לאב חם אש

OrEl74

Well-known member
מנהל
אל תרתח

אז הבחור קצת התרברב על משהו שעוד לא קרה ובכלל לא בטוח שיקרה
זה מה ששובר אותך?
&nbsp
תאמין לי שראיתי פה הודעות הרבה יותר מעצבנות ביממה האחרונה אבל אתה יודע, מה שמעצבן אותי זה לא בהכרח מה שמעצבן אותך ולהיפך

&nbsp
בקיצור, דפדף...ב-17/3 יהיו לנו סיבות אמיתיות להתעצבן.
&nbsp

somone1411

New member
לא מבין איך דטרויט הפסידו את זה

נתנו יכולת מהסרטים, פשוט קבוצה נפלאה שעם הצירוף של רג'י התחזקה מאוד.
&nbsp
יש עוד 2 דברים קטנים שהציקו לי מצפייה בשידור.
&nbsp
1- שימי ריגר כנראה שוכח שהוא פרשן ולא מעודד. מדבר רק על קליבלנד, איך היא שומרת, קולעת וכו', צועק YESSS אחרי סלים שלה, ולא מדבר מילה על דטרויט, כמו שהיה מגיע לה. כדאי שהבמאי שם יגיד משהו במקום לגרד בביצים.
&nbsp
2- לברון ג'יימס מגעיל אותי. כל פעם שהוא מקבל כדור עם שניה או פחות על הבאזר הוא מעדיף לא לזרוק כדי לא להרוס את הסטטס. היה מהלך שהוא חיכה עד שהבאזר יישמע ואחר כך זרק, בכוונה כי הרי זה לא יירשם לחובתו. השחקן הזה מוציא לי את החשק לראות כדורסל, אין קשר לאם אני אוהב אותו או לא, דברים כאלה דוחים אותי ולא משנה איך קוראים לשחקן.

TheReturn23

New member
חחח מרגיז אותך שהוא לא זורק משלושת רבעי

מגרש עם שניה לסוף? חחחח
מה הסיכוי שזריקה כזאת תיכנס? כמה קובי קלע זריקות כאלה בכל הקריירה? תביא וידאו
אין טעם לזרוק ממצבים כאלו הסיכויים אפסיים, עזוב אותך משטויות כאלה מזריקות כאלה לא מנצחים משחק, פשוט לעלות חד יותר וטו. יותר למחצית שניה וזה מה שהם עשו.

botend

New member
אחת.

לפחות מאז עונה 2000/2001.
קובי, אגב, ניסה לקלוע זריקת טירוף מעבר לחצי לפחות 47 פעמים מאז 2000/2001.
&nbsp
אז הוא קלע אחת, לא נורא. זה עדיף על לא לקלוע כלום. אין מה להפסיד בזריקה הזו, למעט קצת סטטיסטיקה. אבל אם יש לך אפשרות להרוויח עוד 3 נקודות (גם אם זה בהסתברות של 1.5%-2%) אני לא רואה סיבה למה לא...
&nbsp
לברון אגב, ניסה 32 פעמים בקריירה שלו לשחרר זריקת סיום רבע (או משחק) מעבר לחצי. זה נכנס לו פעמיים. נו, שוין.

TheReturn23

New member
כי יש הבדל בין לזרוק מהחצי שיש לך כמה שניות לייצב זריקה

מאשר זריקה מ3/4 מגרש עם שניה אחת
זריקה מהחצי היא אולי 1-2 אחוז
אבל עם שניה על השעון מ3/4 מגרש זה אפילו לא 0.5 אחוז

botend

New member
ועדיין - למה לא לנסות?

זו לא "זריקה רעה".

"זריקה רעה" היא זריקה שבאה על חשבון זריקה טובה יותר. כך למשל זריקה חצי צעד לתוך קו ה-3, עם סיום שעון 24 - היא זריקה שבד"כ הגנה מאלצת אותך לקחת במקום חצי צעד אחורה עם זמן לכוון - ולכן היא זריקה רעה.

אם קיבלת כדור מתחת לסל שלך עם 1.5 שניות על השעון ואתה מנסה לתת סל מ-3/4 מגרש - אולי הסיכוי שלך מאוד מאוד נמוך לקלוע את זה - אבל חוץ מלקלקל לך טיפה את הסטטיסטיקות האישיות אין לזה שום חיסרון. זה או לקחת את הזריקה הזו - או לא לקחת זריקה בכלל.
אני מאמין שלא לקחת זריקה בכלל זה תמיד בחירת זריקות רעה יותר מאשר לקחת זריקה שיש לה סיכוי להיכנס. אפילו אם קלוש.

FrecCo

Active member
לא משנה איך קוראים לשחקן? גם אם קוראים לו קובי?

בחייאת אחינו, אתה פאנבוי של קובי, כל פעם שאתה מתלונן שלברון אגואיסט אני חושב שמסתלבטים עלי... לא יכול להיות שאתה אמיתי..
&nbsp

Ori L88

New member
אם כבר קובי

למישהו יצא לראות את התוכנית שלו עם ביל סימונס וג'לן רוז?
קצת נבהלתי מהתוכנית כי זה גרם לי לחבב את קובי , הידע שלו בכדורסל פשוט נפלא.
היה מענין לשמוע את דעתו על ווסטברוק על התקופה עם שאק ובכלל על הכיוון של המשחק כיום(שלשות , שלשות , שלשות)
הייתי שמח אם קובי יחליף את שאק כפרשן , כי זה רמה אחרת של אינטלגנציה.
&nbsp
http://www.dailymotion.com/video/x2hvbio_2662hd

Nirwood

New member
אתה מנסח את זה כאילו הקאבס חזרו מ30 הפרש...

כדורסל זה משחק שיכול להיות מוכרע גם בשניות האחרונות.

חסרות דוגמאות לקבוצות שהובילו כל המשחק ובדקה האחרונה הן הפסידו?

Cade Foster

New member
נראה לי שלא הבנת אותי נכון

הוא יכול להמר על מי שהוא רוצה, והוא יכול אפילו לשדר ביטחון, עם זה אין לי בעיה. יש לי בעיה כשהוא כותב "מומחי כדורסל" בקטע לגלגני כאילו הוא מינימום ביל סימונס ואנחנו התחלנו לראות כדורסל רק השנה, כשבפועל בדיוק ההיפך הוא הנכון. קודם שילמד מי זה גרג פופוביץ׳ אחר כך שירשה לעצמו לזלזל.

Cade Foster

New member
סורי על השרדות

היה אמור להיות תגובה לניר. לא תענוג גדול לגלוש מהאנדרואיד

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבנתי מצויין

אני פשוט לא חושב שזאת סיבה מספיק טובה להתעצבן

&nbsp

למעלה