לאביבוש....

לאביבוש....

ראיתי שכתבת לי את ההודעה שאת רוצה את המסנג'ר שלי או האיי סי קיו אז אם את יכולה למסור קצת פרטים שלך כי אני לא מכירה אותך כ"כ והייתי רוצה להכיר יהיה לי לעונג רב.... אז תחזירי תשובה ושמעתי שאת מאוד חמודה כאן בפורום... גם אני אוהבת את ההודעת שאת שולחת... בכל אופן אני ידמח להכיר ....

k a b o o k

New member
"מתוקונת 10"..

הי
קודם כל- איך קוראים לך
תקשיבי מותק, יש חוקים בפורום- והחוקים אומרים שאסור לפתוח הודעות סתמיות (כמו זאת מעליי). אני בטוח שאת רוצה לדבר עם אביב ולהכיר אותה (ות'אמת, מאוד כדאי לך, ילדה מקסימה בטירוווף
), אבל את יכולה לשלוח לה מסר/ או לנצל"ש הודעה שלא קשורה לנושא הפורום: הזמרת מאיה בוסקילה. תודה מותק

הייייי

קודם כל קוראים לי ליאת.... ואני מצטערת לא ידעתי שאסור לכתוב הודעות סתמיות....להבא אני יכתוב לפי חוקי הפורום. ודרך אגב מה שמך???. נכיר אותך גם.....

אביבוש7

New member
כנסי!

אוקיי אז ככה קוראים לי אביב..חח אני מרמלה ואם תרצי עוד פרטים או שאם יתחשק לך לשאול שו אז בכיף! תשלחי לי את המספר של האייסי או כתובת במסנג'ר בהודעה פרטית ואני אשמח לדבר איתך! ומקווה שגם את תשמחי..!.. לא נראה לי שתפסידי משו! ויניבו'ש חולה עלייךך!!

סבבה......

אני לא יודעת איך עושים הודה פרטית תכתבי לי איך עושים ואני ימסור לך את הכתובת של המסנג'ר.... ישמח להכירררר

למעלה