לאדווה המאמי תגידי את יודעת אם לאושרי יש אייסיקיו ?
ה המאמושש New member 26/1/06 #19 חרשת..!!! חרשת על הדבר הזה פעם אחת טוב פעמיים בסדר שלוש פעמיים נסתדר אבל יותר יאלה חלאס כמה אפשר..!!!???
חרשת..!!! חרשת על הדבר הזה פעם אחת טוב פעמיים בסדר שלוש פעמיים נסתדר אבל יותר יאלה חלאס כמה אפשר..!!!???
ב ברוש הבובעע New member 26/1/06 #25 שתקי!!../images/Emo4.gif איזה עייפה..תתחילי לנחות ומהר!! את בסה"כ חדשה פה אז תתחילי להרגיע!!
א אדם אוהבת אותך New member 26/1/06 #21 את מוכנה להסביר לי.... מה זה ת-נ-צ-ל-ש-"-י???? ווקשע כולם רושמים את זה ואני לא מבינה את זה זה מעצבן אותי....=)))
את מוכנה להסביר לי.... מה זה ת-נ-צ-ל-ש-"-י???? ווקשע כולם רושמים את זה ואני לא מבינה את זה זה מעצבן אותי....=)))
ש שרינוששש New member 26/1/06 #26 לנצל"ש זהה>> לנצל אשכולל קיים למשואחרר נגידד אנחנו מדברים על הקליפ של הבוייז{סתם דוגמה} אז את כותבת נצל"ש ומדברת על נושא אחר.. בליי לפתוח שירשור חדשש
לנצל"ש זהה>> לנצל אשכולל קיים למשואחרר נגידד אנחנו מדברים על הקליפ של הבוייז{סתם דוגמה} אז את כותבת נצל"ש ומדברת על נושא אחר.. בליי לפתוח שירשור חדשש
א אדם יוסף החיים שלי New member 25/1/06 #12 נכון ... הוא אמר שאין לו ושכל אלה שחשים אושרי סתם מתחזיםםם
פ פרינססיטה New member 25/1/06 #14 חמודה אני גם לא רוצה להתוכח אבל אם את לא מאמינה תבדקי בפורום הרשמי ...טוב מאמי?