לאבי טיירי

Dola420

New member
לאבי טיירי

אני מאוד מסכימה איתך לגבי קליגר אבל בשביל מה אתה סתם מלכלך על אנשים שעבדו קשה והציגו את המדינה בתחרויות גדולות... בזרוב (400 משוכות) הרבה שנים היתאמן בארץ,השתתף באליפויות עולם ואחרי שתפסו אותו נישאר בארץ ועבד בסבלות עוד הרבה שנים.עכשיו סביר להניח שהוא כבר לא בארץ אבל עכשיו הוא כבר לא ספורטאי. הכסף שהוא קיבל כלל מלגה מספורט הישגי שזה לא קשור להיותו עולה חדש אלה רק לתוצאותיו הספורטיביות וסל קליטה שכל עולה חדש מקבל. כנ"ל פורחומובסקי שקיבל כספים בגלל תוצאותיו מספורט הישגי וכעולה חדש,ובשנה שסיים את הקריירה הספורטיבית שלו חזר לרוסיה, הוא השתתף באולימפידת סידני,אליפות עולם בסביליה , באדמונטון, בפריז 2003, מינכן 2002. אז איך אחרי כל זה אפשר להגיד שהוא עבד על המדינה וברח??? במיוחד שגם שבזכותו הספרינט הארץ התקדם לרמה שהינו חולמים עליה היום (4*100). אותו דבר לוקשוק ששהה בארץ הרבה שנים יחד עם משפחתו והישתתף בתחרויות גדולות אבל בסוף עזב לארה"ב שזה זכותו המלאה כמו כל האתלטים ילידי הארץ שעוזבים לארה"ב לטובת לימודים,מלבד זאת הוא כבר היה אז בגיל קרוב ל-40. עכשיו פינטוסביץ', שהגיע לארץ בזכות אישתו לשעבר (ג'נה בלוק) ושהה בוינגיט תקופה מסויימת, ואחרי שהיסתבך בקטטה גירשו אותו מהארץ, והוא לא קשור לספורט האישראלי בכלל ולאתלטיקה בפרט (והוא לא ניתפס על סמים בארץ). לגבי אנה טקאץ, היא לא ברחה מהארץ אלה בזמן החרם שלה היא הייתה תקופה מסויימת ברוסיה הרוויחה שם כסף (יש לה תואר שני בכימיה) וחזרה חזרה לארץ, בתקופה זו היא מסיימת את החרם בן השנתיים שהטילו עליה וכבר התחילה להיתאמן ולהיתכונן לעונת הקיץ.חוץ מזה היא מתכוונת להמשיך לגור בארץ גם אחרי שתסתיים הקריירה הספורטיבית שלה. וחוץ מכמה פשלות (כמו קליגר) רוב העולים הוכיחו את עצמם ומקבלים תגמול שהוא 100% מוצדק. שבת שלום לכולם. אולה

אני בכלל לא מסכים איתך אולה

לדעתי אנשים שביודעין השתמשו בחומרים אסורים לשיפור תוצאותיהם ראויים לכל מידה של גינוי. מבחינתי בזרוב, בביקין וטקאץ' פסולים גם אחרי שריצו את עונשם. עמית

renegade21

New member
אז אולי תטפלו בסיון ז'אן סוף סוף?

או שעדיין אתם רק טובים בלדבר ולא בליישם?

renegade21

New member
לא שיש לי כוונה ללכלכך או להכפיש

אבל זה נראה לי נורא מוזר השיפור האדיר שלה ולמרות שהיא לא זורקת ברמות גבוהות בקנה מידה עולמי זה עדיין נראה תמוהה...

Matth

New member
קשקשן ../images/Emo3.gif

יש לך איזשהם הוכחות לגבות את מה שאתה מתיימר לטעון ? נראה לך תמוה ? לי זה נראה תמוה שאתה פולט שטויות בלי לחשוב לפני זה....... פשוט יש כאלה שתמיד ינסו לחפור סתם ולשאול שאלות מתחכמות סתם מתוך חוסר פרגון. למשל לא נראה לך תמוה איך פתאום תינוק בתוך חודשיים עובר מזחילה להליכה ? ואיך בתוך מ"ס חודשים נוסך הוא כבר יודע לרוץ ואיך בתוך שנה הוא מכפיל את משקלו ? - אולי הוא לוקח משהו ? תשמע זה לא שיש לי כוונה ללכלך או להכפיש או משהו, פשוט נראה לי מוזר השיפורים האדירים הללו אצל תינוקות- למרות שהם לא הולכים או רצים בקנה מידה עולמי- פשוט נראה לי תמוהה ............

Matth

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

וא וא וא - אמא - יש כאן ילד רע- שמדבר שטויות תגידי לו ......
אוף הגיע הזמן לקחת קצת סטרואידים................ אני חייב לקחת אמא ? טוב נו............

SpyKid

New member
זה הגיוני שאנשים יחשדו בספורטאים

שבאים ממקום ידוע בשימוש בסמים, אבל כמובן שאי אפשר להאשים בלי הוכחה. למה שלא יעשו לה בדיקות סמים ככה שאחת ולתמיד יתברר מי צודק ואם צריך להאשים או לא?

עשהאל1

New member
יותר טוב שתסתום את הפה!

