לאגרים וגלגלים

K I K I2

New member
לאגרים וגלגלים

הנסיעה על הסקייטבורד שלי איטית יחסית, ואני מעוניינת להחליף את הלאגרים והגלגלים.. רציתי לשאול כמה שאלות לפני זה: 1) האם אני יכולה להחליף רק לאגרים- או רק גלגלים כדי שהנסיעה תהיה טובה? או שאני חייבת להחליף את שניהם? 2) אני לא רוצה שהסקייטבורד יסע מהר מידי- אז מה אני אעשה בנוגע לזה? 3) איזה ABEC לקנות? כי אני שמעתי שמספר גבוהה של ABEC לא בהכרח אומר שזה טוב יותר.. רק שזה מחושב יותר.. או משהו.. אז מה ההמלצה שלכם? איזה אבק כדאי לקנות, ומה ההשפעה שלו? שוב- אני לא רוצה שיהיה מהיר מידי... 4) כמה זה עולה בערך? ובאילו חנויות אתם ממליצים לקנות.. מבחינת מחיר, ציוד, אמינות ומקצועיות.. תודה

msn1

New member
כהכהכגעכ

1)כה 2)אל תדאגי מתרגלים לזה 3)אל תקשיבי למה שהם אומרים, אבאק זה זיון שכל שחברות סקייט אימצו בשביל למכור 4)תלוי מה קונים ואיפה, 6080-1

K I K I2

New member
לחלחלחלח

קודם כל- תודה על התגובה, שנית-איך אני יודעת מה להחליף? רק לאגרים או רק גלגלים..? במידה וזה לאגרים- איזה לאגרים לקנות? לפי מה אני אמורה לבחור ולדעת מה טוב\לא טוב?

msn1

New member
רוב הסיכויים שזה הגלגלים שלך

גלגלים לא מקצועיים הם ג'אנק לגמרי, לאגרים לא מקצועיים לפעמים יותר טובים ממקצועיים =\ זה אותו הדבר יעני בעקרון, לפעמים אפילו יש סיכוי שזה מאותו מפעל חח רק שאין להם שם קני גלגלים בכל חנות סקייט, תבקשי 53מ"מ (זו מידה פופולרית... וזה יתאים.. לא גדול ולא קטן ככה שיש קצת לטעות פה אם את לא יודעת מה את רוצה) וקושי בינוני או משהו הם ידעו למה את מתכוונת, וזה ייצא איזה 180 שקל ככה אולי קצת יותר אולי קצת פחות

K I K I2

New member
תודה לך

אז אם אני אקנה רק גלגלים זה אמור להיות בסדר? הנסיעה והכל? ואם אח"כ אני ארצה לקנות לאגרים- זה לא יפריע? לא חובה לקנות אותם ביחד, נכון? הלאגרים יתאימו לכל גלגל?

msn1

New member
הלאגרים יתאימו לכל גלגל

את לא חייבת לקנות אותם ביחד זה אמור להיות בסדר, אם ממשיכות הבעיות אז תחליפי לאגרים\תנקי אותם

K I K I2

New member
ניקיתי את הלאגרים

אבל זה לא עזר חשבתי אולי לשמן אותם, אבל אין לי שמן מיוחד, חשבתי עם שמן בישול- אבל אני לא רוצה לעשות נסיונות מטופשים.. כי אולי זה רק יחמיר את המצב... אז מה דעתכם? אפשר לשמן בשמן בישול רגיל?

msn1

New member
לא

זה ייתקע את הלאגר יותר ממה שהוא עכשיו קני גלגלים חדשים שימי איזה WD40 בטוח יש לך בבית או כזה שמנים שבאים בספריי (הם לא אידיאליים כי הם "דקים" מדיי ויצאו מהלאגר אבל הם מנקים אותו וזה), פשוט תנקי את המכסה של הלאגרים עם נייר טואלט, תרססי פנימה קצת ממש איזה לחיצה קטנה ואז תסובבי קצת שייכנס ללאגר ותנגבי שוב ואזזזזזזז אם זה לא עוזר (סביר להניח שלא יעזור, זה הבעיה בגלגלים רוב הסיכויים, גלגלים לא מקצועיים זה ג'אנק ולאגרים לא מקצועיים תאכלס זה דומה אם לא אותו הדבר בחלק מהמקרים וזה) אז קני גלגלים חדשים באסה

למעלה