לאביבה

s h a h a r 1 5

New member
לאביבה

בעמוד הקודם התיעצתי איתך באיזה צבע כדאי לצבוע את החדר ועכשיו הוספתי שאלה נוספת והשירשור לא קפץ. אם תוכלי לחזור לדף הקודם כדי לענות לי. תודה לך שחר.

הודעה קופצת עד שלושה ימים

מתחילת שרשור, אח"כ זה לא עובד. איזה המלצות נוספות תרצי? לְמה? העלי את השירטוטים לכאן גם

s h a h a r 1 5

New member
והחדר

הייתי רוצה לדעת אם איזשהו שינוי של מיקום הרהיטים יהיה חיוני. האם יש צבעים מסויימים שכדאי לי להשתמש בהם לוילונות לכריות ולכיסוי המיטה. עוד שאלה: אני רוצה להכין 3 תמונות משלוש שבלונות של אותיות סיניות. פירוש הסימנים יהיה: אושר שלוה אהבה. אני רוצה לתלות אותן מעל המיטה אחת ליד השניה, רציתי לדעת אם זה יזיק או ישפר. תודה מראש שחר.

נקודת המוצא לשינוי תמיד תהיה

הצורך שלך וסיבותיומדוע את רוצה לשנות ומדוע את מוטרדת מאם זה יזיק או ישפר? כשאנחנו מרגישים צורך בשינוי הדבר מצביע על משהו שאינו שבע רצון אצלינו בפנים וכדאי קודם כל להסתכל על זה לפני הצבעים והמיקומים. אין משהו אולטימטיבי שיכול לשפר אצל כולם ולם לא להיפך. בכל מקרה אני לא ממליצה לתלות כלום בקיר שנמצא ליד ראשך כשאת ישנה. הצבעיםש את אמורה להשתמש בהם לכל מה שנמצא בחדר כולל וילונות וכריות הם אלה שהומלצו לך וגווניהם.בקירות תמיד יותר בהיר, בהיר מאוד, בכריות אפשר צבע יותר חזק.

s h a h a r 1 5

New member
בקשר לצורך שלי בשינוי,

אני חושבת שהוא נובע מהעובדה שמאז שאני זוכרת את עצמי החדר שלי תמיד היה מבולגן ברמה שפשוט אי אפשר לתאר. ואז גיליתי את הפנג שואי והבנתי שהוא דוגל קום כל ב-סדר (תקני אותי אם אני טועה). זאת נראתה לי הזדמנות לעשות שינוי בחדר ובחיים שלי כי כמובן שהבלגן השפיע עליי מאד.

חושבת שההגדרות שונות

פאנג שוי לא דוגל קודם כל בסדר. פאנג שוי היא תורה/שיטה/דרך שמורכבות מפרמטרים רבים שקשורים בסביבה שלנו. צבעים חומרים כיוונים וכו'... ההסתכלות על פרמטרים אלה, בפאנג שוי, נעשתה במשך שנים רבות ובמסקנות מהסתכלות זו, אנו משתמשים כדי לבנות מרחבים הרמוניים שמותאמים למי שגר בתוכם. לא הייתי אומרת שבאלאגן יכול להשתלב ביצורת סביבה הרמונית ונעימה אבל...פאנג שוי לא מדבר על סדר, קודם כל. לגבי הבאלאגן, זיכרי שמה שנוצר בסביבתך הוא תוצר של מה שנמצא בתוכך. ע"י יצירת מרחב נעים בסביבתך (גם מסודר) נוצר הנועם ובתוכך.

למעלה