לאבי טיירי

tetman

New member
ועוד משהו אולה

לא הפכתי את כל העולים לנוכלים - את יודעת שרבים מהם חברים שלי ושאני בעצמי הפכתי לרוסי. בלי הספורטאים והמאמנים העולים האתלטיקה הישראלית היתה נעלמת לגמרי אבל בכל זאת לתת רק לעולים זאת טעות. חלק מהישראלים שיכלו לקבל יותר הם בעצם אתלטים כמוך - את גדלת כאן ולא הגעת בתור "אתלטית מוכנה" ועל זה אני מדבר.

tetman

New member
ובכלל הכל התחיל מהודעה של

מישהו בשם איבוס שאמר שצריך להשקיע רק בלהביא אתלטים עולים ולזרוק לזבל את כל הישראלים. אז אם מישהו הבין מדברי שאני נגד רוסים או משהו בסגנון - אני מתנצל. כל מי שמכיר אותי יודע שזה בדיוק להיפך. אני מסכם את הנושא בכך שהשורה התחתונה היא שצריך להשקיע יותר באתלטים הישראלים (ומבחינתי ניקי פאלי, למשל, הוא אתלט ישראלי ולא עולה).

Dola420

New member
אני שמחה שהבנו אחד את השני

מה שעכשיו רשמתה אני מסכימה איתו.רציתי להוסיף עוד דבר אחד, העולים מקבלים ממשרד הקליטה ופשוט אי אפשר להשקיע את הכסף הזה בישראלים.אם זה לא ילך לעולים זה ישאר בקופת המדינה.

PHILGYM

New member
אחד לא ריקן כופת המדינה ../images/Emo130.gif

חוץ מי
( ש"ס)
רוסי תרם לעולים (לא רק לרוסים), למשרד הקליטה (סוכנות) 50.000000$ ואף אחד לא חייב לאף אחד כסף ואף אחד לא ריקן כופת המדינה המדינה רק ירביכה מהעולים אנשי ביזנס בארץ יכולם לעשות את זה גם לספורטאים שנולדו בארץ אבל אנשי ביזנס בארץ דואגים רק לתחת שלהם, קמצנים --------------------------------------------------------------------- רומן גרינברג, שגר ומתאמן בשנים האחרונות באנגליה, זוכה להערכה רבה בעולם האגרוף ויש הצופים לו עתיד גדול מאוד בתחום. גרינברג: "אני מאוד שמח להביא תואר ראשון בהיסטוריה הישראלית בתחום האגרוף. אני מקווה ובטוח שזה לא התואר האחרון. "מאוד חשוב לי שהעולם יראה את ישראל כמדינה עם אגרוף ברמה עולמית ושאני אוכל לשים את ישראל במפה". במהלך מסיבת העיתונאים דיבר בעיקר ווטרמן, שסיפר על ההתקדמות של גרינברג, על הקרבות שהיו לו ועל הקרבות שמתכננים לו, בין היתר, מול אלוף אירופה, פאולו וידוס. ווטרמן: "אני משוכנע שזו רק ההתחלה של רומן. יש כאן הזדמנות נדירה בשבילכם הישראלים לזכות בתואר עולמי. החלום שלנו היה לעשות קרב כאן בישראל, אבל בשביל זה צריך תמיכה והגיע הזמן שעכשיו יתחילו להתעניין ברומן ושסוף סוף תגיע גם תמיכה". אנחנו רוצים שרומן יהיה אלוף העולם עד שנת 2007". גרינברג עצמו, דיבר על היותו יהודי ועל תגובות שהוא מקבל במהלך הקרבות שלו: "אני מקבל המון תמיכה מיהודים באמריקה ובאנגליה, אבל לצעדי בארץ שאותה אני מייצג פחות התעניינו בי ופחות קיבלתי תמיכה. "לצערי התרגלתי לזה ובעקבות כך גם ויתרתי על החלום של להשתתף באולימפיאדה ועזבתי את האימונים פה בארץ ועזבתי לאנגליה".

למעלה