לאבי שלום

galoram

New member
לאבי שלום

אני עומד כרגע לפני וועדה נפשית והתיק שלי נמצא בחיפה . אני מטופל בטבריה. רציתי לשאול לגבי בדיקות שעשיתי במרפאה הפסיכיאטרית בחיפה ע"י רמב"ם אני רוצה לקבל אותם לפני הוועדה בפקס או משהו והתיק עומד שם לפני וועדה מה אני צריך לעשות כדי שאני יקבל את תוצאות הבדיקות? וגם איך להתנהג בוועדה נפשית? תודה!

AVI359

New member
GALORAM

GALORAM שלום רב תן לי במסר אישי מספר הטלפון שלך ואתקשר אליך מחר כשאגיע לאנ"צ חיפה. בברכה אבי

עָנת

New member
אבי,מבחינה עקרונית../images/Emo132.gif

מה הנוהל לקבלת חומר רפואי,ממחלקות פסיכיאריות?

AVI359

New member
לענת

ענת שלום רב לפחות באגף השיקום יש בעיה לפגועי נפש לקבל מסמכים מתיקם..רק באמצעות מיופה כח.בענין קבלץ מידע מהתיק בבי"ח אין לי מידע רשמי,אך יתכן שיש בעיה אם פגועי נפש ועל כן מו הראוי שמישהו בשמם יבקש את המידע הנחוץ. בברכה אבי

מה לעשות ענת...

מתייחסים אלינו מהמוסדות השונים כמו אל פסיכים שלא יכולים לדאוג לעצמם, צריך מיופה כוח שייקח בשבילנו מסמכים מפחדים שנקבל התקף פסיכוטי אם חלילה נקרא מה שכתבו עלינו הרופאים. ככה לפחות אני מרגיש, אין כאן נסיון ממשי באמת לשקם אותנו ולקבל אותנו כשווים בין שווים כפי שטוענים לפחות.

עָנת

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif וירטואלי,אנא

אל תיקח אישית את הנוהלים הללו.

בני1234

New member
קבלת מידע

היות ויש חוק צנעת הפרט. בו ישנם נוהלים מה מותר ומה אסור. לגבי פגועי ראש הענין לא ברור ואין פסיקה בנושא. אגף השיקום החליט בנושא הזה לחומרה וזו זכותו ויתכן אף חובתו

עָנת

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifנמחקה כאן הודעה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

חל איסור לפרסם טלפונים/פלאפונים ע"ג הפורום
אל תשכחו,הפורום שלנו פתוח לרווחה וכל פלוני/ת אלמוני/ת רשאי/ת לקרא את ההודעות

נפש + חומר לא הולכים יחד

מנסיון של לא מעט אנשים, הלכתי לבדוק הנושא,ולהלן התוצאות: נכה פגוע נפש, או מוכר על PTSD אינו רשאי לקבל לידיו את החומר הרפואי הנוגע אליו אלא ע"י איש מקצוע= מטפל או עורך דין,הנושא נבדק על-ידי ואלו אכן דרכי הטיפול של מרפאות האגף ברחבי הארץ.

עָנת

New member
איש,../images/Emo51.gif על ההבהרה../images/Emo70.gif

תארתי לעצמי שזה כך. מעצם הידיעה שנכה שמוכר על נפש,אינו זכאי לקבל הפרוטוקול הרפואי שלו

rozgil

New member
אפשר לשלוח מספרי טלפון/פלפון

.......-במסר הפרטי של הנמען-.......

למעלה