"אז אולי תטפלו בסיוון ז'אן סוף סוף"? ואז אתה אומר - "לא שיש לי כוונה ללכלך או להכפיש". איך יטפלו בה אם אין הוכחות? ואתה לא מכפיש אתה רק דורש(!) שיטפלו בה. איך בדיוק? מצבי-לחץ? סם-אמת? יאן ז'לזני זכה ב3 אולימפיאדות במקום הראשון ופעם אחת במקום השני. בדקו אותו מיליון פעמים בכל תקופות השנה והוא לא נתפס. אולי אתה בטוח שהוא לוקח אז כדאי שתבדוק אותו בעצמך. אני בטוח שגם את סיון בדקו פעם ועובדה שלא מצאו כלום. אני אשאל אותך שאלה אחרת. באליפות העולם האחרונה בהטלת כידון לא הטילו מעל 81מ בערך רוב התחרות. פתאום בסיבוב 4 או משהו כזה מישהו הטיל 87מ וניצח. עזוב שיפור גדול בשנה, מה בדבר 15 דקות? אולי אתה חושב שהוא לקח סמים בין הסיבובים גם?! כמו שאמרתי יותר טוב שתשתוק אם אין לך הוכחות. על דברים כאלה שולחים היום אנשים לכלא בגלל שיש כזה דבר שנקרא הוצאת דיבה = האשמה והכפשה בלי הוכחות. כל אחד זכאי לדעה משלו אבל כדאי שתשמור אותה לעצמך. עמוק בארון. אולי אתה מפחד מהוצאת דיבה ולכן אתה לא מזדהה? כולם יודעים מי אני, אבל... מי אתה?

renegade21

New member
אין לך דברים טובים יותר לעשות

ב-5 לפנות בוקר חוץ מלהגיב אלי?

Matth

New member
אין לך דברים יותר טובים לעשות

ב 20:55 בערב- מאשר להגיב לתגובה שלו בהודעה חסרת תוכן ומשמעות ? אולי תיקח קצת סטרואידים ותלמד לחשוב- או לחליפין פשוט תשיג חיים בעצמך...... אופס לא שמתי לב- השעה 4:35 לפנות בוקר עכשיו- באמת אין לי משהו יותר טוב מלבזבז עליך עוד תגובה ? - אוף מה לעשות כנראה שהטמטום מדבק...............

Matth

New member
כן -ממש נורא........./images/Emo3.gif

וזה לא עובר הטיפשות הזאת -עוד מעט אני אתחיל לכתוב הודעות רק עם כותרת שלא קשורה לשום דבר-בלי תוכן........ אוף זה מתחיל לכאוב להיות כל כך טיפש- תגיד לי איך אתה מתמודד עם זה ? אולי יש לך כמה עצות מקצועיות ? בבקשה ?

renegade21

New member
יש לי עצה אחת מסויימת

אם אתה מכניס את הראש מתחת לגלגל של משאית ומחכה קצת כל הבעיות נגמרו. אני אישית לא ממליץ על זה אבל שמעתי על זה משהו בעקיפין.

Matth

New member
אתה בטוח שבעקיפין ?

נראה לי דווקא ששמעת על כך באופן מאוד ישיר -ושחושבים על זה זה באמת מסביר את כל הדילמה ובייחוד את השרשור הזה...............

tetman

New member
למי בדיוק אתה פונה?

אין בפורום אף אחד שהתפקיד שלו זה ללעשות בדיקות סמים לאתלטים. חוץ מזה זה מאוד מכוער להאשים סתם כך אתלטים רק בגלל שהם הצליחו להתקדם קצת יותר ממה שרגילים בארץ. אפשר גם לפרגן למי שמצליח.

Dola420

New member
עמית,בתגובה שלי לא היתיחסתי לסמים

בכלל. אני לא היצדקתי שימוש בסמים, אנשים שניתפסו שילמו על זה. אני לא מסכימה איתך שאחרי שהם ריצו את עונשם לא מגיע להם צ'אנס נוסף. פשוט לא אהבתי שאבי עשה נוכלים מכל הספורטאים העולים.

daniel no1

New member
סמים

לפי דעתי העונש של שנתיים השהייה הוא שטות, כי מי שהשתמש פעם אחת במודע בסמים כדי לשפר את הישגיו, ישתמש גם פעם נוספת, או שפשוט הוא לא יגיע לאותם הישגים... לדוגמה, אם טקץ' רצה 52 שניות ב400 בזמן שהיא השתמשה, אין שום סיבה שהיא תרוץ 52 בלי להשתמש.(כי אם מלכתחילה היא הייתה יכולה לרוץ 52 בלי להשתמש, אז היא לא הייתה משתמשת...) ולכן אין לה סיבה לחזור להיות מקצוענית,אלא אם כן היא תסתפק בלרוץ 53-54.

tetman

New member
גם לי אין שום דבר נגד

רוב האתלטים שהיו פה ועזבו - זאת זכותם, הם פשוט קיבלו מה שנתנו להם והמשיכו בדרכם, חלקם אפילו ייצגו את המדינה בכבוד. אבל לדעתי אם הם קיבלו תמיכה כזאת גדולה, אז היה אפשר לעזור גם לאתלטים ישראלים קצת יותר גם אם הם עדיין לא הגיעו לרמה של העולים. אני יודע על אתלטים שהגיעו לרמה מאוד גבוהה ולמרות זאת לא קיבלו תמיכה ממי שהיה צריך לתת להם וזה מה שמטריד אותי. לגבי אלה שנתפסו על סמים - הם גרמו נזק לאתלטיקה הישראלית ולמדינה ועל זה אי אפשר להתווכח.

למעלה