לאבי דחוף

וואאיי איך אני עצבנית

היתקשרתי אליהם למשרד כרטיסים והיא אמרה לי שמישהו ביטל ושיש שני כרטיסים אמרתי לה או קיי סבבה אני כבר חוזרת (כדי לראות מה המספר של הויזה שלי) ואחרי שנייה היא אומרת לי מצטערים נמכר איזה זבל היא ממש בא לי לבכות זה לא פייר ואני כבר שמחתי איזה באסה אני על סף דמעות

לאבי,לא יש לך רעיון או פיסת מידע

לא נעים לי לקחת לגלה את הכרטיס אז דיברנו בטלפון אם לא תהיה ברירה היא מוכנה לוותר על הכרטיס שלה כי היא כבר ראתה המון המון הופעות יש מצב לטרמפ לתל אביב ?

טוב סבבה אני גם שוברת את הראש

זה משגע אותי ועכשיו היתקשרתי אליהם היא אומרת שהם מוכרים רק 3 כרטיסים ביחד בשורה 9 אז אני מחכה שנחום יקום ונראה מה נעשה אולי הוא יצטרף ואז יהיה יותר טוב !

ezraz

New member
לליטי

בהופעה הקודמת, כשניגשתי לקחת את הכרטיסים בקופה, הקופאי אמר שיש ביטולים של הרגע האחרון ואנשים לידי קנו זוג כרטיסים באגף. ניסית להתקשר לצוותא לשאול? אולי כדאי לנסות גם ביום חמישי בצהריים בקופה בצוותא.

gala21

New member
מותק אני מוכנה לוותר בשבילך

אם בכזה טירוף ... את רוצה את הכרטיס שלי?

ezraz

New member
מדובר על שורה 9 באגף או במרכז?

אולי אני אצטרךך עוד כרטיס ואז נוכל לרכוש את שלושתם.

הלואיי אני מתפללת

אני כול כך רוצה אתה לא יודע איך ובאותה הזדמנות אני אגיד לנחום שיבוא איתי לא?

ואת את כזאת חמודה

לא זה בסדר תהנו אני מקווה שאני אצליח להגיע. אפילו בעבודה שואלים אותי למה אני עצובה ואני ממש מרגישה רע אם הצלחתם להשיג לי כרטיס אני אודה לכם!

אני לא יודעת

צריך להתקשר לשאול וכבר שיגעתי אותם לא נעים לי! נראה לי במרכז ,תראה אם נחום ירצה לבוא זה יהיה מציון אז עוד מעט אני אתקשר אליו בסדר?

gala21

New member
ליטל בובה!

מה איתך חמודה? תרגעי...את תגיעי לצוותא ביום חמישי אל תדאגי.. יש מישהו למעלה שתמיד מסדר דברים. אמרתי לך כבר שלא תרגישי לא נוח ! אין לי בעיה לוותר . אז בבקשה לנשום עמוק.

gala21

New member
ליטי תחליטי

חמודה אל תהיי עצובה ( גם לי פתאום אין חשק...) תחליטי מהר כן או לא. אני חייבת לצאת לפגישה . אם את רוצה יש לי כרטיס שורה 1 באגף ימין כסא 1 הייתי במלא הופעות אין לי בעיה לוותר.

למעלה