לאב

סיזיפוס

New member
לאב

אולי לא שמת לב ואולי כן ולא רצית לענות, אבל השארת לך מסר בתבת המסרים. ביי

לאב

New member
הי

רק עכשיו גיליתי שיש דבר כזה שנקרא מסר - ועניתי לך

סיזיפוס

New member
לאב, כתוב לי שאין לי

מסרים חדשים
תכנסי לכרטיס האישי שלי, ושם תראי שיש אפשרות להוסיף אותי לרשימת המכותבים שלך("הוסף לרשימת הכתובות"). אחרי שתעשי כך, תראי שיש גם אפשרות לשלוח אלי מסר, דרך הכרטיס האישי שלי("שלח מסר"). יווו, התגעגעתי אליך.

לאב

New member
אני ממש לא מאמינה!

אחרי שגיליתי שהמסר הממש ארוך שכתבתי לך אתמול אבד אי שם בנבכי האינטרנט, התיישבתי וכתבתי שוב מסר ממש ארוך, ועכשיו אני רואה הודעה מהנהלת הפורומים שכל החומר שנכתב בשעות הבוקר נמחק! אני לא בטוחה שאני אמצא שוב זמן עד סוף יום העבודה לכתוב שוב - כי זמני הכתיבה השקטים שלי זה מייד עם ההגעה לעבודה ואח"כ יש בלאגן אחד גדול של לחץ. אבל שתדע שאני ממש ממש לא שכחתי אותך וכרגיל - המחשב אשם בכל...

pomelit

New member
סתם עיצה

באופן מוזר, ההודעות נמחקו מהפורומים אבל לא מהכרטיס האישי. תשני אפילו לכמה דקות את ההגדרות בכרטיס האישי שלך כך שתוכלי לראות את ההודעות האחרונות שלך. תעתיקי את ההודעה שנמחקה, ותשגרי שוב. שווה לנזסות

לאב

New member
תודה פומלית אבל לא הלך

א. כי זה מסר ולא הודעה ב. כי אין את רשימת ההודעות שנשלחו אצלי בכל אופן תודה

סיזיפוס

New member
לאב

לפני שאת שולחת את המכתב אלי, יש לך אפשרות לשמור עותק לעצמך. תראי למטה מתחת למסגרת של תוכן ההודעה, יש אפשרות לשלוח עותק לעצמך. ככה לפחות לא יאבד כל מה שכתבת, אם זה לא ילך,ותוכלי לנסות לשלוח שוב את אותו מכתב. עצוב וצר לי בשבילך, שאחרי כל הטרחה וכל הדברים שכתבת לי זה לא הלך. מי כמוני יודע כמה זה מבאס לכתוב שוב את כל מה ששפכנו מהלב באופן ספונטני ,ואחר כך שוב להצטרך ולחזור על זה. אשמח לקבל ממך הודעה. ובינתיים שיהיה לך סופשבוע נ ה ד ר!

סיזיפוס

New member
ל א ב

הגיע!!!
עכשו עם התשובה שלי יש אותה בעיה. מקווה שיגיע למרות התקלה. ואם לא, אשתדל לענות לך בקרוב. מה יעזור אם אני אשלח עכשו, אם בלאו הכי לא יגיע? ביי ותודה על שהשקעת כל הרבה!

לאב

New member
כמה הגיעו?

כבר כתבתי שלושה מסרים ארוכים (מלבד הניסיון שעליו ראיתי שהגבת)? ענין המסרים עובד בצורה קצת לקויה,לא?

סיזיפוס

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

הגיעו אלי שניים בפעם הקודמת(כולל הנסיון)-ועניתי לשניהם. והפעם רק אחד-וגם עליו עניתי.
ולנוכח כל הבעיות-תודה כפליים

למעלה