לאגורה שלום רב..

מצב
הנושא נעול.

SPEED26

New member
לאגורה שלום רב..

לאגורה שלום רב.. נכנסתי לאתר שלך, וקודם כל רציתי להגיד שהיקמת אחלה של אתר. יש לי הצעה , שבטח תוכל לעזור להרבה אנשים. באתר שלך מופיע מדד המעו``ף אשר מתעדכן באופן אוטומטי. ידוע לי שמספר לא מועט של אנשים משתמשים בגרפים של נרות. היש באפשרותך להמיר את מדד המעוף לגרף של נרות? תודה! נ.ב. אם הינך מכיר דרך אחרת אשמח לשמוע.

אגורה

New member
יש לך גרף נרות בביז פורטל טכני

לאגורה שלום רב.. נכנסתי לאתר שלך, וקודם כל רציתי להגיד שהיקמת אחלה של אתר. יש לי הצעה , שבטח תוכל לעזור להרבה אנשים. באתר שלך מופיע מדד המעו``ף אשר מתעדכן באופן אוטומטי. ידוע לי שמספר לא מועט של אנשים משתמשים בגרפים של נרות. היש באפשרותך להמיר את מדד המעוף לגרף של נרות? תודה! נ.ב. אם הינך מכיר דרך אחרת אשמח לשמוע.
יש לך גרף נרות בביז פורטל טכני שמתעדכן אוטומטי .

היי ספידי

יש לך גרף נרות בביז פורטל טכני שמתעדכן אוטומטי .
היי ספידי אתה רוצה עוד ועוד ועוד בלי לשלם עבור שירותים מקצועיים אז תבין שזה לא הולך על מנת לקבל דברים טובים צריכים לשלם לפעמים הרבה ולפעמים מעט אבל צריכים.לגבי גרף הנרות קודם חשוב לדעת איך לקרוא אותו לפני שמשתמשים בו.

SPEED26

New member
ולפעמים...

היי ספידי אתה רוצה עוד ועוד ועוד בלי לשלם עבור שירותים מקצועיים אז תבין שזה לא הולך על מנת לקבל דברים טובים צריכים לשלם לפעמים הרבה ולפעמים מעט אבל צריכים.לגבי גרף הנרות קודם חשוב לדעת איך לקרוא אותו לפני שמשתמשים בו.
ולפעמים... צריך להיות מקושר כמוני..לסביבה הנכונה!!!

אגורה

New member
אתה יודע זה נשמע כמו שגורביץ שלח

לאגורה.. אתה יכול להפנות אותי למיקום המדויק באתר. תודה.
אתה יודע זה נשמע כמו שגורביץ שלח אותך לקדם לו את האתר .מה אני מורה דרך תכנס לאתר תוך דקה תמצא את זה .(קשה לפספס גרף נרות (-: ).

מצב
הנושא נעול.
למעלה