לאביב

Zack DA

New member
לאביב

מכיוון שלא הייתי הרבה זמן שמתי לב לתגובה שלך שכבר ברחה לדף אחר ולכן אגיב, ברשותך, כאן: הכחשת שהמקום השישי במר"צ משוריין - אך בדקתי את הנושא בצורה יסודית והרי לך: מר"צ שריינה את המקום השישי ברשימתה למפלגת "הבחירה הדמוקרטית" או במילים אחרות לח"כ ברונפמן שהוא תומך סרבנות מובהק ! (אגב, המקום ה- 12 שוריין ליואב קריים אך נדמה לי שבטלו זאת). מה תגובתך על כך ?

eviv

New member
אתה צודק...

טעיתי ואני מודה לך ששמת לב לכך מרצ התאחדה עם מפלגת הבחירה הדימקרטית ולכן שיריינה לחבריה מקומות ולכן שוריין המקום ה-6 חוץ מזה בזמן כתיבת ההודעה הקודמת המקום ה12 שוריין לפעיל חברתי ועכשין לאחר שבילין ודיין עברו למרצ שוריין להם מקום 12 ו13 אגב ההחלטה של השיריון לבילין ודיין נעשה על פי הצבעה של חברי וועדת מרצ

Zack DA

New member
ומה תגובתך על כך ש

...תומך סרבנות מוצהר נמצא ברשימת מר"צ ? לאן נעלמו כל הדיבורים על כך שמר"צ מפלגה דמוקרטית וציונית שמתנגדת לסרבנים ?

eviv

New member
זה כמו שאני ישאל אותך

מה שרון מחפש בליכוד? אם מרכז הליכוד החליט שלא תהיה מדינה פלסטינית? ואם שרון הסכים עיקרונית למפת דרכים מרצ נשארת נגד הסרבנים וחלק מהמשתמטים אני לא יודע עדיין בידיוק מה האדם הפרטי הזה מאמין אני יודע שמרצ לא שינתה את דעתה בנושא

Zack DA

New member
זה שיש בעיות עם ההצהרות

...של שרון בליכוד לא פותר אותך מלהתחמק מהשאלה. לא בעייתי, מבחינתך, לתמוך בשילוב של תומך סרבנים במר"צ ?

eviv

New member
מסכים אני יהיה הראשון...

קודם כל בקשר להיותו של רומן ברונפמן ברשימת מרצ היא בעצם בגלל התאחדות המפלגות לרשימה אחת. רומן ברונפמן וויתר על מקום ראשון מטעם המפלגתו למען מקום חמישי ברשימת מרצ דעתו של רומן ברונפמן היא שהוא תומך בסרבני מצפון מפלגים קיצוניים לכן ולכן והנה ההתבטאות שלו בתפוז: "... חשוב לי להדגיש שתמיכתי היא בעקרון הסרבנות המצפונית ולכן התלבטתי קשות גם לגבי חיילים דתיים יוצאי התנחלויות, שסירבו פקודה בחוות גלעד, ומצאתי הבנה עם הסירוב המצפוני שלהם " רומן ברונפמן לא הצתרף למרצ הוא נשאר במפלגתו והגורם לכך שהתאחד עם מרצ הינו ההיבט החברתי והמדיני ולא בעניין הסרבנים הבחירה הדימוקרטית בעלת דיעה משלה בעניינים מסויימים אבל מרצ והבחירה הדימוקרטית ראו שיש לפניהם מטרות משותפות ובהן לא נכלל עניין הסירוב

Zack DA

New member
כן, השתתפתי בדיון ההוא

בכל אופן, זה עדיין ברמה מסויימת של התחמקות. זה כמו שתצרפו מכחיש שואה (אני מקצין בכוונה) ואז תאמרו שזה לא רלוונטי לשיתוף הפעולה והעניינים המשותפים הם חברתיים. כלומר, לפי דעתי זה עדיין לא מתרץ את צירופו. אתה מבין את כוונתי ?

eviv

New member
מה קשה להבין

אני לא רואה שום התחמקות בנושא רומן ברונפמן לא הצתרף למרצ הוא לא אדם שהתפקד למפלגת מרצ ושם נבחר המפלגה שלו ומפלגת מרצ התאחדו בגלל נושאים שהינם מקדמים ביחד כמו הנושא החברתי זה לא שרומן הצתרף למרצ ומחזיק אידיולוגיה שונה משל מרצ עצמה

למעלה