היתקשרתי אליהם למשרד כרטיסים והיא אמרה לי שמישהו ביטל ושיש שני כרטיסים אמרתי לה או קיי סבבה אני כבר חוזרת (כדי לראות מה המספר של הויזה שלי) ואחרי שנייה היא אומרת לי מצטערים נמכר איזה זבל היא ממש בא לי לבכות זה לא פייר ואני כבר שמחתי איזה באסה אני על סף דמעות
לא נעים לי לקחת לגלה את הכרטיס אז דיברנו בטלפון אם לא תהיה ברירה היא מוכנה לוותר על הכרטיס שלה כי היא כבר ראתה המון המון הופעות יש מצב לטרמפ לתל אביב ?
זה משגע אותי ועכשיו היתקשרתי אליהם היא אומרת שהם מוכרים רק 3 כרטיסים ביחד בשורה 9 אז אני מחכה שנחום יקום ונראה מה נעשה אולי הוא יצטרף ואז יהיה יותר טוב !
בהופעה הקודמת, כשניגשתי לקחת את הכרטיסים בקופה, הקופאי אמר שיש ביטולים של הרגע האחרון ואנשים לידי קנו זוג כרטיסים באגף. ניסית להתקשר לצוותא לשאול? אולי כדאי לנסות גם ביום חמישי בצהריים בקופה בצוותא.
מה איתך חמודה? תרגעי...את תגיעי לצוותא ביום חמישי אל תדאגי.. יש מישהו למעלה שתמיד מסדר דברים. אמרתי לך כבר שלא תרגישי לא נוח ! אין לי בעיה לוותר . אז בבקשה לנשום עמוק.
חמודה אל תהיי עצובה ( גם לי פתאום אין חשק...) תחליטי מהר כן או לא. אני חייבת לצאת לפגישה . אם את רוצה יש לי כרטיס שורה 1 באגף ימין כסא 1 הייתי במלא הופעות אין לי בעיה לוותר.