לאדומה יש שאלה

לאדומה יש שאלה ../images/Emo9.gif

איך לכל הרוחות והשדים אני הופכת את השם שלי בחיפוש לצבע שחור ? אחותי (שסוף כל סוף עשתה פייסבוק) אמרה לי שבחיפוש אני נמצאת בצבע כחול.. הנה תמונה להמחשת הבעיה

meital always

New member
חח, לאדומים מותר לשאול פה רק בשעות 2 עד 4...

עמדי עם העכבר בשורה הכחולה העליונה על Settings ובחרי את Privacy Settings . ואז הקליקי על Profile . בשורה הראשונה שבה כתוב Profile בחרי את האפשרות Only Friends . מרגע זה - כל מי שיחפש אותך ב"חיפוש" יראה את השם שלך בשחור לא לחיץ. למעט החברים שלך בפייסבוק שיראו אותך בכחול לחיץ.

אז זה מה שעשיתי ../images/Emo3.gif

ועדיין אני מופיעה ככחולה. למה
אולי תנסי לחפש אותי ותגידי לי באיזה צבע אני מופיעה , בסדר ? ועל הדרך להוסיף אותי

meital always

New member
לגבי הכחול-

רק להבהיר משהו: מי שחבר שלך בפייסבוק תמיד יראה אותך בחיפוש בכחול לחיץ! זו המשמעות של חבר בפייסבוק. רק מי שאיננו חבר יראה אותך בשחור בנוהל הזה. יכול להיות שאחותך בחברים שלך ולכן היא רואה אותך בכחול? בכל מקרה אני לא מוצאת את השם שלך בחיפוש, יתכן שחסמת את עצמך לחיפוש? (ואגב אני עכשו צריכה לצאת אז אם אני לא עונה בשעתיים הקרובות זה לא בגלל שאני מתעלמת...)

איך אני מחזירה..../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

את הפונקציה שאנשים יכולים למצוא אותי בחיפוש ? ואהה עכשיו הבנתי למה היא אמרה שאני כחולה מסתבר שהיא אישרה אותי ולכן היא יכולה לראות הכל
איך לא הבנתי את זה לבד , תודה מתוקה.
ומה השם שלך בפייסבוק (תשלחי לי במסר) ?

meital always

New member
הנה, ככה:

Settings >> Privacy Settings >> Search >> Search Visibility >> Everyone​
ואשלח מסר עוד מעט...

../images/Emo51.gif ומחכה למסר שלך ../images/Emo3.gif

ורק שתדעי שדיברתי עם אחותי והיא אמרה שעוד לפני שהיא הוסיפה אותי בחיפוש אני הייתי מופיעה בכחול ולא בשחור
אז למה זה ככה ?

meital always

New member
תלוי בהגדרה

אם היית מופיעה בכחול עוד לפני זה, זה אומר שבהגדרת Privacy שלך היה מסומן בשורת Profile הבחירה My Networks and Friends , כלומר שכל אחד מהרשת שלך (ישראל) רואה אותך בכחול לחיץ. לפעמים בגלל תקלה ההגדרה הזו שאת מכניסה לשם לא "תופסת" וצריך להכניס אותה מחדש, אני כבר נתקלתי בזה כמה פעמים. יכול להיות שזה מה שקרה. אבל נראה לי בכל מקרה שעכשו זה כבר הסתדר...

אממ בדקתי את הכל ו...../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

כל ההגדרות שלי בפייסבוק הם על: only friends אז למה אני עדיין מופיעה ככחולה
ועד מתי תוסיפי אותי

meital always

New member
אבל את לא מופיעה ככחולה!

עבור מי שאיננו חבר שלך, את מופיעה בצבע שחור בקישור לא לחיץ, בדיוק כמו שהגדרת... וקיבלת את המסר ששלחתי לך?

על זה שהפייסבוק שלך עושה בעיות ../images/Emo9.gif

אז כן.. עוד משהו לא קיבלתי ממך. אז למה לכל הרוחות אחותי אמרה לי שעוד לפני שהיא הוסיפה אותי היא ראתה אותי בחיפוש ככחולה
מה נסגר

meital always

New member
אמממ...

או שהיא התבלבלה וראתה את זה רק אחרי שהתווספת לחברים שלה, או שאת בדיוק שיחקת עם ההגדרות אבטחה שלך והיא ראתה את זה בין לבין, או שזו היתה תקלה זמנית באתר (למרות שזה די נדיר). בכל מקרה כרגע רואים אותך בשחור, בדקתי את זה עוד פעם היום, אז את יכולה להיות רגועה... :)

וואי תודה ../images/Emo140.gif

ממש הגרעת אותי עכשיו. ותגידי מה עם הפייסבוק שלך עד מתי התקלה שלך תתבהר ?

למעלה