five" ??? האווו

ותזכירי לי לקנות לך ליום ההולדת

סימני פיסוק ומילון עיברי עיברי . האווו

קן זה מעוד מצחיק

כי קול מעריצי סאבלימינל הימנים הם אילגים, לא כמו אסמולנים התרבוטיים.

תרשום אלקס...דר" יהודה בר מוחה

מומחה לתיסכולים ולפראנויה (הוא עשה עלי עבודה יפה) מה הקשר פור פאק סייק ???

אולי תרביץ לי ונסגור עניין ???

אני מתנדב (רק לא בפנים כי אני צריך להצטלם לפספורט בשבוע הבא)

לירון אתה נשמה.

ואחד האנשים שאני הכי אוהב בסצינה הזאת. אבל ההתבטאויות האחרונות שלך בפורום ממש לא לעניין כל הרמזים הקטנים והציניים האלה באמת משגעים את הדוגמא הספציפית הזאת לקחתי דווקא ממך שאתה נוהג לצחוק על כל הקטע של הציונות בשגיאות כתיב, די זה שהדיעות שלך אחרות לא אומרות שאתה צריך לזלזל בדיעותיהם של אחרים, וחוץ מזה תן לי להבין מה כל כך רע בקצת פטריוטיות?? נראה שאנחנו כל כך מאבדים את זה בזמן האחרון.

אלקס איש יקר שלי

אני לא צוחק על הציונות ,תן לי לספר לך סיפור קטן טוב ? אני כבר לא זוכר באיזה שנה זה קרה אבל הייתי צעיר מאד. יום אחד האומות המאוחדות קיבלו החלטה שמגדירה את הציונות כגזענות,אני בכיתי באותו היום בדמעות אמיתיות,למחרת הכנתי תג קטן מקרטון שכתוב עליו " אני ציוני גזעני" וחיברתי אותו לחולצת בית הספר שלי עם סיכת ביטחון. הציונות הייתה בשבילי,אז ועד היום,הסיבה מספר אחת שבגללה אני חיי כאן,עבורי ציונות היא לא מגן דוד שמקבלים עם דיסק, היא לא דגל שתולים ביום העצמאות מחוץ לחלון המכונית ואחר כך משאירים אותו שם עד שהוא מזדהם ומתבלה,היא לא סיסמה נבובה מתוכן שחלק מהאנשים נתפסים אליה. אני כועס על השטחת המסר,על הקלות הבלתי נסבלת שהציונות משויכת רק למצביעי מפלגה ספציפית ומצביעי המפלגה האחרת ישר נתפסים כבוגדים. אני אוהב את ישראל ואוהב את תושביה ,איך יהיה כאן טוב ? דעתי מאד ברורה ועליה אפשר להתווכח אבל לא בפורום הזה ... חטאתי שהכנסתי לכאן פוליטיקה שוב אבל אני פשוט לא יכולתי להשאר אדיש.

RotemY

New member
הו תודות לך ידידי הנדיב...

אבל זה סתם משהו שכתבתי ב2 שניות ונורא מהר, אני מתנצלת מעומקיי נשמתי כלפייך, אנא כבל את תחנוני ועשה עימי חסד :) שיט מה יש לי מהדיבור הזה היום?! וד"א, מעולם אינני אהבתי את להקת הבנים פייב כי אם סלדתי מהם באופן חזק... מה הריי במזוזה של היזר שלי בפנים במקום קלף יש תמונה של סאבלימינאל משוש חיי

RotemY

New member
חח סעמק איתי...

טוב אז נעשה החלפות, אני ייתן לך כבר ואתה תיתן לי ת´מילון, סאב-בבה?

Syndrome

New member
Knock ´em out the box li! ../images/Emo13.gif

ת´אמת שיש בזה משהו, זה רק הורס לטחון את הדיסק כל כך דק.. שכל אחד יהנה מהדיסק ויפיק את המסקנות בבית..

tomoshe

New member
אם את כבר מצטטת אותי

למה לא תצטטי כמה משפטים יותר מפורסמים שלי - למשל : "יש לי חלום" "אני חושב משמע אני קיים" "אני חושש משמע אני קייש" "אני חותר משמע אני קיאק" "e=mc2" וכו´. תומאס. Fighting for piece is like Fucking for virginity

למעלה