לאגורה

מצב
הנושא נעול.
לאגורה

לאגורה תכין את האתר שלך כדי שיוכל להכיל את הפורום הזה אצלך,הבעיות באתר ממשיכות ומתחיל קצת להמאס,וכמו כן האם תיהיה אפשרות לצרף גרפים כמו כאן. מחכה לתשובה כריש

אגורה

New member
כרגע לא ניתן לעלות גרפים

לאגורה תכין את האתר שלך כדי שיוכל להכיל את הפורום הזה אצלך,הבעיות באתר ממשיכות ומתחיל קצת להמאס,וכמו כן האם תיהיה אפשרות לצרף גרפים כמו כאן. מחכה לתשובה כריש
כרגע לא ניתן לעלות גרפים אם אני אמצא פורום אחר עם אפשרות לגרפים אני אחליף אותו

א-ר

New member
מה קורה כריש ?

מה קורה כריש ? מה המצב ? נגמרה החופשה ? מצרף לינק נחמד של YAHOO שנותן את ה Economic Calendar בפורמט חביב. ד``ש

הרזה

New member
לכריש הגדול !

לכריש הגדול ! תפוז הפורום היחיד שנתקלתי בו שההודעות נפתחות במיידי שלא כמו בפורומים אחרים שניתן לקלף תפוז עד שההודעה נפתחת .. אז... קח את זה בחשבון כשאתה מחלק את תקציב הפורומים שלך ::)) אגב דיברת על תחושה של עליות האם התחושה נובעת מהתקוה להיכנס לשורט כשהשוק על כ 430 שבועיים לפני פקיעה ? ביי

זמן העליות שעליהם אני מדבר

לכריש הגדול ! תפוז הפורום היחיד שנתקלתי בו שההודעות נפתחות במיידי שלא כמו בפורומים אחרים שניתן לקלף תפוז עד שההודעה נפתחת .. אז... קח את זה בחשבון כשאתה מחלק את תקציב הפורומים שלך ::)) אגב דיברת על תחושה של עליות האם התחושה נובעת מהתקוה להיכנס לשורט כשהשוק על כ 430 שבועיים לפני פקיעה ? ביי
זמן העליות שעליהם אני מדבר הוא שלשה חודשיים לערך במהלכן יתכנו ירידות אולם הם לא יקחו אותנו לרמת ה 372 (זה יקרה בשלב מאוחר יותר אולי) אבל בהחלט אפשרות להגיע ל 440 ואולי מעבר לזה. הנה עניתי לך

מצב
הנושא נעול.
למעלה