לאביחי

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
לאביחי

קראתי שוב את הדברים שכתבת על דני וקנין ושוב... אתה טועה בגדול(לא היה לי אינטרנט שבועיים ובגלל זה אני כותב עכשיו) רשמת שגם לדני לא היה ניסיון לפני שהיה ראש עיר- שקר! דני היה חבר מועצת עיר 10 שנים מה היה נתן? כלום! אמרת שהוא היה רק מורה- שקר! הוא היה מנהל בית ספר וסא"ל בצבא לפני כן. מלבד זאת לדני יש תואר במשפטים ופסיכולוגיה אמרת שהוא העיף מנוסים- שוב פעם שקר! כעל מי שסביבו עכשיו הם אנשים שהיו בעייריה שנים רבות הוא כמעט לא הכניס חדשים, אני יוסיף ויגיד שמספר עובדי העירייה צומצם מלפני 10 שנים מ-800 ל-400 העיר גדלה פי שלוש ומספר עובדי העירייה צומצם! אז תפסיקו לבלבל את השכל עם השטויות האלה שהוא מכניס מלא אנשים שלו! כמו כן העיר התפתחה ללא היכר עם מתנ"סים ופארקים חדשים- ולא רק ברמב"ש! אז עכשיו במקום להיראות כמו קריית מלאכי ואופקים עם ים של מובטלים ועתיד עגום יש לנו 3.2% אבטלה, מהנמוכים במדינת ישראל, והנמוך ביותר מבין עיירות הפיתוח!! אז בחייכם די!

משה היקר, אינני יודע מה מאכילים ...

אותכם בליכוד ... אבל כל מה שאמרתי אמת לאמיתה עד כמה שידיעותי אומרות, ואתה יכול לשאול את כל החברים שלי יגידו לך על הידיעות שלי ... אם אתה יצאת מהבית לשפוך זבל אני יכול לדעת את זה, ולדוגמא: אתמול בשעה 20:30 בערך יצא יוסי מפקד מעו"ז בית"ר בית שמש לטיול עם הכלב ! אז תאמין לי אחי !!!! על אביחי לא משקרים, ואביחי לא משקר !!!!

yossi018

New member
תפסתי אותך על שקר

זה לא כלב, זה כלבה!!!! אה? מה אתה אומר על זה????????????? שקרן!!!!

yossi018

New member
ועוד משהו...

בוא'נה אתה מרגל אחרי? דרושים: שומרי ראש למפקד מעו"ז בית-שמש הנע"ל מרגל, והנע"ל מאיים לפגוע הצילוווווווווווווו ז - ה - י - ר - ת !!!

באמת אביחי, לא ידעתי שאתה כזה...

אבל אם אתה בקטע של זה.... סתם, אביחי מה אתה עושה מרגל אחרי אנשים, הנוע"ל לא כזה! אנשים, אנחנו לא כאלה (רק אביחי), זה לא משהו תנועתי!!! חחחח

MS6

New member
אחי אתה באמת אחלה בנאדם

אבל תאמין לי, אני מכיר טוב טוב מי האנשים בסניף שלכם, מאכילים אותך שקרים על ימין ועל שמאל, אבל אתה עוד ירוק, זה בסדר עוד כמה שנים תבין שצדקתי. כל מה שאמרתי זה נכון, אתה יכול אפילו לבדוק על הרקורד של דני וקנין ועל 10 השנים שבהם היה חבר מועצת עיר, ועל היותו סא"ל ומג"ד, ועל התארים שלו, ועל כל הדברים האחרים שכתבתי. אני אוהב את נתן, אוהב אותו מאוד מהכרה אישית שלי איתו (דוד שלי כאילו) אבל יש לו הרבה ללמוד והוא ממש לא מוכן לג'וב כזה רציני. חייבים לתת למנוסים להישאר!!!

אממממ אם את רוצה אני יכול לבדוק ...

אבל בעקרון אני מניח שהיית מול המחשב ... והמקורות שלי בשייבר דלים מאוד ... צר לי

faith2

New member
לא! בושה וחרפה!

עשיתי עבודה בפסיכולוגיה!!! טוב נוותר לך, הרי אמרת שהמקורות שלך בשייבר ככה ככה

AXER

New member
פחחחחחח, " נע"ל ", פשוט קורע...

יא מצחיקים! כל-כך מצחיקים שבא... לבכות

y l 18

New member